BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. szeptember 10. 19:25
Örökre bezárva

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2022. október 4. | 20:30 | locman

Ez egy érdekes art fotó. Kétszeresen is. A lakatok is lezárnak és a lelakatolt dugattyú is megfoszt a mozgás lehetőségétől. Örökre. Nagyon jó. Remek fotó. Tetszik!

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést! Örülök, hogy tetszik!
Mint látod nem egy túlreagált darab, csak az érzékenyebb szemlélők láttak meg benne valamit, így persze a pozitív vélemények értéke a számomra többet jelent.
Üdv:
Józsi

2022. szeptember 26. | 12:17 | pálkata

ART felirattal, hajtókaron a dugattyú!
Eszembe nem jutna.
Gratulálok a képhez!

foto50 válasza:
Szia!
Örülök, hogy valaki észreveszi az apró részleteket.
Köszönöm, hogy írtál!
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2022. szeptember 18. | 13:24 | Havasi Pál

Szia! Az ötlet a szerelem lakatokról...mindig jó téma! A felvétel szintén jól sikerült. Amit hiányolok igazán az egy eredetibb megközelítés. Eredetileg először Pécsett találkoztam vele több mint 40 évvel ezelőtt! Talán az volt az első az országban, ami a túristáknak köszönhetően elterjedt és ma már szinte ipari méretekben népszerű minden városba! Ennek köszönhetően viszont egykaptafa mind. Mi teszi érdekesebbé ezt a helyet mint a többi? Mi teszi érdekesebbé pont ezeket a lakatokat? Választ kell adni a nézőnek ezekre a kérdésekre. Ezért jó vagy a helyszínt, vagy valamelyik egyedibb lakatot, vagy egyedibb látásmóddal kiemelni a fotónkat. Ilyen szempontból nem látok olyan plusz tartalmat ami kiemelné a képet. De ez kompozíciós probléma és nem technikai, így nem adhatok 5. pontnál kevesebbet rá.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést!
Ugyanezekkel a kérdésekkel találtam szemben magam amikor körbe-körbe sétáltam keresve egy jó kompozíciót, ami - ahogy Te is írod - egyedi valamiben. Nem egy egyszerű feladat, aki megpróbálja érezheti. Ennek a fotónak eredetileg a "szerelem börtönében" címet akartam adni, mert a függőleges oszlopok, mint rácsok jelennek meg, ráadásul szinte kilátástalan messzeségbe elnyúlva. Plusz tetszett a dugattyú, mint egyedi darab, plusz jól olvasható egy-két felirat, valamint így tudtam szerkeszteni egy olyan képet, ahol a főtémában nem volt kettévágott lakat stb. Szóval számomra is a kompozíció megalkotása volt a legnehezebb feladat, ami lehetséges, nem sikerült a legjobban - ha a kommentek számából indulok ki, akkor biztosan nem - majd nézegetem, hátha lesz valaki, aki egy jobb képet készít erről a témáról.
Még egyszer köszönöm, hogy foglalkoztál a képpel!
Üdv:
Józsi