BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. szeptember 9. 19:27
"...ilyen az élet."

"Sokszor a lélek ura a létnek,sokszor a szív parancsol az észnek,sokszor fáj a szív,sokszor a lélek,sokszor mind a kettő,és ez az ÉLET." Ezt a képet azoknak ajánlom akik kevésbé jó géppel,v tehetséggel vannak megáldva(mint én:),h egy rossz képből(max 2es lenne) is mit ki lehet hozni,uh használjatok PS-t!Attól még nem lesz feltétlenül digill ha belejavítasz!!! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 10. | 09:38 | fricsike

a hogyenmegmutatásnak nem tudom, hogy van-e értelme, mert van azért itt egy pár olyan fotós aki betölti ennek a kategóriának a szerepkörét.
ennek értelmében ha már egy idő után tul sok ilyen lenne akokr lehet hogy ezeket unnánk meg.
egyébként egy megjavitott képet feldolgozott fotó-ba is lehet tenni. szal van amiből választani.
tetszetős és hangulatos kép kicsiben, de nagyitva tenyleg semmi lényege nincs.

JeeZY válasza:
Hát igen.A "hogyenmegmutassam" szerintem kell,ha már 1,2 emberre hatott már +érte.Nem felvágásnak szántam,v ilyesmi csak vannak olyan képek amik tényleg minősíthetelenek.Ne a "lenyomomagombotanagyvilágba" és hasonló képek uralják az egészet,akkor már dolgozzon +érte!Egyébként az értékelés (a képről is) korrekt!Ksz.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 9. | 20:55 | sinchrondio

ez igaz, nem lesz feltétlenül digit, sőt, a foto lehet egy alapanyag is, viszont ahhoz, hogy utólagos tartalommal ruházd fel - meg kell találn ia képben rejlő lehetőséget. vagy még mélyebbre kell ásni a PSben :) de az út jó amin haladsz.

JeeZY válasza:
Ksz.Ezt csak 1 kis "minta"-nak szántam,h ne csak pakolják a képeket.Igaz e mögött sincs túl sok mondanivaló,de inkább a "hogyan" nem pedig a "mit" akartam +mutatni.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 9. | 19:52 | puruczki

Nincs ellenemre az amit írsz...ha rövid a kardod told meg egy lépéssel....de itt nem értem mit szerettél volna, vagy úgy is mondhatnám nem egyértelmű.

JeeZY válasza:
Csak annyit akartam +mutatni amit írtam.Sok képet felraknak ami a 2est alulról súrolja.Ez nem ide való!Ne csak "lekapom az felrakom" legyen ez az oldal.Akkor adjon is vmi a képre ha felrakja!Perszer extra jó ha vki PS néül is tud,de ez NEM nekik szólt!Egyébként ksz az értékelést.Nem sokan értékelnek ilyeneket,de remélem +nézik azok akiknek szól!