BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,16
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. július 17. 17:13
Egy cseppnyit túlterhelt vagyok

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2021. augusztus 1. | 16:36 | Zsolt36

teher alatt nő a pálma ! :)

foto50 válasza:
Köszönöm, hogy időt szántál rá!
Köszönöm a korábban küldött krediteket is!

adott pontszám: 4,8
2021. július 22. | 08:27 | Tarr Lali

Szia!
Elég fotogén alanyt sikerült lencsevégre kapnod.Ami tetszik a fotódon: A jól megválasztott dof,a szépen mosott háttér. A fények is jók,mert a fehér virág sem égett ki,hanem finom árnyalatokat jelenit meg.Mivel a legyecske kicsit jobbra van fordulva ezért őt a kép első harmadolójába helyeztem volna.Viszont a párascsepp pluszt ad a képed értékéhez.Összességében egy kellemes jól sikerült felvétel.
Üdv:Lajos

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelésedet, örülök, hogy tetszik a kép, annak ellenére, hogy a szerkesztés nem a legjobban sikerült, ezt én is érzem.
Szép fényeket!
Józsi

adott pontszám: 3,5
2021. július 21. | 09:04 | Fotos84

Szia! A szerkesztést leszámítva minden rendben van, dof, színek, háttér. És még a letargikus jelenet is adott. A kompozíció viszont sajnos tönkrevágja az egészet. Bal oldalon feleslegesen sok hely van, a rovar jobbra kifelé néz a képből. Lenn is lehetne több hely, a szirmokból kicsit többet mutatva. Ezek a pontok erősen érintik a kép főtémáját, nem oldhatók meg egy egyszerű utólagos vágással, hozzá kéne tenni a képhez - és az már egy másik fotó. Ezért a pontozás, nem bántó céllal. Üdv.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést, elfogadom a kritikát, jogosak az észrevételeid, viszont azért kicsit szigorúan pontoztál szerintem, de lehet, hogy rosszul érzem.
Üdv:
Józsi

2021. július 18. | 14:47 | gljzsf

Szia! Úgy érzem, de lehet nem így van, hogy hiányzik ezekből a makrókból valami, ami a technikai tökéletességen kívül hozzáadna. Mint pl ehhez: https://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=274032 vagy https://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=274265 Talán a történés, vagy a különlegesség, vagy a harmónia. Nehéz megmondani. De valahogy számomra üresek. Talán azért nem is pontozzák túl sokan őket. Ne sértődj meg ezért a véleményért mert nem az volt a célom vele, hogy megbántsalak. Inkább segíteni próbálok.

foto50 válasza:
Szia!
Nem bántottál meg, nem is olyan hangnemben írtad, hogy meg lehetne bántódni rajta!
Köszönöm a véleményedet, remélem lesznek még izgalmasabb képeim is, de lehet, hogy nincs elég jó látásmódom a fotózáshoz, és nem lesznek. Minden esetre számomra ez az egész egy hobbi és akkor is örömet szerez, ha nem pontoznak elég gyakorisággal. Azt a nagyon kevés időt, amit terepen tudok tölteni, mindenképpen örömmel élem meg. Egyébként az aktivitás ezen a területen amúgy is gyenge, nem csak a saját képeimre vonatkoztatva.
Örülök, hogy írtál!
Szép fényeket!