BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2023. május 2. 08:23
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

Hangulatos egy hely. Már be is iratkoztam. Amikor hazajöttem az volt az egyik gondolatom, hogy ezt le kéne fotóznom. És így lett. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2023. május 5. | 14:27 | Thuri91

Szia. A hangulata tetszik és a kép minősége is kiváló. Viszont nekem túlzsúfolt a kép témája és a külső szemlélő tekintete csak bolyong a képen, mert igazából semmi nem kap hangsúlyt, fókuszt.

Zsolt36 válasza:
Szia. A balraeső világos foltok sokkal nagyobbak lettek, mint az elsődleges téma elemek. Tényleg szép, kedves hangulata van a helynek. Köszönöm az értékelésed!

adott pontszám: 3
2023. május 3. | 13:52 | sasvari

Szia.
Ez egy nem túl jól sikerült kép . A széktámlán erős a vaku fénye. A szerkesztésben sem igazán látok koncepciót. A helyszínen ez hangulatosabb lehetett. Egyetlen pozitívum ,hogy éles.
Üdv Sas

Zsolt36 válasza:
Szia! Való igaz. Így, hogy észrevettél még egy fontos hibát, azt mondom nagyobb és több szórt fényben szebb lenne. De ha megnézed a fal már nem annyira világos, mint a közeli széktámla. Csak fél méterre világít a kisvaku. Örülök az észrevételnek!

adott pontszám: 3
2023. május 2. | 22:57 | foto50

Szia!
Szépen berendezett, kellemes szobák az biztos, ugyanakkor azt a hangulatot, amit érezhettél nem sikerült visszaadni. Szerintem egy ilyen telibe vakuzott hideg fénnyel és ilyen mindent egyszerre megmutatni akaró szerkesztéssel ez nem is lehetséges. A helyiségek valós fényeivel átgondolt részlet, átgondolt szerkesztésével jobban megszeretteted volna a helyet.
Üdv:
Józsi

Zsolt36 válasza:
Köszönöm szépen. Lényegében elfogadható a visszajelzésed. Már értem miért rossz a kép.

adott pontszám: 2
2023. május 2. | 20:34 | Havasi Pál

Szia! Nem lehetne ezt a képet igazán tudatosan kreatívnak mondani ami a 3 pont követelménye. Igazából semmi érdekesről vagy fontos dologról nem szól. A minőség gyenge, de legyen ez a legkevesebb. Azt írtad, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárat akartad lefényképezni. Pont ez nem sikerült. Csak egy szűk részét, egy termet bútorzattal sikerült lefényképezned. Ez pedig nem A könyvtár. Kívülről kellett volna felismerhető, jellegzetes formában. Egy termet hiába fotózol ha arról senki nerm ismeri fel. Bárhol, bármelyik terem lehet. A nézőt semmivel sem viszed közelebb a könyvtárhoz. Gondolj bele! Ha te lennél a könyvtár igazgatója és pl Norvégiába szeretnéd bemutatni a könyvtárat, akkor ezt a képet küldenéd el? Ezzel be tudod mutatni? Ugye, hogy nem?

Zsolt36 válasza:
Értem.

adott pontszám: 3
2023. május 2. | 10:46 | Hedera

Szia!

A hely valóban hangulatos, de valahogy ez nem annyira érezhető a fotón sajnos. Sokat akar a szarka érzésem van...Esetleges a kompozíció, vágás, stb. Újra meg kellene próbálni, esetleg beszűrődő fényekkel, kisebb részletet kiragadva...

Zsolt36 válasza:
Az ötleteid szerintem csak felerészt jók. Nem vagyok biztos benne , hogy a vazázslatos fénybeszűrődés az illene az adott helyhez. Egy magánkönyvtárban igen! De ez itt egy hivatalos hely, tagdíjjal és kölcsönzői jeggyel. Apró részek mutatása? Nem elvetendő. Meg kéne találni a szűkített téma főbb fokuszpontját.

adott pontszám: 3
2023. május 2. | 09:23 | gljzsf

Ha már épületbelső, érdemes nagylátószöget alkalmazni, hogy ne keltsen zsúfolt hatást, mint ez a kép is. Az egymásra torlódó asztalok,. polcok ajtók, stb agyonnyomják a nézőt. Az is elgondolkodtató, hogy ez a kép miért született meg? Mit látott a szerző, ami miatt exponált, és méginkább feltöltött. Én nem látom benne egyik okot sem. Sajna. De legalább a minőség elfogadható. Egy kicsit felülpontozom. Reméljük legközelebb jobb lesz.

Zsolt36 válasza:
Nemcsak épületbelső hanem szellemi értékek háza. Mindenki számára hozzáférhető. Kedvcsinálónak szántam. Reméljük a következőt, ami jobb lesz. Köszi. Én nekem itthon a kis szobámban nagyobb a zsúfoltság ezért nem tünt fel. Viszont sehol egy porszem, negyon ápolt hely. Ha a perspektívát kritizáltad volna az egyből megérteném. Örülök az értékelésednek, érdemes tovább vinni a témát majd.