BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2021. január 17. 20:20
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Bezárva

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. január 18. | 21:16 | sasvari

Az eredeti címe az lett volna, hogy "biztonsági zár", de aztán elvetettem, mert ironikusnak, bántónak éreztem. Ez azért tetszik mert a felmosónyelek című fotómnak a"lépcső a mennyországba " címet akartam adni de ugyanebből az okból elvetettem :) :)

frangipani válasza:
:-)

adott pontszám: 5
2021. január 18. | 11:06 | sasvari

Szia.
Egy kicsit az az érzésem ennél a képnél mint az ajtó sarkos képnél is írtál ,hogy kevés volt a fény . Illetve itt olyan mintha vakuztál volna persze a tévedés jogát fenntartva.
Ezeket levéve a kép vágása a pirosra festett kilincs takaró is tetszik ahogy el lett helyezve a fotón. A kilincs és környezete egyszerűsége és ezek esztétikus és elgondolkoztató tálalása nagyon tetszik.
Üdv Sas

frangipani válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelésed! Jól gondolod, valóban kevés volt a fény, a kapu egy mindig sötét, árnyékos helyen található, vakuzni viszont nem vakuztam, azt próbáltam elkerülni.
Azt is jól gondolod, hogy az elgondolkodtatás volt a célom, annak bemutatása, hogy sajnos milyen körülmények között élnek emberek. Azt hiszem inkább a szociofotók közé kellett volna raknom. Az eredeti címe az lett volna, hogy "biztonsági zár", de aztán elvetettem, mert ironikusnak, bántónak éreztem azokkal szemben, akik ilyen körülmények között kénytelenek élni.

2021. január 18. | 06:16 | bau52lac

Szia! Bocs, de ez nem igazán sikerült képed, viszont a téma nagyon is érdekes és hálás is. Az öreg zárszerkezetek néha még a megbuherált és csúnya állapotukban is szépek. Itt erről nincs szó, mert minden része csúnya. A kép minősége sem jó, szerintem. Én nem pontozom, de küldenék egy kreditet, remélem vannak a témában jobb fotóid is. De amiért ennyit írtam, az az, hogy eszembe juttatta egy régi fotómat, amit feltöltök, nem azért mert jobbnak gondolom, hanem mert benne van, amit én képzelek egy jó témáról. Az már más kérdés, hogy egy fotó kinek mennyire nyeri meg a tetszését. Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

frangipani válasza:
Szia! Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed, minden jó tanácsot szívesen veszek. Egyetértek, ennek a zárszerkezetnek valóban minden része csúnya, épp ezt akartam megmutatni, hogy sajnos milyen körülmények között élnek emberek. Azt hiszem inkább a szociofotók kategóriába kellett volna raknom. Először a "biztonsági zár" címet adtam volna, de ironikusnak, bántónak éreztem.
Nagyon szépen köszönöm a kreditet is.