BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
cyw
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. november 13. 21:04
Választás

Vagy választod az újat, az ismeretlent, ahol még nem jártál és mész felfele, vagy választod a lefele utat, ahonnan jöttél, amit már ismersz, és biztosra mész. A kérdés: Ki mennyire bátor? :) Bocsi a minőségért, itt nem a legjobb, ennyi fért a 600k-ba 28Mb-ról. :) Ha kérsz linket a nagy méretről szívesen adok. :)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2016. november 15. | 14:06 | GiljanJanos

Gyönyörű táj, és gyönyörű fotó. Milyen jó is lenne ezt a kanyart bevenni egy kézifékes visszafordító technikával!

cyw válasza:
Köszi szépen!
Örülök, hogy tetszik! :)
Lefele lehetne csapatni az tuti, sőt az út többi része is elég komoly :)

2016. november 15. | 07:45 | zolqa

Köszi az infót,biztos szép helyek vannak még amiket lefotóztál,mutathatnál valamit még,arra a vár fotóra kiváncsi lennék,kifizetem előre. :):):)
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

cyw válasza:
Én köszönöm a kreditet! :)
Majd ha lesz róla valami szép, ebből rakom fel. :)

2016. november 14. | 16:32 | berkilac

Nagyon tetszik a szerkesztes es a perspektiva is. A szinek es a tonusok eleg jok. A nagy bibi, amit nyilvan Te is latsz, az az elesites. Tulsagosan latszik az elek menten megemelt kontraszt, ami 1-2 pixel mertu, az el mind a ket oldalan. Ettol a szem elesnek latja a kepet, de ha tulzasba esunk, akkor a fak menten lathato vilagos aura lessz. Ez nem feltetlen a tomorites miatt van. Lattunk mar 50Mp-es forokat 3-400 kb meretben, ahol ez nem lep fel. Tomorites utan erdemes 400%-osan korrigalni az eleket es sokkal tobbet szamitanak a szinek es tonusok.
Ez persze az en velemenyem.
Szerintem nagyon klassz a koncepcio, de en ujra dolgoznam az eredetit.

cyw válasza:
Köszönöm a tanácsokat! :)
Megmondom neked őszintén, hogy nagy méretben nem láttam rajta semmi problémát. Sőt még 3000px szélesben sem. De amint ide kellett feltenni, már teljesen más lett a kép, és ez zavart, azért is írtam amit.
Ez a 400%-os korrigálást kifejthetnéd bővebben mire is gondolsz :)
Összességében köszi mindent! :)

adott pontszám: 4
2016. november 13. | 23:33 | pálkata

Nekem tetszik, mind a szerkesztés, a bemutatás, élmény, élvezetes!
Színvilága is tetszetős, összességében számomra kedvelt, itt a kép tagoltságára, arányaira is gondolva mely fokozza az élményt, a látványt!
Ami bezavar, 'ami felháborít' a felesleges komment, mellébeszélés, minek, miért is szeretnénk, másokat befolyásolni pár mondattal, ráadasul úgy, h ha ezt nem tennénk, több élményt, nagyobb katarzist okozna a ké, fotó!
Gratulálok hozzá!

cyw válasza:
köszönöm! :)
Soha nem szoktam írni szinte semmit a képeimhez, de most ahogy ránéztem ez a gondolat (saját nem lopott) jutott eszembe, és kicsit hasonló cipőben vagyok jelenleg :)
Szóval odaírtam. :) Nem akartam senki befolyásolni, én úgy gondolom, hogy ha egy kép nem jó, akkor írhatsz oda bármit, attól nem lesz jobb, de ha jó, akkor mindegy mit írsz oda, akkor is jó. :)
A döntés a szemlélőé :)

adott pontszám: 5
2016. november 13. | 21:40 | zolqa

Szia.Szuper ez a perspektiva és hát az utómunka egyenesen tökéletes,a felhők meg hab a tortán,és ezáltal valóban az az érzése támad ez embernek,hogy most merre is induljon és mi is várhat rá ebben a sejtelmes zord időben.Légyszi ird már meg hol készült a fotó.
Grat.Üdv.ZolQa.

cyw válasza:
Köszi szépen! :)
Ausztriában készült a Eisriesenwelt jégbarlang-hoz megközelítő úton felfele. Nagyjából félúton, ahonnan a vár is tök szépen látható :) Majd lehet arról is teszek fel ide, de majd meglátom :)

adott pontszám: 5
2016. november 13. | 21:28 | harmincas

Nagyon szép, hangulatos tájkép. Jól megtaláltad ezt a kanyart, és a párás-felhős idővel is szerencséd volt. A barnás, meleg színvilág is tetszik.

cyw válasza:
Köszi szépen!
Örülök, hogy tetszik! :)