BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. április 27. 12:34
Giccs 2, avagy a búcsúfotó

Kedves fotozz.hu! Köszönöm, hogy eddig itt lehetettem, sokat köszönhetek ennek az oldalnak, sok jó, és hasznos véleményt kaptam, amik rengeteget segítettek a fejlődésben. Viszont gátoltak is. Mert van itt egy olyan banda, az analógosok, akik rendre visszahúzzák az embert. Csak azt tudom tanácsolni, senkit ne gátoljon a fejlődésben az ő véleményük, mint ahogy engem is sokáig gátolt. Ez az utolsó képem itt. Köszönöm, hogy itt lehettem. A képet értékelni fölösleges, nem fogok már válaszolni. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2021. február 8. | 07:46 | gljzsf

Kedves Gergő!
Lehet vissza kellene jönnöd. Nekem pl. nagyon tetszenek a képeid, főleg a tájképek. Giccs nem giccs kit érdekel. A képeid mesés hangulatúak. Mindig örömmel nézegetem őket. Ha meg valakinek nem tetszik, az az ő szíve joga, nem kell vele foglalkozni. Üdv: József

2018. május 12. | 12:12 | He.art

Szia!
Most hallottam róla, hogy elhagyod az oldalt, én ezt korábban már megtettem kétszer. Legutóbb Strange Contrast néven voltam jelen az oldalon. Valahogy viszont mindig visszavágytam, hiszen a gorombaság ellenére rengeteg építő jellegű írást kaptam, sokszor pont a buta p*rasztoktól.

Legutóbb, amikor elmentem, rájöttem, hogy azzal semmi nem lesz jobb, ha elmegyek és a második alkalommal már én is egy kicsit hattyú halálának éreztem, amit csinálok..

Egy időben a pontozással is sokat foglalkoztam, de mára már rájöttem, hogy egy olyan fotós is lehet nagyon jó, akinek az átlaga a 4-hez közelebb van, csak lehet, hogy nem tudja mindenki úgy értelmezni a képeit, mint ő maga.

Én azért gondolom hülyeségnek az oldal elhagyását a negatív hozzáállás miatt, mert egyrészt ezzel ők nem fognak megváltozni, másrészt pedig elszalasztod azt a lehetőséget, hogy fejlődj. Nekem is van olyan itt az oldalon, akit utálok, vagy éppen vitám volt vele akár már a képtől teljesen elkalandozva, de ennek az oldalnak szerintem pont az a lényege, hogy nem barátokat kell szerezni, meg minél több dícséretet bezsebelni, ami a mellünket dagasztja. Erre a célra ott vannak a f.book-os fotós oldalak példának. Ha kapsz egy negatív kommentet, szűrd ki belőle azt, ami számodra építő lehet, a többit pedig kukázd ki.

Én egy kifejezetten jó fotósnak tartalak. Ez a képi világ az, amire én is mindig próbálok törekedni.
Szerintem nyelj egy nagyot és gyere vissza. :)

dmcdmc válasza:
köszönöm szépen, amit írtál. Csak a tisztánlátás végett, nem azért köszöntem el, mert nem bírom a kritikát, a kritikával soha semmi bajom nem volt. Azért köszöntem el, mert amiket olvastam mások képei alatt, és régebben kaptam én is hasonló kommenteket, azok nem kritikák, egyszerű beszólogatások, nem más. Nem tanulni tudsz belőle, csak a kép lehúzása, és az agy felhúzása volt a cél, nekem erre meg nincs szükségem. Van az embernek fontosabb problémái is, minthogy idejöjjön szájkaratézni egy-két troll emberkével, akinek ez a legnagyobb öröme. Régebben rengeteget írtam, próbáltam segíteni a kezdőket, hogy elinduljanak egy úton. Értsd ez alatt, a tőlem ügyetlenebb fotósokat, mivel én is csak egy kezdő vagyok. Lehetne, ezt jól csinálni, úgy, hogy segítsük egymást, de ezen az oldalon ez sokszor nem cél.

2018. május 3. | 23:01 | pálkata

"hattyúhalálnak becézték ezt régen..:)
de én megértem, hogy elmész, én sem maradnék.
Szia, és további szép fotókat, sokat fejlődtél, az a kép is nagyon szép lett, csak így tovább!"

Most már értem, sajnálom? nem, egészen más jut eszembe, ... nem írnám le, ( ... )

dmcdmc válasza:
pedig kiváncsivá tettél, rajtad meglepődtem a korábbi hozzászólásod miatt, igy, hogy egy kalap alá helyeztelek a többi kolélégáddal, ezért elnézést is kérek.

adott pontszám: 5
2018. május 3. | 22:11 | csupakambra

Szia!

Már korábban kinéztem magamnak ezt a fotódat, csak gondoltam várok még egy kicsit.
Ha jól látom eddig senki nem pontozta, pedig hát akként tetted fel:)
Amiért írok az nem más, mint hogy én úgy látom: a képaláírással összefüggésben talán van egy kis fricska is ebben a képben.
Hogy a költő szavaival éljek: amolyan "Felelet a mondolatra":)
Hogy miért is bátorkodom ezt írni? Azért mert úgy látom megmutatod nekünk, hogy miként kell egy olyan tájfotót összehozni amelyet nézegetve az ember azt kívánja: bár csak én is ott lehettem volna és saját szemeimmel gyönyörködhetnék e táj szépségében. És ez a tájfotózás lényege. Itt nincsenek kopaszdombok, hanem szép ligeterdőt látni, nincs síküveg égbolt, hanem csodás színekben pompázik a hajnal, nincsenek mosódott szürkehályogos részletek hanem a valós magyar vidék egy dimbes-dombos hegyekbe nyúló részlete jelenik meg a kép minden szegletében.
Úgyhogy nálam ez 5 pont.
Meglehet, hogy Te most távozol az oldalról de a képeid remélem maradnak, ennélfogva szerintem Te akkor is egy kimagasló fotósa maradsz ennek a honlapnak.
Én pedig remélem, hogy később hébe-hóba bekukkantasz még ide:)

Üdv: István

dmcdmc válasza:
nem tudom valaha meggondolom e magam, de egyelőre biztos nem. köszönön István.

2018. május 1. | 23:30 | pálkata

A giccs is egy műfaj, ami véleményem szerint rád nézve egyáltalán nem meghatározó, inkább gondolnám picit túláradónak, önmeglőnek, de ebből a fajtából is, inkább visszafogottnak, átgondoltnak!
Véleményem szerint sokan értenek félre, és amit csinálsz, az igen, hatással van másokra is hiszen nem nyilvánulnának meg annyian irányodban!
Az hogy vki. átgondolt, és ismeri a számokat tízig az még nem akkora katasztrófa, ... mint hogy felrugjon mindent ami élteti, és meghatározza élmény, és látásvilágát, : ezt én sosem adnám fel a helyedben, már csak azért is mert igény van rá, mert keresik!

Aludj rá, gondold át, hányan szeretik azt a műfajt amit képviselsz, : ráfogsz jönni, hogy sokan, ( ... ) számodra, és még sokak számára ... Örömet, élményt, vizualitást okoz!
... Ez vezéreljen, adjon örömet, és kitartást, mert ezen az oldalon mindenkire szükség van!
(:!

dmcdmc válasza:
ezen lepődtem meg.

2018. május 1. | 22:54 | pálkata

https://www.youtube.com/watch?v=ANjs8buS8Uc

( ... )

2018. május 1. | 22:28 | najó

most döntsd már el, hogy miattam hisztizel, vagy az egész banda miatt?

2018. április 30. | 23:01 | hegyiember

tombol az ego :D

sok sikert kívánok a további fejlődésedhez, az irány látszik, mit mondjak, kitűnő. a gonosz, lehúzó analógosok nélkül végre semmi sem vethet gátat a szárnyalásodnak.

remélem a jövőben azért támad majd pár önálló gondolatod, és akkor nem a bevett, sikerrecept sablonokat kell majd ismételgetned - saját egyéniséged nem lévén. nem lesz az olyan rossz, hidd el.

cső!

dmcdmc válasza:
ja, te vagy itt az egyéniség. a vonalrajzaidhoz sosem fogok felnőni :)

2018. április 30. | 00:29 | pálkata

https://www.youtube.com/watch?v=y-JqH1M4Ya8

Isten veled! ( vicc amit kreálsz, nem szól semmiről, csak rólad )

dmcdmc válasza:
te aztán tudod.. :)

2018. április 28. | 06:39 | Tern

Igen, igen, a fotozz örök "értékei" sok minden változik a világban, de ez, hogy nyìrják egymást az emberek az nem.
Sajnálom, ami veletek történt.
Sok sikert a továbbiakban!
Üdv: Tibor

2018. április 27. | 21:23 | Matthias

Azért nem kell egyből megsértődni!
Meg ez eléggé ilyen általánosító meghatározás, hogy "analógosok". Kik azok az analógosok, meg mit jelent az, hogy visszahúznak? Aki a kémiát preferálja az már analógos? Nekem egy ideje van ismét DSLR gépem. Akkor én melyik csoportba tartozom? (Legyen a csoport neve:
Pixel Grain)
Egyének véleményével találkozol, nem pedig bandáékkal.
Mi egy párszor összefutottunk, de úgy láttam olykor félreértettél. Én például nem azt kritizáltam ,hogy digitális a fotó, hanem a túlzott utómunk ellen vagyok. De ez persze megint csak az én véleményem. Attól, hogy én nem szeretem, attól még van a képalkotásnak egy ilyen iránya is.
Most lehet, hogy eleged van, de fogsz még képet feltölteni. Giccsre is szükség van! :) Meg madarakra, bogarakra!
Csupán különbözőek vagyunk, de ez visz színt az életbe. Unalmas lenne különben.

dmcdmc válasza:
ez picit több, mint a különböző irányvonal, semmi bajom nem lett volna velük, ha egy vki nem csinálja a feszkót fölöslegesen.

2018. április 27. | 18:39 | pricsi66

A cím miatt nyomtam ki és nagyon meglepődtem! Már értem miért tűntél el az utóbbi időben! Sajnálom Gergő, hiányoznak és hiányozni fognak az intelligens, építő kommentjeid! Talán egy másik fórumon láthatom még a képeid! Nem kell válaszolnod. Üdv.: Ricsi

dmcdmc válasza:
itt már nem, de máshol persze találkozunk.

2018. április 27. | 12:43 | najó

hattyúhalálnak becézték ezt régen..:)
de én megértem, hogy elmész, én sem maradnék.
Szia, és további szép fotókat, sokat fejlődtél, az a kép is nagyon szép lett, csak így tovább!
üdv!

dmcdmc válasza:
(veled kivételt teszek)

nevezd, aminek akarod, nem érdekel, ha két fotós emiatt másképp fog gondolkodni, már megérte az egész "hattyúkhalála".
az iróniát is értem a kommented végén, de az sem hat meg :D elmúlt már az az időszak...