BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,3
KATEGÓRIA: humor
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 12. 19:39
  • érzékenység: ISO200
  • rekeszérték: 3,5
  • zársebesség: 1/1000
Fittness büfé :-)

Egy sötét, árnyékos zugban jól esik egy kis harapnivaló. Ez narancsbőr ellen is kiváló, mert nem támad a narancsbőr, ha rendesen feszül :-) Csak vágás volt. A baloldali belógó kezet azért hagytam így, hogy látszódjék az ennivaló is egy kicsit. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. június 18. | 22:50 | mystys

Most esett le a mosolygás!:))))))

Auditor1 válasza:
Jó, hogy leesett! Egy kis mosolygással akár nagy háborúkat is el lehet kerülni. Jók a fotóid!
:-))

2005. június 16. | 17:09 | mystys

Nyugodtan megnézheted, az adatlapomon rajta van a honlapo címe és ott találsz rólam egy pár képet!:)
A fitness szóról nekem sem "hasznos" dolgok jutak az eszembe!
De szerintem akkor is sértő az emberekre nézve (nem az, hogy lefotóztad őket) a cím. Szóval ne érts félre...elsősorban nem a fotóval van a bajom, hanem azzal hogy ilyen irónikus címet adtál neki!

Üdv: mystys

Auditor1 válasza:
O.K. Akkor nincs harag :-))

2005. június 16. | 12:30 | mystys

Nem egészen volt megfelelő, ugyani, ha tudni akarod, szerintem Te ugyanúgy minősítesz más embereket. "Fitness büfé". Szerinted ez nem esik rosszul a képen szereplő, vagy más ducibb embereknek? [nem magamra gondolok az 54kilómmal:) ]

Auditor1 válasza:
Értelek én...
Lentebb valahol olvashatsz az én kilóimról, de ez nem idevaló téma. Túl érzékeny vagy. Megnézném én, hogy mit takar ez a mások nevében való érzékenységed, de annyira nem érdekel.
Ha embert fotózunk, akkor mindig lehet valami, aki nem tetszik valakinek. Az emberrel kapcsolatos "téma" már csak ilyen. Én hátulról fotóztam őket. Köszönöm a nevükben is az önérzetességedet :-)) Nekem már a szóról is hogy "fittness" sok egészségtelen dolog jut eszembe. Isszák a light kólát tele aszpartammal, ami idegméreg. Ezek legalább nem fogják vissza magukat és nem játsszák el a "éndehogyistudokmegenniegyfazéktöltöttkáposztát" című balhét. Meg a Padödöék sem :-))

2005. június 16. | 00:02 | mystys

Kedves fotós, megtudhatom, hogy miért nem fogadtad el az értékelésemt??????
Szerintem leírtam mi a kép hibája, tehát a "fotózz szabályainak megfelelően jártam el". Te viszont nem. (mégmielőtt azt hinnéd, hogy a kreditgyűjtés miatt értékeltem, akkor tévedsz, mert kreditből van bőven!)

Auditor1 válasza:
Kedves értékelő! Persze, hogy megtudhatod, hogy miért nem fogadtam el az értékelésedet. MIndjárt a végénél kezdek el válaszolni. Azt, hogy mit hiszek Rólad, azt Te gondolod magadról és most, hogy kimondtad... hát nem mondom, hogy tévedsz. Én nem akartalak ilyen durván vádolni. Továbbá elhiszem, hogy van bőven kredited.
Hogy akkor mégis miért nem fogadtam el az értékelésedet? Megmondom: bizonyos kulturális (illetve kuturálatlansági) hiányod miatt, illetve még amiatt is, mert nem csak a fotót, hanem a fotóst is értékelni próbáltad. Hogy neked milyen negatív érzelmeid tódulnak be a fejecskédbe és hogyan tudsz köpködni olyenkor, amikor nem a te izlésvilágodhoz tartozó képet látsz az a Te privát saját jellemedhez tartozik, de nem fontos mindig kimondanod - legföljebb szűk baráti, vagy családi körödben. Kérlek, hogy ezentúl ezt vedd figyelembe és csak a fotót próbáld értékelni. Nos, nem kérem én azt, hogy ezentúl értékelés előtt moss szájat szappanos vízzel, de hát azért erőltess magadra némi jóneveltséget. Tisztelettel veszem továbbra is az építő jellegű véleményedet, de amikor csak a nyálad fröcsög, azt tartsd meg magadnak. Megfelelőnek tartod ezt a választ?
Köszönöm a figyelmedet.

2005. június 13. | 19:23 | futobab

Miért gondolsz ennyire gúnyosan a kövérekre?

Auditor1 válasza:
Rendben, szívesen válaszolok Neked, de kérlek, hogy Te is válaszolj majd az én kérdésemre.
Szóval: nem gondolok rájuk gúnyosan. Látnád az én kufferemet, meg az úszógumimat egy csülök pékné és néhány sör után. Semmi szép nincs bennem. Persze ezt csak olyan szófordulatként írom, mert egyáltalán nem akarom mutogatni. Az enyémet sem iparművész tervezte. Sem embercsoportot, sem bőrszínt, sem nagy kuffereket nem utálok. Nyilván, ami számomra humor, az a Te számodra nem humor. Ettől még szívhatjuk ugynazt a levegőt, pláne mint fotósok. Nálam nem itt válik ketté a világ, hogy valaki szereti-e a nemzeti színházat :-) vagy nem. Meg ott sem, hogy fidesz, vagy komcsi, meg ott sem, hogy kövér, vagy sovány. Ha éppen aszkéta etióp fogpiszkáló anorexiás zörgőcsontút láttam volna, akkor biztosan azt is lefotóztam volna és (most már tudom) futobabtol kaptam volna ötöskét, hogy jujj de tetszik neki :-) Hát nem? Szóval: én a két kövér kuffert és a mellettük ülő leendőt nem utálom, nem vagyok gúnyos velük, hanem hallatlan viccesnek találom és szinte magamat látom néhány sör után. Én egy ilyen kedélyes ember vagyok. Kedves barátom, a világ nem attól szép, vagy rossz, hogy valakinek a kuffere hányas méretű, vagy Nemzeti színház, vagy nem.
Örülök, hogy a fotómmal villámhárító lehettem itt a fotós oldalon. Mi az én fotós ars poetikám? (Most nagyon igényes szöveget vettem elő, hogy nehogy azt hidd, hogy egyszerűen csak bunkó vagyok). Szóval nincs igazi ars poetikám, hanem járok az utcán, meg tereken, meg alagutakban, meg mindenütt és amit, akit meglátok és érdekesnek tartok, azt lefotózom. Igyekszem esztétikus dolgokat, arcokat fotózni, de tegnap rájöttem, hogy még a kövér popók sem idegenek tőlem. Nem vagyok művész és nem is teszem az agyamat ennek érdekében. Igyekszem valamiféle érzelmi töltést belevinni a képeimbe. Kedves barátom! Ez a világ az olyan, hogy Te is benne vagy és én is és szerencsére nem vagyunk egyformák. Vannak még hengeres és szögletes széklábak. Ez még nem a Falanszter. A világ márpedig lehet szép gömbölyű popókkal is és szálkásítottal is. Nem tudom, hogy ez a fotó Téged miért sokkolt ennyire, nem akartam az ízlésedet megsérteni, de úgy látom, hogy valamibe nagyon beletrafáltam a lelkivilágodba. Nem baj, ez a szakmám. Szívesen látlak. Cserébe meg kérek néhány fotós órát. Tudod mit? Mégsem teszem fel azt a kérdést, csak négyszemközt egy sör mellett.adott pontszám: 3
2005. június 13. | 13:21 | Médeia

Tudatos..."kreatív"..a szöveget nem mellékelném,úgy valamivel élvezhetőbb lenne..ez azért nem volt túl intelligens.a cím is jobb lenne a mosoly nélkül..és akkor talán elgondolkodtatná az embereket,nem pedig szánalmas kacajt csalna az arcukra.

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet. Nem akarom elgondolkodtatni az embereket és nem akarok tanmesét sem mondani. Azt máshol teszem :-))
Örülök, hogy az én fotómon ütköznek meg az 1-es és 5-ös vélemények. Látod, én vagyok a villámhárító - illetve a fotóm. Nem ez volt a célom, de így sem rossz. Elfogadom a Te véleményedet is.

2005. június 13. | 12:21 | futobab

Remélem, egyszer a te képed is felkerül valahová!

Auditor1 válasza:
Köszi futóbab! Mondd azt, hogy Te vagy ezen a képen és én bocsánatot fogok kérni nagybetűsen ország-világ előtt Tőled. Egyébként a hátsó részeimet bárki, bárhogyan fotózhatja (nem valami esztétikus!) és nem fogok tiltakozni. köszönöm a figyelmedet és továbbra is szívesen veszem, ha elmondod, ha bánt valami. Ez a foglalkozásom és igazán szívesen meghallgatlak bármikor.

adott pontszám: 5
2005. június 13. | 08:14 | sm33

Remek a címmel és a szöveggel együtt, na persze ebben a kategóriában.
Persze humorérzék is kell az értékeléséhez.

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet és örülök, hogy Neked van humorérzéked.

adott pontszám: 2
2005. június 13. | 00:24 | szobi21

Mint poén szerintem gyenge.Fotóként meg nehéz értékelni.Te ott voltál így egyértelmű, de számunkra a negyed tányérból a kép bal szélén nem derül ki, hogy egy étkező helyen vagytok. Ha egy kicsit bátrabb vagy és közelebb mész, vagyis egy kicsit több látszik az asztalból, akkor talán.......
De vicces akkor sem lett volna.

Auditor1 válasza:
Köszönöm, hogy értékelted. Nem egészen értek veled egyet, de elfogadom az értékelésedet. Valóban nem túl értékes fotó. Igazad van, hogy egy negyed tányérból valóban nem derül ki, hogy ez egy étkező hely - sőt abból könnyen kifolyhat az étel. A hely valóban valamiféle... mondjuk egy látszerész szalonra hasonlít. Ebben talán megegyezhetünk. Hát valóban bátortalan voltam, nem mentem közelebb. Látod, ebben is igazad van. Az, hogy kinek mi a humor, azt is valóban egyede válogatja. Egy haldoklót nyilván az öreg Charlie Chaplin sem tudna felvidítani. Köszönöm az értékelésedet.

adott pontszám: 1
2005. június 12. | 23:11 | mystys

futobab -bal értek egyet! ne aharagudj, de szerintem szánalmas vagy!!!!
Mint fotó is szánalmas, mert tiszta zajos, nem élvezhető. A téma sértő!
Ez ilyen ovodás/kisiskolás "humornak" elmenne, de ide sztem nem!

Auditor1 válasza:
Szia. Dehogy haragszom. Sőt, örülök, hogy egyet tudsz érteni valakivel. Akár futóbabbal is. Biztosan örülni fog neki, amikor megtudja. Mindenképpen mondd el majd neki részletesbben is. Lehet, hogy Ti ketten ültök ott, nem tudom. Nem volt szándékom, hogy megbántsalak Titeket és nem is elölről fotóztalak. Hogy milyen a Ti asszociálásotok, hogy mi jut eszetekbe erről a képről, hát az bizony a Ti belső bajotok. Szerintem kezelhető. Az értékelésedet viszont nem fogadom el.

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 22:59 | priZZ

Az a baj, hogy az ilyen "embereknek" (vagy tehenek) van a legnagyobb pofájuk. Próbálják testi fogyatékosságukat a jó beszélőkével és a pörgő nyelvvel kiegyensúlyozni. Éljen a donut, a hamburger, meg a fast food össze többi ága!

Auditor1 válasza:
Köszönöm, hogy megnézted, de nem fogadom el az értékelésedet, mert arra használtad fel a fotót, hogy általánosíts és saját személyes leértékelésedet mondod el itt. Ők ugyanolyan emberek, mint Te, vagy én , vagy futóbab és nem emberileg értékeltem őket. Hogy mit gondoltok róluk, az a Ti belső világotok és az is, hogy futóbab miért sértődött meg. A fotón én 3 db hatalmas popót ábrázoltam és én ezt így humorosnak tartom. Nincs velük semmi baj emberileg, meg semmi másféle módon. Én sem vagyok egy matyóhímzés, vagy egy Halasi csipke és még csak iparművész sem tervezett. Hátulról sem vagyok túl esztétikus látvány. Mindezt azért írom le, mert ezennel nyilvánosságra bocsájtom, hogy bárki úgy fotózhat le engem hátulról, hogy nem fogok óvást emelni ellene. Természetesen akár futobab is megteheti ezt.

adott pontszám: 1
2005. június 12. | 22:25 | futobab

Mint fotó érdektelen, a kép közlése és a mellé írt szöveged méltatlan. Ők is emberek, nem ezt érdemlik! Ha lenézed őket, az a saját bajod, de ezt ilyen formában világgá kürtölni gusztustalan.

Auditor1 válasza:
Nem az 1-est nem fogadom el, hanem a véleményedet. Nem sértem az emberi jogaikat és nem nézem le őket. Valamit magadra vettél, ami talán nem is te vagy. Vagy talán mégis?

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 21:03 | marci03

Sz..rá röhögtem magam a képen, meg a hozzászólásokon.
De legalább rájuk nem lehet mondani, hogy az uru meg a huru.

Auditor1 válasza:
:-))) Nagyon köszönöm az értékelésedet és örülök, hogy tetszik a fotó. Sajna nem tudtam sokat állítgatni a masinát, volt egy pillanatom, amikor egyszerűen csak rájuk lőttem. Nem ertem megismételni egy jobb beállítással, mert ha ezek megkergetnek... Sötét volt a fák alatt és sokan mászkáltak erre-arra. Amikor megláttam azt a két popót, kb. 1/1000 másodpercem volt a döntésig. Szegény gép ennyi idő alatt az élességet még el sem kezdi állítgatni. Szóval lőttem és uccu...

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 21:01 | Letin

Jóóóó!!!
Valahol szocio is....
Grat!

Auditor1 válasza:
:-)) köszönöm! örülök, hogy tetszik. Nekem is nagyon tetszett.

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 20:32 | ahaláligbébi

Hát ez az vmi müzli szeletes sztori

Auditor1 válasza:
:-)) Igen, valami kis diétásat flamóznak. Elölről már nem mertem megfigyúzni őket, mert ha ezek megkergetnek...
Köszönöm az értékelést és örülök, hogy tetszik.

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 19:50 | Getos

Ugy utálok értékelni de ez nagyon jó.
A kopasz csávot ismerem Sobert Norbi 3 évvel ezelött :):):)
Grat!

Auditor1 válasza:
Örülök, hogy tetszik. Szerintem valami jó kis Norbi diétán vannak: csülök pékné módra, stb. Köszönöm az értékelést.