BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2
KATEGÓRIA: divat
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2020. szeptember 21. 14:04
CANOff 200

MEIKE makró gyűrűvel. a virág "kakastaréj" :d 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. augusztus 5. | 22:41 | Lacos-ka

Nem kell ips panel ahhoz, hogy komponálj, ne használj keretet és lásd ha életlen a témád.

Zsolt36 válasza:
Nem eresztem bő lére és Köszi!

adott pontszám: 3
2020. október 11. | 13:54 | Fercso

Kedves Zsolti,

Kategória:
A kategória választásnál szerencsésebb lett volna egy természet vagy makró kateg.

Fotó:
Vízjel nélkül esztétikusabb lenne, vagy legalább az a becsillanás ne lenne. A honlapod szerintem a megjegyzés rovatba is betehetnéd. De ez abszolút saját vélemény.
Egyébként nagyon kedves kis témát választottál, de a neten 1000+1 ilyen fotót találni, jól kell elkészíteni, hogy lenyűgözze a nézőt, főleg egy ilyen oldalon, aminek a mottója is sokat elárul. Viszont azt látni, hogy van tudatosság a fotó mögött. A fő témádat életlennek tartom. Kompozíció tekintetében többet mutatnék az alsó levélből,a felső üres részből kevesebbet. Megpróbálkoztam volna egy álló képpel is, vagy négyzetes képkivágással.
Szép, hogy adtál egy kis keretet a fotónak, de nekem személy szerint nélküle jobban tetszene. De nyilván ez ízlés kérdése is.

üdv,
Fercso

Zsolt36 válasza:
Kedves Fercsó . Köszönöm az építő jellegű kritikádat. Kiderült hogy 10 éve használok egy olyan monitort fotózáshoz ami nem IPSpaneles hanem MT. Örülők hogy ennyit összehozták. Ha valaki tud jó monitort szóljon. Email szekeres.zsolt36@gmail.com.

Üdv😀
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 2
2020. szeptember 26. | 20:47 | Fotos84

Szia! Azt gondolom, ez a kép egyszerűen nem üti meg azt a szintet, hogy ezen az oldalon szerepeljen. Életlen, nincsenek részletek, túlszaturált, a háttér olyan semmilyen, de azért rajta vannak a szenzorfoltok - legalább tudjuk, hogy cserélhető objektíves géppel készült, és bizony cserélték is kegyetlenül. Középre szerkesztve, a bal oldalon a levél kettévágva. Én a következőket javaslom: ügyelj az élességre, illetve annak mélységére - a makró nem egy megbocsátó műfaj. Állvány és kézi fókusz erősen ajánlott. Rekeszelj jobban, hogy minél ennél több részlet előtűnjön. Háttérnek vagy feketét, vagy vmilyen természetes színt választanék (pl. kertben), megvilágításnál pedig ügyelj a lágy, szórt fényekre - pl. szabadban, borús időben tökéletes. Utómunkánál módjával a zajszűréssel, elkeni a finom részleteket. A porszemeket (szenzor) pedig ki kell szedni, egyszerűen zavaró. Ne vedd bántásnak, inkább fotózd újra.

Zsolt36 válasza:
Szia. El sem olvastalak. Küldök most 2 kreditet legyél boldog!

2020. szeptember 24. | 20:40 | hoho

Na most akkor logo vagy vízjel?

Zsolt36 válasza:
szoftver menüjében vízjel, de most már azt gondolom inkább logo.
Beszéletem a mesteremmel és azt mondta a vízjel alig látható sőt a profi ez nem is látható, csak a fejlécből olvasható szoftveresen.
ez egy 0-100 trancparency között változtatható LOGO

2020. szeptember 22. | 07:29 | bau52lac

Lenyűgöző ez a végtelen magabiztosság!

Zsolt36 válasza:
töltöttem fel új verziót logo nélkül, vakuval közgyűrű nélkül. elfogadás alatt van.

2020. szeptember 21. | 17:28 | bau52lac

Szia! Bocs nekem ez nem tetszik, leírom miért, gondolom érdekel mások véleménye, nem sértésből. Szerintem, a keret vastag és felesleges (a logó mérete is), az élesség, ebben a méretben feltöltve nagyon rossz, a zöld levél levágva, a téma középre szerkesztése még talán jó is. Ami tetszik, az a szín és a háttér. Nem pontozom és egy következő jobb kép reményében egy kreditet küldök. Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Zsolt36 válasza:
xia! Merci pour la informacion. igyekszem, de ezt már nem ismétlem meg mert unalmas lenne szerintem. a keret nem vastag hanem meleg (túlságosan) a logó nem logó hanem vízjel - remélem nem haragszol érte (watermark) haladjunk!
Thank You di credit! Zsolt