BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. január 17. 08:25
  • érzékenység: ISO160
  • rekeszérték: 4
  • zársebesség: 1/350
Itt egy BOSZI...

Sziasztok! Az idősebb korosztály még emlékszik arra az időre, az óvónénik kicsiny gumibélyegzővel értékelték a gyerekeket. Pl. táncoló kislány-t adtak, vagy éppen egy boszit. Nos én nem vagyok óvónéni és nem is akarok értékelni senkit, de most megtaláltam ezt a tavalyi fotómat és úgy gondolom, hogy ma felhasználom mint BOSZI-t. Volt tegnap egy feltöltött fotó, amely azzal a célzattal került fel, hogy egy másik hasonló honlapra vigye el innen a fotósokat. Nos én nem „jó megoldást” akarok most adni egyik félnek sem, csupán azt szeretném elmondani, hogy aki menni akar az menjen, aki meg maradni, az maradjon. Ahhoz, hogy egy új honlap induljon, nem szükséges egy régebbi és jól működőnek az életét megzavarni és negatív hozzáállással megosztani az itt jelenlévőket és tisztességesen kitartókat. Aki menni akar, az menjen, de szép csöndben és ne dobáljon sz..t oda, ahol eddig jól érezte magát. Aki pedig marad, az erősítse ezt az oldalt a lelkes jelenlétével. Ez az oldal (és bármely másik oldal is) attól lesz jó, vagy rossz, hogy kik vannak rajta és milyen hozzáállással. A világ legszebb városában is van az utcákon némi szemét, de azért nem annak kell meghatároznia az összképet. Nekünk – városlakóknak – nem elköltöznünk kell innen, hanem arra ügyelni, hogy ne a szemét legyen az uralkodó. Nekünk kell megtisztítanunk az oldalt a nem idevaló jelenségtől. Az „utca” az egy nyilvános hely és bárki használhatja, viszont a többségnek kell ügyelnie arra, hogy a kisebbség ne potyogtassa tele mindenféle hulladékkal. Előbb-utóbb az új városban is megjelenik a szemét. Szóval itt egy BOSZI a szemetelőknek. Ezzel most nem vitát akarok kezdeni, hanem fontosnak tartottam ezt a véleményt elmondani a magam nevében. További szép fényeket kívánok a maradóknak, akik értéknek tartják ezt a fórumot. Akik pedig a nyilvános széthúzást pártolják, azoknak meg itt a BOSZI. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2005. február 10. | 11:16 | glodeni

Remek színvilágú, éles tárgyfotó, kár, hogy magáról a tárgyról nem tudunk semmit.
A megjegyzéshez: Sok aljassággal és pimaszsággal találkoztam már itt én is. Sokszor álltam közel ahhoz, hogy ide soha az életben...
DE: Szétnéztem más hasonló oldalakon, majd visszajöttem, mert ennél jobban egyik sincs kitalálva. Ezt kell mondanom, még akkor is, ha ettől az adminnak hízik a mája, pedig azt végképp nem akarom.
Tehát egyetértek veled. És nagyon hiányoznak azok, akik elmentek innen, és azok is, akiket töröltek, vagy elüldöztek innen. Így teljes a kép. Talán már nem az az előkelő, flancos hely, mint korábban volt, de jönnek a lelkes és tehetséges kezdők. A z élet megy tovább.

Auditor1 válasza:
Köszönöm az értékelésedet. A Bosziról csak annyit, hogy a Millenáris játszóterén van ez a faragott szobor, ott fotóztam. Köszönöm a véleményedet és az értékelésedet is.
Szerintem is jó oldal ez, azaz inkább jó, mint nem jó. Szemét mindenütt van, még Párizs utcáin is akad, de azért attól Párizs még egy jó hely marad. A lakóknak kell megakadályozniuk a szemetelést és megrendszabályozniuk a szemetelőket. Bárki, aki most úgy döntött, hogy ő majd egy új helyre költözik és itt bedobja a törülközőt, azt fogja tapasztalni, hogy ott ugyanúgy megjelenik majd a szemét. Ott is küzdeniük kellene a szemét ellen.
Elüldözni pedig senkit sem lehet, meg törölni sem ok nélkül. A pimaszságot pedig leginkább azok okozzák, akik reggeli drogos kábulatukból felébredve okádnak bele a rendszerbe... :-((
Szóval a köztéri szemetet azt vagy mi tűrjük meg, vagy pedig mi kell, hogy eltakarítsuk. A sarokban némán kummantók viszont azt érik el, hogy ellepi őket is a szemét. Ezt az üzenetemet sokan elolvasgatták, de nem mertek rá reagálni, mert félnek nyilvánosan véleményt mondani. Köszönöm, hogy Te meg merted tenni.