BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,96
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. június 3. 08:13
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Fót környéke
Pihenő...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,8
2022. június 10. | 08:21 | ppinkpanther

Szia! Három észrevételem van: egyrészt elég lenne szerintem az egyik bicikli a képre, vagy akkor a másik is álljon. Nekem az elfektetett bicikli zavaró. Másrészt a a fény eléggé szemből jön, így a bicikli a sötét oldalát mutatja felénk. A harmadik meglátásom pedig az, hogy talán kisebb mélységélességgel a témán nagyobb hangsúly lenne. Egyébként a kompozíció tetszik, szerintem a bicó jó helyen van, illetve a jobb oldali pipacsok kicsit ellensúlyozzák a képet.

Hedera válasza:
Szia! E helyzet, hogy mivel nem az én biciklijeim voltak, nem nyúlhattam hozzá egyikhez sem. A fény oldalról jött, lemenőben volt, de a szemből jövővel sincs baj, azt hívják ellenfénynek, és nagyon jót szokott tenni a témának. És ami a mélységélességet illeti, szerintem ez pont így jó, szükség van perspektívára, előtérre és a biciklik elég hangsúlyosak szerintem. Szóval egyetlen hozzászólásodat tudom elfogadni, ami a 2. biciklire vonatkozik, de abba nem állt módomban beleszólni. Ez alapján pedig a pontod nem túl reális szerintem.

2022. június 6. | 06:20 | bau52lac

Szia! Bringásként bele tudom élni a helyzetbe magam, nincs is jobb, ha az ember tekerés közben egy ilyen pipacsost talál, én hát persze, hogy belekomponálja a bringát, talán a földön fekvő kicsit zavaró? Tetszik a kép, egy élmény! Üdv

Hedera válasza:
Köszönöm! Nem az én bringáim voltak, így nem nyúlhattam hozzá...

adott pontszám: 5
2022. június 5. | 08:32 | Zsolt36

Nagyon szépen komponált kép. Zavaró lenne, ha a két kerékpár egymás szellemképeként egyszerre látszana.És nagy ötlet, hogy több kerékpárt is mutat a kép. A kép széleinél kihalványodnak a pipacsok, így kellemesebb látvány. A lényeg a kikapcsolódás!
Tovább szép fényeket!

Hedera válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 5
2022. június 4. | 13:35 | sasvari

Szia.
Van egy hangulata a képnek. Kár ,hogy nem egy kosaras bicikli az jobban menne ehhez a hangulathoz . De az élet érzés így is át jön.
A jármű van a fókuszban a többi finoman elmosva. Technikailag nem látok kifogásolnivalót. Tetszik olyan Provanszi.
Üdv Sas

Hedera válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 4
2022. június 4. | 00:28 | fallto78

Szia.
A elképzelés nem rossz.
Viszont a kivitelezésben vannak apró hibák.
Nézőpont kiválasztás nem volt a legmegfelelőbb. Egy picit engedtem volna még hogy jobban benyúljon a bicikli mögött az a virágmező. A bicikli kormányával egy vonalban megszűnik ez a virágos háttér. Igy egy kicsit hiányosnak találom a kép bal oldalát. Ráadásul a bickli nagyon balra lett eltolva a keretben. Jobban középre helyeztem volna. Csak pont annyira, hogy a virágos háttér pont betakarja a biciklit teljes szélességében.
Ezt már sajnos nem nagyon tudod orvosolni
- Nem megfelelő fehéregyensúly.
Kicsit sok a vörös vagy a bibor, ami egy kicsit meleg, és barnás elszineződést kölcsönöz a képnek.
Valamint még ez mellett sötétnek is találom a képet. Ezeken nagyon könnyen lehet segiteni egy utómunkával ( Photoshop )

További sok sikert.

Hedera válasza:
Szia!
Amiket írsz, abba sajnos sok beleszólásom nem lett volna, mivel nem az én járgányaim voltak, így nem nyúlhattam hozzá. A gazdáik nem voltak a közelben. Balra véget ért a mező sajnos. A színekbe különösebben nem nyúltam bele, a naplemente előtti időszakban készült, aranyszínű fények befolyásolhatták. A világossággal-sötétséggel vannak gondjaim, mert minden képernyő máshogy van kalibrálva egy kicsit, és nehéz belőni, hogy melyik a legjobb. Lehet, hogy ez egy picit alexpós, talán az esti hangulat miatt fért bele nálam. Köszönöm a hozzászólást!