BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: makró
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. november 4. 21:51
Szellőn vitorlázva

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. november 9. | 11:40 | sasvari

Már mások is írták , a kiegést . Valószínű tényleg a monitorom nem toppos.
Akkor elnézést a hibáért.

foto50 válasza:
Szia!
Ne viccelj, semmi gond...

adott pontszám: 4
2021. november 8. | 15:55 | sasvari

Szia.
Alapjaiban nem lenne rossz makró. A mélységélesség és a szerkesztés ( pici hiba ,hogy a felső szárnya kicsit közel van a kép széléhez. ezért nem vonnék pontot) ez a része 5.
Viszont a jobb legalsó virág kiégett , a háttér virágának foltja zavaró. ( azt Ps -ben ki lehetett volna szedni) ez a része 3.
Az annyi mint 4.
Üdv Sas

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést!
A háttérben lévő folt valóban zavaró kicsit ezt én is így érzem, de nem volt időm ezzel foglalkozni, mert elég erős szél fújt, ami látszik a virágok dőlésén, hírtelen jött expo volt kézből. Kiégés viszont szerintem nincs, megnyitva PS-ben le lehet ellenőrizni az összes pixelt, azon a területen sincs kiégés. Ez elképzelhető, hogy monitorfüggő dolog.
Még egyszer köszönöm, hogy írtál a fotóra!
Üdv:
Józsi

2021. november 5. | 10:58 | gljzsf

Sok minden minősíti az embert. Csak én már kezdem unni, hogy olyanok, akik bogarakat meg madarakat fotózgatnak, mondják meg a tutit mindenkinek. Hogy mindenhez is értve, osztják a pontokat magabiztosan, kontrol nélkül, sőt megkockáztatom tudás nélkül. Mert a tudás csak próbálkozások során alakulhat ki. Csak hogy még több bogaras, meg madaras fotót tudjanak feltölteni.
Meg időnként betéved valami UFÓgyerek aki szintén mindenkinek jól megmodja. Persze tudomásul veszem, hogy ez egy ilyen oldal. De akkor is zavar. És vannak itt olyanok akiknek tényleg van szemük, és érzékük a fotózáshoz, akiktől tényleg lehetne tanulni. Csak ők viszonylag ritkán nyilvánulnak meg sajnos. Bár olyankor számomra a véleményük etalon. Szerintem egy jó fotó gyönyörködtet, belefeledkezik az ember. Egy kiváló fotó pedig elgondolkodtat, érzelmeket kelt, elvisz valahová. Nem a technika határozza meg a kiváló fotót. Bár sokszor kell hozzá.
Mindig voltak, és lesznek is ezen az oldalon összetűzések. Néha helyre kell rakni a dolgokat. Akinek nem inge ne vegye magára, aki meg úgy érzi neki szól, az öltözködjön fel. Én is megteszem.

adott pontszám: 4
2021. november 5. | 08:37 | gljzsf

Szerintem kissé életlen ott ahol élesnek kellene lennie. És a jobb fölül belógó ág, fűszál zavaró. A kompozíció jó.

foto50 válasza:
Szia!
Igen, mindenki szűrje ki, ami a számára hasznos és vegye figyelembe a pontozás mögött álló szándékot is ha kell.
Valaki azt írta korábban, a reakció minősíti az embert.
Köszönöm, hogy időt szántál a fotóra.
Üdv:
Józsi