BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. december 18. 21:45
Lepel

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2024. január 27. | 17:16 | gljzsf

Úgy látom megint megsértődött valaki, nem is kicsit, még a profilját is törölte. Nekem már az is fura volt mikor magát tehetségesnek nevezte, az ilyen "tehetséges emberek rosszul viselik a kritikát. Nem a Te hibád. Előbb utóbb valaki úgy is megbántotta volna, pl akár én is. Nem szándékosan, csak kritika szintjén. De inkább nem is pontoztam.

btomi77 válasza:
Én nemrég olvastam el amit írt magáról. Az egy kicsit sok volt számomra. A tehetség szót szerintem nagyon ritkán szabad használni. Ezen a szinten semmikép. Viszont szerintem ha valaki értékelésre, pontozásra teszi fel a fotóját, kell hogy bírja a sarat. Amúgy sajnálom hogy törölte magát.

adott pontszám: 5
2022. január 7. | 19:56 | VillantOk

A kép a reneszánsz akt ábrázolást idézi több szempontból.
Az elmosott, sötét háttér kiemeli, hangsúlyozza a majdnem
porcelán-bőrű aktot.
A nőiességet a tüzes, vörös haj növeli.
A csipke lepel éppen lehullóban, egy történet kezdő vagy
befejező pillanataként.
Az elmosott háttér kiemeli, hangsúlyozza a fő témát.
Technikai érdekesség számomra a leomló csipke boka felé irányulása,
valószínüleg kompozíció egyensúlyozása miatt lett így állítva.
A kompozició, elhelyezés és a mozdulat az idilli,
nyugodt hangulatot segíti, ill.szolgálja.
Részemről a kép tovább gondolását újabb, más mozdulatok
ábrázolásában keresném.
Nagyon szép, harmonikus számomra ez a kép, gratulálok a munkához,
további értékes alkotásokat kívánok!

btomi77 válasza:
Azt kell mondjam ilyen szép értékelést már nagyon régen nem kaptam. Köszönöm szépen, hogy ennyi időt és energiát rászántál. Örülök, hogy tetszik a fotóm. Köszönöm a jókívánságot. Hasonlókat Neked is!

2021. december 21. | 08:42 | Tomba

Számomra eléggé zavaró, hogy a modelledre eső fény milyensége nagyban eltér a környezet, a háttér fényviszonyaitól. Olyan érzést kelt, mintha egészen máshol fotóztad volna le a hölgyet, és utólag került volna erre a háttérre. Nekem a modell megvilágítása önmagában tetszik, de ebben a környezetben valahogy disszonánsan hat. Kíváncsi volnék rá, hogy eredeti-e a háttér, és ha igen, hogy sikerült elérni a helyszínen ezt a megvilágítást.

A modelled bal lábánál hátul a fekete pixeles kontúr elég feltűnő. Belenagyítva máshol is látszik ugyanez a fekete koltúr. A vádlinál is mintha látszanának retusálásra utaló nyomok. Így elég vegyes benyomást tett rám a fotó.

btomi77 válasza:
Szia!

A háttér eredeti. A modell áteresztőernyő rendszervaku kombinációval volt megvilágítva. A bőrön van még egy kis utómunka, lehet azt látod erősnek. Sajnos az ecset a bal vádlinál megcsúszott. Köszi a hasznos véleményed.

Üdv, Tomi

adott pontszám: 5
2021. december 20. | 16:40 | sasvari

Szia.
Jól sikerült ez is szerintem. A modell amerre néz elég teret hagytál ( nem sok és nem is kevés). A modell test tartása is tetszik arca finom erotikát sugároz. teszi ezt minden erőlködés nélkül. az egészben van egy könnyedség.
A modell szépen elkülönül a háttértől talán túlságosan is. (enyhébben megvilágítva hogy kicsit könnyebben illeszkedjen az össz képbe jobban tetszene) de gondolom nem ez volt a célod.

Üdv Sas

btomi77 válasza:
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsodat.

Üdv, Tomi

2021. december 20. | 16:29 | foto50

Szia Tomi!
Kinyomtam, mert nem akartam pontozni. Láttam a modellről, hogy a Te fotód. Olvastam a véleményeket is és kicsit tartok is attól, nehogy rossznéven vedd ha én nem csak pozitív dolgokat írok. A modelledről nem szeretnék külön szót ejteni, elég az hozzá, hogy többedszerre nyitottam meg a fotót, hogy a megörökített hölgyön túl mást is lássak.
Fotótechnikai, fénykezelési , színvilágbéli kifogást nem lehet találni, minden szempontból kifogástalan a fotód.
Látszik a gondos és abszolút tudatos munka az egészen. Ennek alapján ötöst kellene nyomnom.
Ami miatt én nem érzem tökéletesnek, az éppen az a dolog, amiről Te is írtad, hogy a legnehezebb ebben a műfajban, azaz a modell pózoltatása. Az én ízlésemnek az ilyen jellegű fotók akkor tökéletesek, amikor összhatásukban bizonyos fokú intimitást hordoznak. Ezt nagyrészt a modell beállítása tudja kölcsönözni, legalábbis az általam rendszeresen követett "szerzők" fotóiból én erre a következtetésre jutottam. Nos nekem ez az egy hiányzik a fotódból, azaz az intimitás. A modelled beállítása számomra olyan mint egy görög istennő, egy szobrot is el tudnék képzelni erről a fotóról. Valahogy mégsem sugárzik belőle a női lélek finomsága. Ha ezt még mellé tudod tenni valahogyan, akkor ebben a műfajban is példaértékűvé fogsz válni. Én szurkolok neked, magam meg sem próbálom ezt a nehézségi fokot megugrani. Az előző, gyertyás fotódban ott volt az intimitás egyébként, az ebből a szempontból jobban tetszett.
Remélem nem bántottalak meg az őszinte véleményemmel, ami egyébiránt természetesen szubjektív.
További hasonló sikeres fotót kívánok neked, és mindannyiunk örömére.
Tisztelettel:
Józsi

btomi77 válasza:
Szia Józsi!

Nagyon korrekt és hasznos vélemény írtál a képemhez. Egyetértek a hozzászólásoddal. Igyekszem fejlődni a témában.

Üdv, Tomi

2021. december 19. | 19:18 | hoho

Szia Tomi!
Nem pontoztam, mert ebben a műfajban nem igazán vagyok otthon, de érdekelt, hogy ki készítette e remek "természetfotót". (Azért szépérzékem van. :) )
Őszintén szólva h.rom -ra gondoltam, mert ő igazán profi ebben a kategóriában, bár általában a többiben is remekműveket alkot.
Nem számítottam arra, hogy te "követted el", bár a gyertyás alkotást már láttam tőled. Mindkettő nagyon klassz!
Gratulálok!

btomi77 válasza:
Köszönöm szépen. Örülök a véleményednek.

adott pontszám: 5
2021. december 19. | 06:00 | bau52lac

Szia! A női test szépségének bemutatása ezen a képen jól sikerül szerintem. A modell póza, a fény, az élesség, a háttér is tetszik.Ami talán nem tetszik (de ez szubjektív) a modell hóna alatti rész. Összességében egy jó képnek tartom. Üdv

btomi77 válasza:
Köszönöm Laci!