BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,93
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. október 17. 08:25
Vízesések

Tudom, hogy nem a legtökéletesebb, többet is ki lehetett volna hozni belõle, de az idö kevés volt. Próbáltam vágni, alakítani, de mégis az eredeti tetszett a legjobban. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2005. október 17. | 10:27 | Fauna09

Javítandónak érzem, mert levágtad lent a sétautat, ez számomra nagyon zavaró, hiányérzetem van. Érdemes lenne egy kis kontrasztállítással a színeken is javítani. Az ág is zavaró, sajnos ezen nem tudsz változtatni, kiretusálni lehetetlen ilyen heterogén környezetből. Szerencsésebb lett volna esetleg más szemszögből, mondjuk a sétaút nélkül, de az meg már egy egészen más fotó lenne, nem ez.

Ividö válasza:
Köszi a tanacsot, de mint mondtam nem volt idöm tobb szogbol kiserletezni. Esetleg majd ha legközelebb arra jarok:)

adott pontszám: 4
2005. október 17. | 09:59 | botazsolty

Jo kép,de ahogy te is mondtad, van rajta még csiszolni való.A szélén, a belogó ágak nem mutatnak a legszebben.Én azt hiszem, hogy a hidat teljesen belevettem volna, vagy pedig kihagytam volna.Semmikép nem vágtam volna le.annak ellenére egy gyönyörű kép, szépek a szinek.
Grat

Ividö válasza:
Hát az elöbbiekben elmondtam miert sikerult igy:)kösz az ertekelest:)

adott pontszám: 4
2005. október 17. | 09:13 | puruczki-2

Nem olyan rossz ez, de az eredeti kép kivágással van a baj...felül (a többihez képest) érdektelen, alul meg belevágtál az "élet"-be...ezt tartom alapvető hibának!

Ividö válasza:
En is sajnalom, hogy nem kerult bele az alja. Felul azert hagytam meg, mert ott latszik a nyugodt sötet víz, mely kesobb mozgasba lendul.
Kösz az értekelest.

adott pontszám: 5
2005. október 17. | 09:09 | moonwalkr

Mikor megláttam a képedet, gondoltam, hogy jönnek majd a fanyalgók, mert Plitvice ugfyanolyan kezd lenni, mint a pesti látkép: hivatalból illik lefikázni.
A képed nem különösebben különleges, "csak azt" ábrázolja, mi ott van és semmi művészkedés. Kicsit kár, hogy rajhona kevésnek tartja, és biztos lesznek mások is, akik ugyanígy lehúzzák majd. Én voltam ott, fényképeztem is és ez a kép alkalmas volt felidézni az emlékeket. Mi több, hűen mutatja azt, amit ott látni. Ezért adtam az ötöst (és persze a kolléga kissé túlzott véleményének ellensúlyozására, mert azért nem ez a kettes szint)

Javítanivaló: a járfda ívét tényleg meghagyhattad volna alul, jó keretül szolgált volna. És még valami. Mi az, hogy nem volt idő? A feltöltés nem kényszer, kapkodásra semmi szükség, ha két év múlva töltesz fel egy fotót akkor sincs semmi. Nyugodtan dolgozz rajta, nem fog leszólni senki sem azért, mert "lassan töltötted fel" a képedet.

Ividö válasza:
Az idöt úgy értettem, hogy ott nem volt idö sokaig ulni, mivel többen voltunk, es a csapat többi tagja sietett, egy fel napunk volt Plitvicere. Tehat ha van több idö, akkor maga az eredeti kep jobban sikerult volna.
Mivel hobbybol fotozok, nem igazan ertek az atszerkeszteshez. Csak vagni tudok, s a kontraszton s ilyesmiken allitani. a ps még nem az en oldalam.
Nagyon köszönöm az 5-öst.

adott pontszám: 2
2005. október 17. | 08:47 | rajhona

Ne haragudj, de meg harmast sem tudtam adni ra mert tudatosnak esetleg annyiban nevezheto, hogy le akartad fotozni a csobogokat. Lehet, hogy neked nagyon szep emlekek fuzodnek a temahoz, de mint termeszetfoto nem allja meg a helyet. A fo tema (gondolom en, hogy a vizesesek tomkelege) elveszik a kepen, a setaut a kep aljan levagva, szinten itt belog egy faag, hat roviden ennyi. Bocsi.

Ividö válasza:
A faag szerintem se jo, de ha azt kivagom eltunik mas is a keprol. Nem a vizesek tomkelege volt a cel, hanem a viz es a környezete, tehat ez egy olyan foto akart lenni, ami nem kevesbol mutat meg egy temat, mivel akkor nem latzik az egesz. Dehat mindneki maskepp gondolkodik.