BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,64
KATEGÓRIA: családi/emlékkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. szeptember 27. 23:14
Feeling

2004, Pér -repülőtér, 3 nap őrület, több milliós autócsodák, csillogás, zene, csajok! Ezek a srácok is helyt kérnek, és érdemelnek ezzel a Tunning Trabival!Az első tudatos képeim egyike! Akárhányszor ránézek, eszembe jut mindaz, amit felül említettem!Aki szereti ezeket a találkozókat, az tudja, miért szeretem ezt a képet:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. október 3. | 21:20 | nicoles

Retro stílusú kép. nekem a kocsiból kikandikáló kéz tetszik benne a legjobban. 5ös

Kwrc válasza:
Igen!Ő az öcsém....:)Köszi!

2005. szeptember 28. | 12:15 | hoef

A véleményemet nem kötelező elfogadni, természetesen. Ezt nem is kívánom tőled. Leírtam az észrevételeimet, mert a képet közzétetted.
A kép minőségéről elég sokat írtam, ugyanis a képen található feliratok ugyanúgy hozzá tartoznak, mint az emberek, vagy éppen a Trabant.
A válaszod azon a ponton kezd bántó lenni, hogy "Ha végégolvastad volna azt, amit a kép mellé írtam...". Mit tudsz te onnan arról, hogy én itt mikor és mit olvasok el? Képzeld, többször is elolvastam! Csakhogy! A képet nem az alapján kell értékelni, hanem a kép és a címe által alkotott egység alapján! Mások kritikáját nem kötelező elolvasnom, sőt, sokszor csak a véleményem leírása után olvasom el. Tudod miért? Hogy ne befolyásoljanak. Igyekszem a képre (és a címére) koncentrálni.
Azt gondolom, hogy téged nem az írásom zavar igazán, hanem a 3-as, ami belerondított egy 'feeling'-be. Pedig eszemben sem volt, csak te érzed úgy. Kötekedni nem szokásom (ezt a szót is te használtad!), csak őszintén és udvariasan fogalmazok. Még az is biztos, hogy nem mindig nekem van igazam, de személyeskedni csak akkor szoktam, amikor valaki azt kiváltja belőlem, mint most éppen te.
"A fesztivál már magyarul van, mert itt van Győrben!" Hm. Az "Airport" meg Péren. Akkor, hogy is van ez? Én nem vagdalkozni szoktam, inkább gondolkodni.
Ha nem méregből reagálsz, hanem figyelmesen olvastad volna, amit előzőleg írtam, akkor megértetted volna, hogy a közeli 2004 és a szépia ellentmondásáról írtam. (Szépiát sokszor a - rég - múlt időre való emlékeztetésként szokás használni.) A te itt látható képedhez szerintem a szépia helyett inkább a színes változat illene, mert az fejezi ki jobban a nagy fesztiváli kavalkádot, meg az azzal kapcsolatos "feeling"-et.
Javasoltad nekem, hogy olvassam el a többi hozzászólást is. Bizony, nem én voltam az egyetlen, akinek szemet szúrt az angol-magyar keveredés.
Amit 2005-ről, kastélyról meg SMS-ről írtál, az már zagyvaság, az indulatod szüleménye.

Végezetül én azt javaslom neked, hogy borítsunk fátylat az egészre! Próbálj meg a fotózásra koncentrálni, én is ugyanezt fogom tenni! Szép fényeket kívánok neked!
BARÁTSÁGGAL ÜDVÖZÖL: hoef

Kwrc válasza:
Ezt már elfogadom:))Ne haragudj, ha megbántottalak, tényleg nagyon rosszul eset az osztályzatod, és akkor úgy éreztem, valójában még most is egy picit:) hogy arra hegyezted ki a dolgot, hogy most angol magyar mix! Holott nem ez a lényeg! Pér egyébként Győr mellett van, mondhatnám kertvárosa, vagy egy része, nemtom pontosan, de a Győr is helyt áll,Teljesen ugyanaz, a találkozó szempontjából!Örülök hogy visszaírtál, valóban nagyon bosszantott hogy a kedvenc képemet lehúztad!Nincs harag, és örülök hogy megnézted a másik kedvenc képemet is:)Van még, de nem merem ajánlani hogy nézd meg őket, mert van köztük 5ös átlagú is...:)És szeretném ha az is maradna:))Szóval el van felejtve, és örülök hogy nórmálisan le tudtuk zárni ezt a dolgot!
Szintén BARÁTSÁGGAL! Kwrc!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 28. | 10:40 | velrob

Szerintem itt a hangulaton van a lényeg. Nem érek egyet azokkal, akik belekötnek az angol szavakba. Igaz, szerintem sem jó az angol-magyar mix lehetne csak angol.
Amúgy a kép átadja azt az érzést, hangulatot, amit szeretnél.
Szerintem megérdemli az 5öst.
Grat

Kwrc válasza:
Nagyon szépen köszönöm:)

adott pontszám: 3
2005. szeptember 28. | 07:55 | hoef

Ha már "Airport", akkor nem "Fesztivál", hanem Festival. Kicsit furcsa ez a kevert angol-magyar. Azt sem értem, hogy mi a jelentősége a "Feeling"-nek. Miért nem 'érzés' vagy 'hangulat'? Nem érzem a jelentőségét az angol szóhasználatnak. Akkor fogadnám el igazán, ha többet érne (itt ennél a képnél), mint a magyar. 'Don berthy'-vel szemben nekem más a véleményem a szépiáról. A képen szereplő felső felirat nélkül talán nem is lenne semmi gond (mert ugyebár a Trabant nem a legújabb típus), de ott van egy évszám, 2004. A kettő valahogy ellentmond egymásnak. Végezetül: az autóból kikandikáló, "V"-t mutató embert alig vettem észre "közepes"-ben, pedig igen csak hozzátartozik a témához, az autóhoz. Üdv.

Kwrc válasza:
NE haragudj, de nem tudom elfogadni a kritikádat, mert nem kb fél mondatot írtál magáról a kép minőségéről! Ha végégolvastad volna azt, amit a kép mellé írtam, meg még néhány kritikát, lehet hogy nem írtad volna ezt! Pl: igaz ez az egyetlen amibe nem kötöttél bele, de a Tunning & Stereo-t sem tudtam volna másképp írni, mert így kell, mert ez a neve az újságnak, ami a névadó volt!A fesztivál már magyarul van, mert itt van Győrben!Mi baj van a 2004 -gyel??CSak 2005ös képeket lehet ide feltenni, na nee!Lefotózol egy kastélyt 2005ben ami 1720ban épült, akkor azt le fogják pontozni???Jaa!Feeling! Szoktál smst írni? Te azt biztos szöveges üzenetnek nevezed, ugye?Vannak olyan szavak, amik kezdenek beleolvadni a magarba!

2005. szeptember 28. | 00:25 | Don berthy

Tessék nekik megmutatni ;)))

Kwrc válasza:
:) Megfogom!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 28. | 00:17 | Don berthy

Szerintem ennek a képnek a Tuning&Stereo hasábjain lenne a méltó helye. Az AUTÓn ülö fiatalok, ahogy érzik a szabadságot a kis német csodájuk tetején :) Nagyon jól megmutattad ezeknek a sóóóknak a hangulatát :) Gratulálok! Ez a sephia pedig javít az összhatáson számomra:)

Üdv.:Berthy

Kwrc válasza:
Nagyon szépen köszönöm! Bízzunk benne, hogy ez a szerkeztőknek is fel fog tünni!

2005. szeptember 28. | 00:04 | twelve.

Ok értem akkor nem a te hibád :) Bocsi.

Kwrc válasza:
Semmi gond! MA már a másod 4est kaptam töled....:)

adott pontszám: 4
2005. szeptember 27. | 23:55 | twelve.

Jó hangulatos kép, régi időket idéz.Ami nagyon zavar az az airport kifejezés ami igazán lehetett volna repülőtér is. Nem kell mindig angolosodni :) Amúgy jó a kép talán az autó elejéből egy picit többet mutathattál volna.

Kwrc válasza:
Mivel mindenhol airportnak volt írva, ezért írtam a képre is!Ha elolvasod a leírást, ott már repülőteret írok!Köszi!

2005. szeptember 27. | 23:48 | edetti

Valamilyen autós magazin. :P

Kwrc válasza:
:) A kép eladó...:)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 27. | 23:43 | csoki-g

Háhhá!!! Ezdejó! :-)
Mintha a 70-es, 80-as évek elejéről lépett volna elő. Akkor voltak divatban az ilyen színű plakátok és útikönyvek...
Retró dizájn, modern Trabival. Talán tényleg kicsit mutathattál volna többet az autóból (pl. a lámpát - amint látom kicsit átszabták a serácok).
Bár itt az életérzést kell hogy tükrözze, ami viszont az embereken van. Az, ahogyan a kocsin ülnek...
Ha nem lenne a képen ez a barna szűrő, azt mondanám elbírt volna egy vakut, de így viszont pont jó! Grat! Ötös

Kwrc válasza:
És én egy éve tartogattam ezt a képet..:)Nagyon köszi, örülök hogy teszik!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 27. | 23:37 | edetti

Hangulatos a kép, egy magazin borítóán jól festene. :)

Kwrc válasza:
Ohh, köszönöm! Ma mosolyogva fogok elaludni ettől a bóktól..:) Melyik magazin?:)

adott pontszám: 4
2005. szeptember 27. | 23:22 | roac

nem ismerem a talalkozokat, de ebben az osszefuggesben 4es (bizok benned), bar a cim nem a legtalalobb, mert ezek szerint semmi koze a rendezvenyhez es nincs nekem nem ugy tunik, mintha a trabi lenne a legfontosabb resze a fotonak. apro hibak szerintem, akik ismerik a "filinget" azoknak biztos tokeletes

Kwrc válasza:
Köszönöm szépen!El kell neked is menned, ha az életkorod 0-200 közé esik:)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 27. | 23:20 | mephi

oldschool trabi. jó a hangulatvilága a képnek, bár technikailag igen sok kifogásolni való van benne, d ebben a kategóriában nekem 5ös. megállja a helyét!

Kwrc válasza:
Köszönöm szépen! A hangulat a legfontosabb ezen a képen! Köszönöm hogy megnézted!