BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,56
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. október 31. 10:40
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Mercedes E220 AMG V2

Kíváncsi vagy hogy készült a kép? Az autó fotózásról kis videó is készült amit itt tekinthettek meg: https://www.youtube.com/watch?v=dqvzJ-1PC9s 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2016. november 6. | 21:51 | mazzz

Hello, ha valaki ilyet tud, akkor miféle mazochizmus kell, hogy Suzukival járjon? Minimum egy C-osztály kinéz a fotókból :) Tetszett a video és tetszettek a képek, grt.

Jancsó Gergely válasza:
Köszönöm. Az, hogy ki mivel autóval jár az budget kérdése :D Amúgy meg olcsó legalább fenntartani a suzit :)

Gergő

adott pontszám: 5
2016. november 2. | 17:41 | bau52lac

Szia! Öröm nézni ezt a csillogó-villogó Mercit, érezni a suhanást. Jól kép! Üdv

Jancsó Gergely válasza:
Köszönöm, örülök hogy bejön.

adott pontszám: 5
2016. november 2. | 15:53 | Darkside84

Szia!Ez tetszik! Az elmosódott őszi táj ad egyfajta dinamikát a képnek, az autó szép éles, igazából nem lehet belekötni. Autós szaklapban is elférne.
Üdv.

Jancsó Gergely válasza:
Köszönöm, örülök hogy bejön.

adott pontszám: 4
2016. november 1. | 21:16 | joaker

Nem rossz kép, ami picit zavaró, hogy nekem úgy tűnik pár helyen kiégett az autó (főleg a tükröződéseknél), illetve talán kevésbé szűkre vágtam volna, kicsit több hellyel jobbra és lent,de alapvetően jó kép. üdv.

Jancsó Gergely válasza:
Köszönöm, köszi az észrevételt,

adott pontszám: 5
2016. október 31. | 23:08 | Zorko

Első ránézésre ízlelgettem a képet. Látszott az utómunka, de nem tudtam eldönteni hogy fotósmunka is van-e benne rendesen, vagy csak valaki szeret órákat ülni a gép előtt PS-el. Jó hogy megnéztem a videót. Le a kalappal! Van beletett meló bőven. Viszont így már nem az amatőr ligában értékelném. Úgy gondolom minden terv eszköz és trükk megfelel annak hogy jó autósképeket készítsen az ember. Kell az hogy a csomagtartóba ülj áthágd a kresz szabályokat. Tuti dolog a körbevakuzás. Fontos a stáb a helyszín az előkészületek. Sokan nem is gondolják mennyi pénz idő és energia van egy ilyen projectben. Véleményem a teljes projectről. Ha valakinek tetszik az a szűreális képi világ ami inkább már az informatikai animációkon látunk moziban reklámokon, és az auto márkakereskedők honlapján akkor ez telitalálat. Sőt még lehetne fokozni. Bevágott háttérrel. 3D-ben szerkesztett kiegészítőkkel, stb. Viszont én sokkal jobban preferálom a valóságot. Azt az életet és képi világot melyben élünk. Ezért én a PS-t minimálisra hagynám. A vakuval villantásos rétegeket használnám, mert tuti jól hozza az autó vonalait, de sokkal jobban visszafognám. Elviheti a tárgy és a háttér kapcsolatát. Olyan lehet mintha poszter előtt lenne fotózva. Tanács amit tuti ki is fogok próbálni: Műfénynek ellenderíteni egy nagy fényformálóval. Nagyernyő-nagyvaku-nagyteljesítmény. A kisvakuval bevillantgatni jó trükk. Az utastérre bővebben, esetleg az autó valamelyik kerekére, vagy az autó alá visszafogottabban biztos kipróbálom. És sokkal kevesebb PS. Remélem egyszer majd kitehetem ide a fejemben most kialakult fotót. De szerintem az nem most lesz a közeljövőben. Köszönöm az inspirációt, Szép fényeket,

Üdv,

Zorko

Jancsó Gergely válasza:
Szia Zorko,

Igen én is két kategóriát láttam autó fotózásban:
- teljesen digitális
- hihető szép fotók

Ez a kép a hihető kategória, de a többi valahol félúton kettő között. Majd jövőre próbálkozom még a témával, remélem merci ráharap, hátha lesz belőle megrendelés.

Vakukkal kapcsolatosan annyi, hogy szerintem érdemes igen, csak sokkal jobb hagyni kell dominálni a természetesen fényeket. És hát igen, 3 napos projekt, 4 ember munkája. De ezek szerint megérte.
Köszi hogy írtál.