BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,76
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2024. március 4. 07:50
Még belegondolni is…

A háttér az számítógép grafika. A csikkeket autók mellől szedtem. A fotó pedig 20mm-es közgyűrűvel készült. Pont előzőnap találta egy Jamaikai tücsköt holtan. A koncepció az élet sérülékenysége. Remélem lesz aki értékeli az igyekezetemet. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2024. március 10. | 11:58 | hoho

Szia!
Sajnálatos, hogy a csikkeket eldobálják az emberek. Nem láttam még olyan tücsköt, akinek a dohányzás lett volna a végzete, szóval szerintem nem igazán passzol a csikkekhez.
Mondjuk egy agyon dohányzott, gyűrött arcú férfi portréval a koncepciód lényegét jobban lehetne szemléltetni.
Én kicsit több teret hagytam volna a csikkeknek, bár lehet, hogy a grafika mérete ezt nem engedte.
A fehéregyensúly nagyon elcsúszott.
Túl nagy méretben tetted fel. A feltöltött képek hosszabb oldala 1200 pixelnél ne legyen hosszabb, mert nem fér ki a monitorra.

Üdv: hoho

Zsolt36 válasza:
Szia! Nem csúszott el a fehéregyensúly. Sárga Ledlámpával volt megvilágítva. Nem volt a közelben gyűrött arcú férfi hulla... A grafika A4-es afehér lap, tehát engedte volna. Ez egyébként makró. Többen mondtátok, hogy túl nagy a file. Ezt megfogadom!

adott pontszám: 3
2024. március 5. | 20:28 | foto50

Szia!
Az ötlet tetszik, a kivitelezés nem annyira.
Az előtér életlensége zavaró, még a rovar is életlen kissé. A sárga színezet nekem nem annyira tetszik. A feltöltés méretbeállítása miatt csak közepesben nézhető. Az igyekezet értékelendő, de javítandónak gondolom. Talán több verzióra is érdemes még időt szánni és az után választani, mert biztosan lenne számodra is jobb verzió egy kicsit több energiabefektetéssel.
Üdv:
Józsi

Zsolt36 válasza:
Oké, értem. Most tettem fel egyet zöldben és élesebbet. üdv!

2024. március 5. | 11:06 | gljzsf

A sárga színezetet már értem, nekem mondjuk sötétebb árnyalatú sárga passzol a nikotin lerakódáshoz, nem ez a napfény színű. Az egyszerűségen, letisztultságon azt értem, hogy lehet elég lett volna egy csikk, mert minek több? Megosztja a figyelmet. Még egy apróság. Az élességet érdemes mindig az előtérben lévő dolgokra helyezni, mert a szemünk alapból ott keresi azt. Itt pedig a hátsó rész éles.

Zsolt36 válasza:
hmmm. lehet, hogy igazad van! köszi az új szempontokat.

adott pontszám: 5
2024. március 5. | 08:58 | zsoltf

Mindenképpen ötletes és elgondolkodtató. A kompozíció is rendben van. A sárgás beütést a koncepció részének tekintem. Nekem tetszik!

Zsolt36 válasza:
Oké. Nagyon nagy köszönet a véleményedért!

adott pontszám: 3,5
2024. március 5. | 06:05 | gljzsf

Szia! A részletes leírás és a befektetett munka ellenére nekem nem igazán tetszik. A mondanivaló más szimbolikával erőteljesebb is lehetne, a színvilág túlságosan sárgába csúszott, nem értem miért. A kompozíció kuszának hat, a sok részletben elveszik a lényeg. Javaslom, ha már megkomponált képet készítesz, a tudatosabb egyszerűbb, letisztultabb témát, és kompozíciót

Zsolt36 válasza:
Szia! Köszönöm az értékelésedet. Örülök ha nem tetszik a kép! :) Ez lenne a cél. Sajnos 3 évvel ezelőtt én is cigiztem. Gyakran sárga lett a körmöm a nikotintól. Láttam már cigi füsttől megsárgult függönyöket is. A fogak is megsárgulnak, feketednek. Ezért lett a sok sárga. A letisztultabb téma alatt mit értesz?

adott pontszám: 3
2024. március 4. | 17:32 | bau52lac

Szia! Hááát ez nem igazán tetszik. A téma egyáltalán nem, de a kivitelés sem. Rossz színek, nagy méret. ??? Üdv

Zsolt36 válasza:
Szia! Hogy nem tetszik a téma, annak örülök! Ennél a témánál lehetlen jó színt választani. De mégis kell rá valami szín, hogy ne legyen feketefehér, vagy szürke. A tűz az meleg. A dohány is melegen parázslik. És a végterméke lehet a rák. Ennél többet nem ér meg a téma:) Köszi az értelemes kritikádat és örülök a 3 pontodnak! Zsolt