BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,53
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. július 10. 11:28
Zsuzsi

kedvesem :) (es csak azert is portre, mert szerintem az - ennyi) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2005. július 19. | 12:31 | Domshow

Ami engem nagyon zavar, az a mélységélesség. Egy portré azért portré, mert csak a modell a lényeg. Nem érdekes, hogy mögötte mi van, ezért az elmosódhat, sőt, el kell hogy mosódjon, egyébként a szemlélő szemét a háttér is izgatja. Persze nem baj, hogyha a nagyon elmosódott háttérből kivehető valami jellegzetes épület, természeti jelenség stb... Másrészt úgy érzem, hogy ez a kép neked kedves, és másnak nem sokat mond. Egy portrén én úgy vettem észre, hogy csak a fej látszik, és nem sokkal több...persze kivétel erősíti a szabályt. bíztató 3-as

Entwined válasza:
oks...
nézdd meg amit most raktam be...

adott pontszám: 3
2005. július 12. | 09:59 | janette:)

jobban tetszene, ha lehetne látni a lány szemeit.

Entwined válasza:
ez direkt ilyen lefelé tekintgetős, gondolkozós

adott pontszám: 3
2005. július 10. | 21:49 | Lacaboy

Huhh. Nekem ez a kép egy kicsit nem más, mint egy pár nagy lábszár. Ami teljesen elvonja a figyelmet. A test baloldalán erős beégések, miközben a fő téma, a \\\"portré\\\" árnyékos nagyon. És még a lábfej hiánya hagyján, de a fenekét már elvágtad. Nálam 2,5, bíztatásból 3.

Entwined válasza:
nem vágtam le a fenekét, a lába takarja el.

adott pontszám: 2
2005. július 10. | 13:02 | jenoapu

Lehet, hogy számodra ez a/egy portré, de azért engedd meg, hogy ebben egy kicsit kételkedjem. Lehet, hogy talán szét kellene tekintentened a fotográfiában, mondjuk, nem ártana legalább a hazai klasszikusokat megismerned.
Nem a modelleddel van a baj, hanem veled. Ez semmi más, mint egy padon ülő lányról elkattintott kép, amit ketten egymás között nézegethetnétek.
A kép sok szempontból hibás, sőt nagyon rossz. (Beállítás, vágás, megvilágítás, stb.)
Baráti bíztatásul 2-es.

Entwined válasza:
ok, fejtsd jobban ki...
tudom beégés, stb... vannak benne hibák, látom én is, de nekem tetszik, szal engem nem zavar, így is fel akartam rakni.

adott pontszám: 3
2005. július 10. | 11:56 | fotofabrik

ne haragudj, a kép szerintem sem jobb 3asnál. a világítási hibákat, amikkel egyet értek, már előttem leírták (szerintem meg lehetett volna legalább picivel jobban oldani), viszont engem a póz talán még jobban zavar. gyakorlatilag a kép több, mint felén két lábat, plusz egy könyököt látunk, holott Zsuzsi szerintem nem csak ennyi, ennél többet érdemelne.
ebben a pózban talán inkább feljebbről, a kamerába nézve, de legalábbis az arcából mindenképpen többet mutatva szerkesztettem volna.
mivel Zsuzsi nagyon bájos, mindenképpen folytatnám a próbálkozást!

Entwined válasza:
van még róla amúgy több fotó, nézdd meg nyugodtan, és lesz még bőven :)
köszi a tanácsokat, azért nekem ez is tetszik :) póz szempontjából

adott pontszám: 3
2005. július 10. | 11:56 | Sj

A háta nem volt félárnyékban. A vaku használata ilyenkor jó dolog, mert csak derít, és így nem arra a borzastztó este-nagyárnyék vakus képhez jutsz !
Esetleg próbáld a legkisebb rekesszel, hátha egy kicsit elmossa a hátteret is, bár ez kompaktnál nem egyszerű, de ha távolabbi hátteret választol esetleg meg lehet oldani tele állásban.Szép a fotóalany próbáld ki, gyakorolj!

Entwined válasza:
köszi szépen... nem terveztem meg ennyire a fotót... inkább elkapott pillanat... ezt a tekintetet kb 1 másodpercig tapasztaltam, és örültem, h így elkaptam, mert szeretem mikor így néz :)
lehet elfogult vagyok, de így van :))

adott pontszám: 3
2005. július 10. | 11:35 | ArtooDitoo

Hali!
Aranyos a kép, meg a lány is ;-), viszont a megvilágítás nem valami jó. A bal válla, a bal arca es az oldala is kiégett, mikozben az arca sotét maradt... én ráadásul máshogy csináltam volna a vágást.

Entwined válasza:
a vagas szerintem igy jo ahogy van, a beegest beismerem, csak felarnyekban ultunk, ezt senki nem tudta volna jobban megoldani, emiatt meg nem hagytam volna ki a kepet... vakuval meg teljesen mas hangulat lett volna, amit szandekosan hagytam ki...