BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,41
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 1. 21:38
  • érzékenység: ISO200
  • rekeszérték: 2
  • zársebesség: 1/30
A fotós megpihen... avagy Minimál fotó

Egy szombati fotós kiruccanást követően a fotós néhány percre megpihent egy pláza kényelmes padján és elővett táskájából egy félig hideg doboz sört. Keresztbevetett lábbal és nyakában lógó masinájával ült a padon kissé üveges szemekkel. Majd egy hirtelen ötlet által vezérelve levette gépéről az optika védő sapkát, és... Csak átméretezés történt. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. június 2. | 08:26 | Trychydts

Szeretném ezt a hihetetlenül zseniális és mély társadalomkritikával bíró, kőkemény szociofotót egy ötössel jutalmazni. Kérem az adminisztrátort, hogy a v2.0 bevezetése után rögtön utaljon át tőlem tíz kreditet a felhasználónak, mert szeretnék látni tőle hasonló jókat.

Auditor1 válasza:
:-))
Köszönöm az értékelésedet és az elismerésedet.
Ígérem, hogy igyekezni fogok ezentúl is és a legközelebbi "hihetetlenül zseniális és mély társadalomkritikát" tartalmazó fotómat Neked fogom ajánlani a nagy nyilvánosság előtt.
Mégegyszer köszönöm és örülök, hogy tetszett :-))

adott pontszám: 4
2005. június 2. | 06:31 | papsoka

Egyvalaki elkezd fikázni egy képet, akkor jó magyar birka módján mindenki megy utánna.
Szerintem sem ötös a kép, de nem is 1-es!
Talán az a probléma hogy a lábfej nagyon középre van komponálva.
A bal karfa nagyon életlen lett.
Értékelem hogy a géped mellé még egy esetleg több sört is hajlandó vagy betenni csakhogy ilyen "jó" kis képet készíthess.
Én biztatásul azért adok egy négyest.
Lesz ennél még jobb is.

Auditor1 válasza:
Nagyon köszönöm az értékelésedet. Jól látod: egy kicsit poénkodni akartam és az emberi reakciókat megfigyelni: mégpedig hogyan vetik rá magukat némelyek egy ilyen kis jelentéktelen (szerintem is az) "alkotásra". Valóban nem egy olyan fotó, amelyet majd a jövő században az akadémikus könyvek címlapjára tesznek majd. Amatőr fotós vagyok és nem is akarok nagy profinak látszani, azaz semmiféle FOTÓIZMUST nem akarok követni. Én olyan vagyok amilyen - a hibáimat is beleértve és néha még az efféle hülyeségeket is megbocsátom magamnak. Köszönöm az értékelésedet és az ŐSZINTE EMBERI hozzáállásodat a mások hibáihoz. Értékesnek tartom a véleményedet és nem a négyes miatt. Úgy gondolom, hogy az acsarkodó kritikusoknak nem másokkal, hanem magukkal van inkább bajuk ezért nem veszem rossznéven azt sem.

2005. június 2. | 03:07 | -malibu-

Ennyi jó kép mellett ez szerintem poénnak belefér.
Nem sokat ront az átlagodon.
A többihez grat!

Auditor1 válasza:
Hát... poénkodtam egy kicsit. Zsürizem egy kicsit a közönséget. Az emberi érzelmek soraiban vannak olyan jelenségek, amikor valakinek arra van késztetése, hogy lelőjje a másikat, ha annak más a véleménye. Nem csak a fotóban ilyenek, hanem az életük más területén is. Ma egy kicsit ezeket az embereket akartam tesztelni. Még valami: azt is tanulom elviselni, hogy ne legyen gombóc a torkomban, ha valaki jól leszólja a "művemet" :-))
MInden tekintetben sikeresnek tartom ezt az akciómat.

adott pontszám: 3
2005. június 2. | 02:59 | -malibu-

Nem tudom van-e fent másik képed, és ha igen akkor miért rontod az átlagodat ilyennel.
De ezt mindjárt megtudom.
Én a szövegért, és azért mert kitartassz egy ilyen sz*r mellett, adok egy 3-ast.
Csak így tovább.!!!

Auditor1 válasza:
Szia! Köszönöm, a véleményedet és azt, hogy le is írtad. Van néhány más fotóm is és engem nem érdekelnek túlzottan az ötösök. Az életben nem attól leszek jobb, hogy ötösöket kapok.

adott pontszám: 1
2005. június 2. | 01:21 | szabolevo

Ha nem érzed úgy, ne vedd le. Ezt valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a múltkor láttam egy XX. századi festményt ,ami egy darab üres képkeret volt, mondván hogy az a festészet minimálja. Bár te nem mentél annyira mályre,azért a lécet súrolja. Próbálom kitalálni az indokot. Viszont az kezd világossá válni számomra, hogy az ilyen típusú képek egyre nagyobb nézősereget vonnak maguk után, még akkor is, ha gyatra átlagot érnek el. Valahogy mindenki azt gondolhatja, hogy mi lehet ez, amit ennyien rossznak mondanak, megnézem már én is.... vagy vmi hasonló

Auditor1 válasza:
Hehe... Jó duma! Te is kíváncsi lettél :-)) Kicsit feljebb írtam az indokról. Tulajdonképpen a Te véleményedre (is) voltam kíváncsi, akár egy egyes ellenében is. Szerinted az embereknek ugyanolyan ízlésüknek kellene, hogy legyen? Vagy akinek mégsem, annak aztán levágattatik valamije? Esetleg a magad által sem optimálisnak tartott kíváncsiságodat máris 1-sel jutalmazod a másik személy "botlásánál"? Szerinted kit kéne lelőni: az ilyen fotók gyártóit, vagy a kíváncsi-fáncsi nézősereget? No persze Te csak tárgyilagosan voltál kíváncsi... A Többinek meg ízlésficamuk van...
Ez csak egy teszt volt. Kívácsi voltam, hogy kik "ugranak" rá. Jól látom: azok ugrottak rá többségében, akik az igazán emberi mondanivalóra, az esztétikus látványra nem ugranak, csak némi álművészkedésre hajlandóak reagálni, vagy ilyeneket utánozni. Köszönöm az értékes hozzászólásodat.

adott pontszám: 1
2005. június 2. | 00:33 | vigyori5

Ez amolyan minedki által unalomból egyszer biztosan elkészített fotó.
Néppukkasztásnak jó mert lesni és értékelni sokan betérnek, de amúgy mint téma kevés.

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet és a véleményedet. Igazán értékesek számomra, annál is inkább, hogy Te valóban megközelíted a motivációmat, bár nem egészen néppukkaszásnak szánom. Azért Te is bejöttél az alagútba :-))

adott pontszám: 1
2005. június 2. | 00:28 | razon

Ehem...az utolsó véleményből következtetvén nem amatőr fotóssal állunk szemben...
ennek ellenére az 1-es jár, bár a kép nulla...
télleg..
+szerintem ez nem poén mert rontja az összképet....
ennyi
(O.o)

Auditor1 válasza:
Nem olyan rossz státusz az "amatőr" :-)) Köszönöm, hogy értékelted azért.

adott pontszám: 5
2005. június 2. | 00:27 | jenoapu

Hehe!
(Így szokta írni Százbolha?)
A következő kép a sör elvezetése a Pláza klón lehetne, hasonlóan belógatott végtaggal (ha akad ilyen:-), és fajansszal:-)
Na javiccsuk + az átlagot:-)

Auditor1 válasza:
Köszönöm, hehe :-)) Nem rossz az ötleted hehe. Azok a fajanszok olyan tükrösek :-))
Köszönöm az értékelésedet.

2005. június 1. | 23:19 | terplan_sandor

Tee????? :))))) Nem gondoltam volna. :)))

Auditor1 válasza:
:-))))))))) Ma ilyenem volt :-))

adott pontszám: 2
2005. június 1. | 23:18 | terplan_sandor

Nem kreditszerzésképpen írok, de tényleg érdemes lenne ezt a képet levenni. Az unalomból készült képek nem szoktak jók lenni. Mutasd inkább a többi képedet, amit akkor csináltál!

Auditor1 válasza:
Van itt éppen egy másik fotóm is. Kirakati bábukból készülök gyártani egy sorozatot :-))

adott pontszám: 1
2005. június 1. | 23:17 | LeCoq

A kép önmagában egyes, a sztorival kicsit jobb lenne, de semmi nem jön át a történetből, úgyhogy illusztárcióként se álllja meg a helyét.

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet. Egyszer majd lehet, hogy átszokom a fotózásról a sztorik írásába. Most még keresem önmagamat. Azért köszönöm, hogy elmondtad.

adott pontszám: 3
2005. június 1. | 22:28 | mystys

Én a szövegre adok egy hármast, a kép különben eges!!!!:))

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet, lehet, hogy áttérek a sztorik írására, de még keresgélem egy kicsit önmagamat.

adott pontszám: 1
2005. június 1. | 22:07 | [PeliScan]

De ha legalább az átméretezés rendben lenne :'( hány fotózz felhasználónak lehet 1600x1200nál nagyobb felbontású monitora..? 800x600 mindenre elég itt.

Auditor1 válasza:
Azért köszönöm, hogy elmondtad a többi fotós nevében, hogy mi a problémájuk. Valóban súlyos ügy ez és majd lehet, hogy létrehozok erről egy vitafórumot, de addig is kérlek, hogy ne nyomkodd a nagyítás gombot, csak addig, amíg a monditorod felbontása engedi, vagy ameddig érdemesnek tartod a fotók felnagyítását. Egyébként köszönöm a színvonalas értékelésedet :-)

adott pontszám: 1
2005. június 1. | 21:51 | E-lla

Nem tudom ebben mi a jó.
Semmit nem mutat ez a kép, mintha csak véletlen elkattant volna a gép.

Auditor1 válasza:
Hát csak elkattant... Neked fotóztam. Örülök, hogy bejött :-)

adott pontszám: 1
2005. június 1. | 21:46 | Krisnya

Pedig nyugodtan rajtahagyhatta volna azt a kis műanyagot a lencse előtt.
Ez így eléggé nem az igazi. Ez csak egy láb az ilyet környezettel vagy utómunkával lehet érdekessé izgalmassá jóá tenni.

Auditor1 válasza:
Sajnos leesett az a kis műanyag és közben ittam egy sört... de hát már ismered a story-t. Ezt a fotót ennél izgalmasabbá mr nem akartam tenni, bár esetleg egy átfúródott nyílvesszővel érdekesebb lehetett volna. Annyi meg nem ér, hogy bonyolult utómunkálatokat fektessek bele, bár gondoltam a szolarizációra, vagy esetleg az enturbulációra, de tényleg nem ért annyit. Azért köszönöm az ötletedet és legközelebb megpróbálom az egyszerű témáimat izgalmasabbá tenni. Mégegyszer köszönöm hozzáértő véleményedet és tanácsaidat. Maradok baráti tisztelettel.