BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,76
KATEGÓRIA: érzelmek az arcon
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. március 1. 00:00
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Síró gyermek

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. június 10. | 18:51 | Cseh Dániel

szintén gyönyörű fotó. remek fények, nagyon beszélő. vagyis síró.

olyranger válasza:
Köszönöm szépen!

2006. május 15. | 23:58 | Garga bá

Szia Zoli!
Attila nem túl jó matekból; azt nem volt képes észrevenni, hogy az átlag kettő értékelés miatt került oly alacsonyra, mint amilyen és az egyik pont az övé...
Nekem a babáról a szentképeken ábrázolt puttók jutnak eszembe és emiatt az "eltorzult színek" hatás nagyon bejön.
Csak gratulálni tudok a képhez. Megnéztem a többi munkádat is. További sikereket!

olyranger válasza:
Köszönöm a jókívánságokat üdv!

2006. április 1. | 17:36 | Németh_Attila

Kedves Fotos
Ha jol latom, a keped alig 2 tizeddel kapott tobb atlagpontot mint az en 3,5 pontom, amibol arra kovetkeztetek, hogy nem csak nekem volt valami bajom a keppel. Ezen neked kellene elgondolkodnod...
Koszonom a "kedves" szavaidat, es hogy semmire sem tartasz, csak azert mert nem egy a velemenyunk vagy az erdeklodesunk.
Igazad van, nem vagyok fotomuvesz, nem is akarok az lenni, ellenben nyertem palyazatokat meg naponta megharcolok megbizasok elnyereseert, ahol esetenkent egy itt megnyerheto fotonyomtato ertekenel kicsit nagyobb osszegekrol van szo, tehat ha nem ertenék a szakmamhoz, valszinuleg nagy bajban lennek, mert egy olyan varosban lakom ahol csak fotosbol annyi van, amennyi egy kozepes magyar megyeszekhely lakossaga.

Szerinted komolyan erdemes benevezni egy "Erzelmek az arcodon" c. palyazatra egy siro gyerek minden kreativitast nelkulozo fotojaval? Meg sem fordult a fejedben hogy ezt fogja tenni masik 120 fotos is? Mit varsz egy zsuritol, akinek kiteritenek 120 gyerekfotot, ami keves kiveteltol eltekintve mind sablonos, unalmas arckep, rosszul szerkesztett, idonkent rossz minosegu is.
Hogy en is adjak egy jotanacsot neked, bar nincs gyerekem. Legkozelebb ne csak magadra gondolj, es tedd le a fenykepezogepedet ha sir a gyereked es inkabb foglalkozz vele. Szerintem szanalmas az a szulo aki a siro gyereket fenykepezni kezdi, ahelyett hogy megsimogatna.
Tovabbi jo etvagyat a fotomuveszet magasan elhelyezett tortajahoz. Csak nehogy elcsapd a hasadat a cukormazzal...

olyranger válasza:
Tisztelt Attila! A tényeknél maradva: 43db gyerekfotó / 10 éven aluli gyremek /ebből mindössze 4 db sírós, 34db idős ember, 32db fiatal nő ....stb tehát az arány nem túl rossz, mindenesetre a 120-tól igen messze van!A fotózás szubjektív műfaj, tehát minden ember másképp ítélhet meg egy művet,s mindezek más és más érzelmi hatást fejthet ki benne.Tehát nálad ez a kép középszerű avval nincs semmi baj / bár megvagyok gyződve, ha nem egy gyermeket ábrázol többre értékelted volna/.Mivel én nem ebből élek, nem a kitaposott ösvényen,hanem egy más úton a saját utamon szeretnék a hegycsúcsára érni, ami nehezebb ,de mindenképpen érdekesebb lehet.Ehhez mindig szivesen fogadom el az építő jellegű krirtikákat.Az igzságérzet tombol bennem az előitéletek ellen ,/sajnos ez jelen van az életmás területein is/ ,ami miatt ezt nem hagyhattam szó nélkül.Üdv

adott pontszám: 5
2006. március 31. | 21:45 | tamli

Ez a kép elkerülte először a figyelmemet, de örülök, hogy újra rátaláltam. A kislurkó - ha nem bántalak meg vele- nagyon hasonlít az én nagyobbik fiamhoz. Sokat fotózom őket, de nem sikerült ilyen jó képet elkapnom róluk. Van egy kis Ps, ugye? Vagy csak ennyire profi a géped? Remek színei vannak, és a szemei is nagyon tisztán látszanak. Tökéletesen visszaadja az érzelmeket, a vágás pedig csak emeli a színvonalát a képnek. Gratulálok.

olyranger válasza:
Nem bántottál meg. Levels, contraszt, egy kis retus a hátéren, ennyi.Természetes fényben készült jó pillanatban. Köszönöm!

adott pontszám: 5
2006. március 30. | 11:17 | mateszabolcs

Gondoltam, hogy sok hasonló kép lessz, de hogy jó is lesz köztük, azt csak reméltem. Remélem az azért inkább csak hiszti, és nincs semmi komoly baj! :) A világítás nagyon jól kirajzolja a témát. Az érzelmek őszinték (ha őszinte hiszti akkor is :) ), a kompozíció és a vágás jó. Kár hogy ilyen szomoró a téma. De hát ez is érzelem. Én nem tudnék rajta javítani, sajnos ebben nem tudok segíteni. :) Nagyon jó kép, gratulálok!

olyranger válasza:
Nem volt semmi komoly baj.Köszönöm a véleményed!

adott pontszám: 3,5
2006. március 29. | 21:32 | Németh_Attila

Csodalkozos baba, mosolygos baba, siros baba, mosolgos baba, neveto baba, baba nagymamaval, baba homokozolapattal, aaaa...
Bocsanat, de kicsit sok ezekbol a palyazaton. Ennek a kepnek mindenkeppen elonye a szep vilagitas, de a kompozicioban ehhez kepest semmi merszseget nem latok sajnos. A temat pedig nagyon olcso hatasvadszatnak tartom, plane hogy ilyen sokan probalkoznak vele.

olyranger válasza:
Tisztelt Attila ! Amit az értékelésedben írtál mind, mind, "érzelmek az arcon" kategóriába tartozik!Úgy érzem ilyen előítélettel, vissza kellett volna utasítanod a pályázat elbírálására való felkérést!Én szerintem még mindig a gyermekek érzelmei a legőszintébbek, aminek itt igenis helye van!Fiaimnak is azt tanítom,mindig az étel megkóstolása után mondják azt,hogy -fúj,nem szeretem-,előtte soha.Ezt már a két éves fiam is megérti!Elolvasva az összes véleményedet,ellátogatva a weboldaladra /véleményem most nem részletezem/,de summázva ezt,arra a megállapításra jutottam,hogy a fotóművészet tortája olyan magas asztalra került,amit lábújjhegyről kapaszkodva sem fogsz elérni,soha!
A véleményezéseid kizárólag technikai értékelések /ami persze a képelemzés egyik elengedhetetlen része/de sok más szempontot figyelmen kívül hagysz!
Ami talán egy modell,és partifotóstól nem várható el!
Van egy mondás,amit gyakran emlegetek "Az vagy amit eszel" , ezt írd fel egy A5-ös papírra,s ragaszd a monitorodra,s ajánlanám néha vess rá egy pillantást!
További jó munkát!
Üdv

adott pontszám: 4
2006. március 28. | 10:56 | Gelner Lóránd

átható pillanat, de a nagy feketeség és az alexpó nekem nem jön be, a szem is kevésbé csillog...

olyranger válasza:
Köszönöm!

adott pontszám: 4
2006. március 27. | 19:18 | Juhász_Attila

Csodás baba és dramatikus fényviszonyok .

Kicsit lehet világosabbra venni attól a hatása még nem vész el.

olyranger válasza:
Köszönöm!

adott pontszám: 4,3
2006. március 27. | 14:40 | Vargha_János

Az elkeseredés a sírás határán. Érdekes, hideg, éjszakai hatást keltő megvilágítás.

A kompozícióban az arc világos részét középre helyezve (jobbról vágva) erősebb lenne a kép kifejező ereje.

olyranger válasza:
Köszönöm!

adott pontszám: 5
2006. március 21. | 08:41 | neuhauser

Nagyban a málnaszín ajkak és a csordulás határán álló szemek elnyelték a kétségeim.
Érzelmek az arcon. Ez jólsikerült kép.

olyranger válasza:
Köszönöm szépen!