BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,99
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. szeptember 19. 23:20
  • objektív: Zeiss 135 f1.8
Anita

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2016. november 7. | 16:38 | fotozz.hu-admin

Képed a 2016 szeptemberében feltöltött képek közül a
VIII. helyezést
érte el.

Gratulálunk, jutalmad 7 kredit lett volna, de jutalmat csak 20 kredit egyenlegig osztunk (tipp: használd fel a kreditjeid képfeltöltésre és főoldali megjelenésre is)!

A teljes sorrend hírünkben tekinthető meg:
https://pixinfo.com/hirek/2016/11/07/fotozzhu-a-legsikeresebb-fotok-szeptemberbol/

adott pontszám: 4,7
2016. október 19. | 21:49 | nagytomsky

Minden tetszik; a nézése (a járását nem tudom), a kompozíciója... de a szeméhez nem kéne hozzáérnie a szemüvegnek. A jobb szemébe pedig a haj lóg egy cseppet bele.
A fejtető vágása viszont nagyon szépen sikerült!

Zorko válasza:
Köszönöm,

Ezt nem értem hogy a szeme ne érjen a szemüveghez??? Hát elég messze van tőle. Ez nem egy kontaktlencse! :)

adott pontszám: 4
2016. október 7. | 16:38 | photoo.sk

Tetszik a kép, de fönt többet vágtam volna belőle. Ez így olyan vágtam-is-meg-nem-is hatást vált ki.

Zorko válasza:
Van benne valami. Talán ha az eredeti képméretet felborítottam volna akkor jöhetett volna lejjebb a felső képszél. Egyéb esetben szűkös lenne oldalról

adott pontszám: 4,7
2016. október 1. | 07:37 | tania alioth

Szia!
A képed számomra pontosan azon kompozíciók egyike, amely kevésbé szűken tündökölne igazán.
A modelled felettébb fotogén, amit szinte bónuszként emel magasabbra a szemüveg ténye, pláne az ff adta fényviszonyok tükrében. Bizony, annyira kompakt, annyira attraktív a látvány, hogy a szemlélődők talán többet érdemeltek volna belőle. :)
Egy kis fejtető, némi váll, valamennyivel több dekoltázs, talán a bal vállra omló fürtök nagyobb része...
Nyilván nem véletlenül vágtál így ahogy, ami természetesen szíved joga, ám úgy érzem, hogy egy bővebb verzióban sem lenne kevésbé átható a hölgy rendkívül érzéki pillantása, lebilincselő kisugárzása.
Üdv!

Zorko válasza:
Szia!

Persze a szűk vágás nem véletlen. Számomra a szúrós kihívó tekintet a lényeg és ezt a szűk vágással mint egy csőbe húzva ami a szemlélő és közte van koncentrálva tálalom. Hogy e tálalás perifériája mennyire szűk vagy tág természetesen szubjektív :)

Köszönöm az értékelést

adott pontszám: 4
2016. szeptember 27. | 12:23 | oldyboy

Alapjába véve nem rossz kép. De,a szemem nem áll meg sehol sem rajta. Hol a modell szemét nézem,hol a szemüvegében visszatükröződő tárgyakat,hol pedig a kép alján a ruháját! Szerintem egy szűkebb vágás jót tenne a képnek, mert a modell szeme ad elég karaktert a portrénak. Csak így tovább!

Zorko válasza:
Köszönöm a biztatást :)

adott pontszám: 5
2016. szeptember 23. | 20:51 | veinert.zs

Nehéz leírni milyen a kép. Egyszerűen alig tudtam levenni a szemem a modell szeméről és szájáról. Nagyon jó, csodásan világítva, egy csodaszép modellel. A fekete fehér kidolgozás pedig abszolút favorit.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Érdekes hogy az ff nálam is eléggé favorit, pedig a szakma azt vallja hogy egy kép azért legyen ff hogy ha valami drámait valami karcosat valami pluszt akarunk kifejezni vele. Nem tudom pontosan hogy egy női szépségről szóló kihívó portréban mi lehet drámai de nekem az én szememnek így mutat a kép. Persze lehet hogy a kihívó tekintet a "drámai" csak nekem ez fel sem tűnik, és nem tudatos, csak belső érzéseim teszik helyre az ilyen szín nélküli választást :)

Üdv,


Zorko

adott pontszám: 5
2016. szeptember 20. | 21:45 | Azúr

Szia!

Remek, nem sablonos portré. Micsoda szigorú tekintet egy ilyen szépségtől! :) Technikailag rendben, nekem bejön.

Azúr

Zorko válasza:
Köszönöm,

Anita nagyon mosolygós modell. Jó hogy ki lehetett hozni belőle a természetesen szigorú tekintetet is.

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2016. szeptember 20. | 20:29 | dmcdmc

titkárnős fantáziát megvalósító szexista reklámkép :) de akkor is jó, nagyon szép lett a megvilágítás, talán a rendezői jobb mell fölött tünt fel egy kissé a softbox fénye, az nem hiányozna, de ennyi "hiba" kell bele. a szemüvegen gondolkoztam még, hogy zavaró -e a visszacsillanás, de igazából szerintem még jobban kiemeli a szemüveget.

azért megjegyezném, hogy lehetnél néha aktívabb te is itt.. :)

Zorko válasza:
Köszönöm,

Jogos az észrevétel az aktivitással! :) Na de a képről. A szemüvegen lévő fényekben mint Piroskának is írtam egyetértünk hogy tud az hasznos is lenni. A mellen lévő softbox fényében is láttad azt amit én is nézegettem. Bár engem nem a fény zavart, hanem hogy szögletes. Egy női mellen csak íves árnyékoknak meg fényeknek kellene lenni! Nem akartam nagyon bele PS-ezni. Egy kicsit finomítottam, de így is szögletes.

Üdv,

Zorko

2016. szeptember 20. | 20:23 | FantomFonix

jó kép. tetszik. érdekes a világítás.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Ha az érdekesen azt érted hogy nem megszokott, akkor örülök az észrevételnek. Biztos nem én találtam fel a megvilágítással a spanyol viaszt, de eddig ezt a technikát nem láttam még sehol. Persze annyira leszek magamnak való hogy nem fedem fel a "NASA titkokat" de ha a szemüveget megnézitek akkor ott azért látszik sok minden.

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 5
2016. szeptember 20. | 13:55 | halligalli

Szia!
Nagyon tetszik ez a beállítás, csábos, szexi, kihívó, de egyben visszafogott elegancia. A szemüveg becsillanását általában hibának említik, de itt kimondottan előnyös....... szerintem.
Szép modell, szép fotó, klassz beállítás!
Nekem nagyon tetszik, gratula!
üdv. Piroska!

Zorko válasza:
Köszönöm Piroska,

Jancsó Petivel éppen a szemüveg tükröződéséről futtattunk ma egy eszmecserét. Érdekes ügy. Van egy olyan képem ahol méginkább veri a fény a szemüveget ebből a szériából, és szerintem még markánsabb. Érdekes hogy a szemfény milyen fontos a fotón, de a szemüvegfény meg nem, pedig optikailag fizikailag tök logikus hogy ha van az egyik akkor van a másik is. No de ez az eszmefuttatás nem az értékelésed célozza, csak úgy hangosan forog az agyam. Nagyon köszönöm az értékelésed!

Szép fényeket,

Üdv,

Zorko