BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2017. január 23. 21:45
Focicsapat

A képen egyetlen katica látható többször, leraktam ugyan arra a kiindulópontra és valamiért mindig a szitakötő felé indult el. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2017. január 24. | 09:59 | metkos

Szia.
szerintem ez egy nagyszeru felvetel es itt elsosorban nem a technikai beallitasokra gondolok (bar azokkal sincs semmi gond -sejtem az, hogy nem teljesen eles, a tomorites aldozata), hanem szamomra a pillanat, az eszrevetel a nyero. Szerencsetlen szitakoto epp kimulni keszul, vagy mi van vele? Ha igen en mas cimet adtam volna a kepnek, de ez legyen az en bajom. A kis piros katicak remek kontrasztot adnak az uralkodo zoldnek.
Nalam foleg a bemutatott jelenet miatt ez a kep sima 5 pont.
Gratula hozza.
Udv
Akos

ravaszguba2 válasza:
Szia, jól látod épp kimúlni készült. Valamikor még ősszel készítettem a képet és amikor találtam még mozgott picit, de már a végét járta. Köszönöm az értékelést örülök, hogy megnyert!

2017. január 24. | 09:23 | csupakambra

Szia!
Na azért ne bízd el magad:) Megint csak az öreg monitoromon tudtam megnézni, de így utólag azért fentről a 3. katica elég rozzantnak tűnik.
Na jól van ezt nem kell olyan komolyan venni:)
Üdv: István

ravaszguba2 válasza:
:)

adott pontszám: 5
2017. január 24. | 08:16 | csupakambra

Szervusz!
Nemrég alaposan megkritizáltam egy fagyott legyes fotót, erre most itt egy szitakötő hulla:)
Jó, tudom, olvastam amit a képhez írtál és ez teljesen más kategória is. Más szempontból kell nézni. Így hát én azt a kérdést tettem fel magamnak amit a gyerek a reklámban: hogy MIÉRT arra indult mindíg a katicád?
Azt tudom, hogy a katicák, ha megfogod őket, összehúzzák magukat félelmükben aztán csak ha már nem érzik a közvetlen veszélyt akkor indulnak el. Úgyhogy jó sokat várhattál, mire 11.-szer - gondolom a bal sarok felől - elindult. A szitakötő szerintem a katicádat különösebben nem érdekli, azonban a mögötte látható kéregdarab esetében már érzékelni tud olyan búvóhelyet, rést, ahol a küsztetésed után kis ideig biztonságban érezheti magát. Na szóval ekként filozofálgattam a fotódat nézve.
Technikailag nem nagyon látok az öreg monitoromon hibát a képen, számomra inkább érdekességet hozott ez a ritka módon megörökített felvétel. Nem láttam még ilyet, nyomok egy gyenge ötöst. Valószínűleg úgysem fognak túl sokan írni.
Üdv: István

ravaszguba2 válasza:
Szia, ha jól emlékszem rovaros fotómra még nem is kaptam tőled ötöst. Ezért ennek most nagyon örülök, köszönöm! Amit írsz abban van valami, mert a katica az objektívtől menekült. Legalábbis felém nem fordult soha.