BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,56
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. október 3. 12:16
Esős délután

Kérlek benneteket, arra ne hívjátok fel a figyelmem, hogy "beégések" vannak a képen. Ezzel tisztában vagyok, szerintem kellenek rá :-) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. október 27. | 22:53 | glodeni

Akár szerencsés egybeesésnek is tekinthetjük, hogy nekem is épp mostanra lett elegem a fotózzon unalomig szajkózott szabályoknak megfelelő képekből. Egy darabig tetszettek, meg nekiálltam én is csinálni olyanokat, jöttek is az ötösök, de tovább kéne lépni, s nincs hova.
Itt ez a kép, valóban nem felel meg egy csomó szabálynak, s mégis tetszik. Miért? Kit kérdezhetek meg, kitől kaphatok választ???

Amanita válasza:
Nahát, nagyon örülök, hogy mégis bejön valakinek még rajtam kívül! És talán sikerült is megfogalmaznod ennek az amatőr fotós fórumnak a korlátját...Sikeres új út keresést kívánok!

adott pontszám: 4
2005. október 3. | 12:31 | vargacsaba

Alapvetően tetszik a kép, de mégsem sorolnám a kedvenceim közé.
Itt alapvetően azt érzem, hogy kicsit sokat markoltál egyszerre. Ez több kép egyszerre. Látunk egy egy városképet, egy bámészkodó tömeget, meg egy üres placcon sétáló lányt. Talán több képet kellett volna készíteni, és külön megfogni ezeket a látványokat.
Azzal, hogy a borús eget belekomponáltad óhatatlanul alexpós lett az előtér, így a bámészkodók, és a sétáló lány is. Jó ez, ahogy egyedül jön, otthagyva a tömeget, látványos a pocsolyatenger is, csak kicsit sötét.
És még annyit, hogy jobb lett volna a lányt az aranymetszés környékére komponálni, nekem kicist a szélén van.
Üdv!

Amanita válasza:
Köszönöm a részletes értékelést.
Egyet is értek vele nagyjából. Az a helyzet, hogy helyesen exponált, aranymetszésbe komponált képeket már elég sokat csináltam (khm, a szerénytelenségem kicsit fáj nekem is :-), most egy kicsit kísérletezni próbáltam. Úgy éreztem, az alexpo és ellenfény itt hangulatot közvetít, valami megfogott engem ezen a képen. Kíváncsi voltam, vajon nektek is átjön-e ez. Ha nem, akkor tévedés az egész, majd máshogy próbálkozom.