BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,43
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. augusztus 22. 14:15
A fafaragó (mesterségek ünnepe)

Vágás, retus, és kontrasztállitás PS-ben. Szerettem volna világitó környezetében megörökiteni a fafaragó bácsit, és ezért a felső nézőpont, metr ha az arca is benne lenne, akkor a nézők is benne lennének... Köszönöm az értékeléseket... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. augusztus 22. | 18:20 | Groszi71

A kényszer bizony nagy úr. Sokan mondanák, hogy akkor nem kellett volna lefotózni, vagy várni kellett volna. Én mégis azt mondom, hogy ez így is nagyszerű, és én ezért el is tekintek a kis hibától! :-)

santa cruz válasza:
Nagyon köszönöm, hogy neked igy is tetszik, mert szerintem is ez attól még jó kép, hogy igy fotóztam le...

Üdv.

adott pontszám: 3
2005. augusztus 22. | 16:44 | Maki73

Nem lenne rosz ez a téma,de tényleg kevesebb valósult meg mint amennyit ki lehetett volna hozni belőle.Majd legközelebb.

santa cruz válasza:
No comment....

2005. augusztus 22. | 16:40 | Kaviaar

Én nem is vettem támadásnak, csak vélemény cserének.
Egytértek szerintem sem kell a szemnek rajta lenni, pl ha a keze hangsúlyos egy fazekas mesternek vagy ha a készülő terméket veszed előtérbe. Sajnos itt maga a fa annyira nem érdekes, a mester ember az érdekes őbelőle meg ennyi túl kevés szerintem.
Gondolom nem nagyon lehetett közelebb menni mert még a felülről lehetett volna talán egy érdekesebb képet csinálni a testét kihagyva a képről csak a váll, nyak, fej, kéz és amit kvázi ő láthat abból a perspktívából, ezt is persze emelt kéz mellett.

santa cruz válasza:
Köszönöm akkor a hasznos tanácsot. Üdv.

2005. augusztus 22. | 16:12 | Kaviaar

Bocs, a képet osztályoztam nem a story-t.

Csak annyit tapasztalatot szeretnék még itt leírni neked hogy láttam már iszonyú nehéz körülmények között készített képeket is az oldalon tudatos kreatív de javítandó kategóriába sorolni.
A végeredmény számít hogy a kép jó e vagy sem és nem az hogy a körülményekhez képest milyen. (ergo nem kell minden képed feltölteni ha meg feltöltöd akkor be kell válalni hogy vkinek esetleg nem fog tetszeni, na bum mi van akkor nem dől össze a világ. Ha meg jó ötleteket kapsz akkor nyertél az egészen)

Mindesetre szerintem jobb egy rakat jogos kritikát kapni mint ha senki se ír és alig páran nézik csak meg a képet. Nekem is van ilyen "megnemértett" képem :-) De ebből is lehet tanulni...oszt fenhagyja az ember mementónak.

santa cruz válasza:
Szerintem te félreértettél engem. Én nem támadóan szerettem vona hozzád szólni, csak érdekelt, hogy ha oda van irva az indoklás, hogy miért onnan, és miért nem a leg közérthetőbb pózból fotózom, akkor miért meséled el nekem azt, amit eleve megpróbáltam, jó ezt te nem tudhatod... De szerintem nem kell mindenképpen látszania mondjuk a szemének.

Én kérek elnézést...

Üdv.

adott pontszám: 4
2005. augusztus 22. | 15:12 | rajcsy

hangulatos kép, de szerintem is túl szűk lett felül. Lehet, hogy több próbálkozás között lett volna egy egészen kiváló beállítás, ez egy kicsit hibás. De tetszik!

santa cruz válasza:
Köszönöm, de neked is ugyan azt tudom mondani.
Amúgy sokat próbálkoztam...

Kösz.

adott pontszám: 4
2005. augusztus 22. | 14:44 | Kaviaar

Alapjában tetszik az ötlet, technikailag nem nagyon tudok kötözködni vele, viszont felül túl szűk lett és inkább profilból balra 1-2 lépésről lenne ez a kép igazán jó, hogy a pipa(?) ne csak egy zavaró folt legyen ami kinő a hónaljból és hogy a szemét is lássuk a munkásembernek. Nem tudom mennyire szűk mozdulatokkal dolgozott a fán de egy a mozgás fázisban pont felül levő kézzel hangsúlyosabb lenne a cselekvés.

santa cruz válasza:
Kedves Kaviaar. A megjegyzésben leirtam, hogy miért ne fotóztam úgy, hogy látszódjon az arca is, bár szerettem volbna... Kérlek olvasd el, mert ugyan azt irtad le, amiért nem onnan fotóztam. Annyi ember volt ott, hogy csak befurakodni tudtam.
Az ötlet nem csak nekem jutott már eszembe, hanem azoknak is, akik szakmákat akartak fotózni nagylátószöggel... szerintem ez egy tipikus páldálya a nagylátószög nem csak természetbeni felhasználhatóságára... A pipa az valóban pipa...
A mozgás meg szintén igaz, de csak akkor, ha oldalról fotózom, amit meg tudod, hogy miért nem tettem...

Köszönöm a véleményt.

adott pontszám: 5
2005. augusztus 22. | 14:21 | Smarties2

Igazán hangulatos foto sikeredett...
remek kép!


gratt!

santa cruz válasza:
Nagyon köszönöm.