BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. szeptember 24. 19:44
  • Készítés helye (ország): Szlovénia
  • Készítés helye: Vintgar
Át a szurdokon...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2021. szeptember 30. | 12:52 | NaturePhotosHUN

Szia! Nagyon fotogén helyszínen jártál, de ezt sajnos inkább csak sejteni lehet, mert ez egy olyan kép lett, amit én rögtön törlök a kártyáról és megpróbálom még egyszer megfotózni. Nagyon homályos, bemozdult, gondolom kevés volt a szurdokban a fény, viszont ilyenkor vagy állvánnyal fotózz, vagy rekeszelj. A színek fakók, ezen mondjuk PS-el tudtál volna kicsit javítani. Máskor figyelj jobban oda a részeletekre!
Üdv, Dávid

Hedera válasza:
Szia!Köszönöm,hogy benéztél,de ezzel most nagyon nem értek egyet...Örülök,hogy ilyen profi vagy,és rögtön törlöd az ilyen képeket,én a kis bemozdulást csak képernyőn látom,de itt nem látok semmilyen bemozdulást,és az előző értékelő sem említett ilyet. Ez nem az a hely egyébként,ahol állványt lehet használni, ami a beállításokat illeti,a víz miatt állítottam be ezt a záridő értéket,de ezt még bőven meg lehet fogni kézből,főleg korlátra támasztva. A rekeszérték is így volt jó,nem szerettem volna kiégetni a hátsó napsütéses részeket. Ami a színeket illeti,a természetközeli,visszafogottat kedvelem,ennél több nekem túlszaturált. Amit homályosnak nevezel,a vízből felszálló pára miatt lehet,az adott volt.Ja,és PS-sel dolgoztam ki.

2021. szeptember 25. | 20:01 | gljzsf

Tetszik a szerkesztése a képnek, ahogyan a két sarokból alindulnak az átlós vonalak és kb kép középtáján összefutnak. Én egy kicsit bátrabban bánnék az utómunkával, kihangsúlyoznám amit fontosabbnak tartok, és a cél érdekében a színmódosításoktól kiemelés halványítás sem kell félni. De már így is jobb mint a megleőzőek, látszik rajta a fejlődés, a tudatosság. Elküldök egy általam módosítoot példányt emailen, lehet tetszik majd, lehet nem.

Hedera válasza:
Köszönöm szépen,hogy dolgoztál vele,hát mindig is a visszafogott utómunka jellemzett,ez nem nagyon fog változni,azt hiszem,ilyen az ízlésem. Nem tudom,milyen e-mail cím van itt,freemaileset már nem használok.