BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. augusztus 18. 06:42
  • forrás: negatív
--|

Majdnem elégedett vagyok vele. 2 képből illesztve. HP5+ 400 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2016. szeptember 13. | 14:41 | mazzz

hello, tetszik, komoly gép, komoly kép. Ezen az oldalon eredeti megjelenés, ahogy keresztre feszül ez a városrészlet. Az ötlet és a kivitelezés nagyszerűségétől ugyan számomra kissé elmarad a témaválasztás, de ettől még klassz fotó.

KennyOMG válasza:
Koszi!

adott pontszám: 5
2016. augusztus 26. | 09:42 | Majomhaz2000

Szia Szép kép.
Ami zavar benne:
- a autók torzulása ( ha szándékos nekem akkor is zavaró)
- a kép bal alsó sarka, túl sok a fekete, tetszik ahogy az útkereszteződés visszaköszön a képkivágásban, de ez a nagy fekete terület uralkodik a képen. Nem tudom eldönteni, hogy ez egy reklámhoz készült kép és mindjárt felvillan valami élénk neon betű, vagy csak egyszerűen ennyit akarsz mutatni. Nem tudom kitalálni, hogy mekkora méretben szeretnéd, hogy ezt a falára akassza valaki, mert vagy nem élvezhető a részletesség igazán, vagy pedig agyonvág egy nagy fekete lyuk a falon.
Látszik, hogy nagyon szépen exponált képeket raktál össze, de lehet, hogy megérne pár nap pihentetést és egy hasonló koncepcióval de előröl kezdeni az egészet.

KennyOMG válasza:
- ez van, ha perspektivikusan illesztesz kepeket. hozzateszem ~14 milis uveggel fotozva (full frame-en, abbol tudnad ugyanezt a nezetet kivagni) pont ugyanigy meg lennenek huzva, felteve ha rektalinealris a lencse.
- a fekete lyukkal kapcsolatos eszreveteled talalo lehetne, ha nem lenne benne semmi, csak ures aszfalt. Nem ez a helyzet; sot, en ha tehettem volna, meg tobb aszfaltot raktam volna bele, de ennyi fert a kepbe. Ettol fuggetlenul elismerem, hogy ez valoszinuleg egy izlesbeli kerdes, szoval subjektiv.

Koszi, hogy irtal!

2016. augusztus 19. | 09:39 | kulcsarati

Ez az épületcsoport nekem is megvan más szögből. Szerintem színesben jobban előjön a stílusok közötti különbség. Mindazonáltal nagyon érdekessé és feszessé teszi a kereszt a képet.
QQ

KennyOMG válasza:
Evvan, ez volt a gepben. :) Lehet, hogy igazad van, es a stilusok kozti kulonbseget a szines kep jobban visszaadna (nem vagyok 100%-ig meggyozve), de szerintem egy, a vonalakat es ritmust eloterbe helyezo kep sokkal jobban kepes ff-ben mukodni.

Koszi, hogy irtal!

adott pontszám: 5
2016. augusztus 18. | 20:02 | BlendeR

Nagyon érdekes a kép vágása, ez fogta meg a figyelmem elsőre, ezért kattintottam rá. Nem tudom, hogy már így kitakarva készült-e a kép, de nagyon hatásos. Hangsúlyozza a képen szereplő épületek szögletességét, felnagyítja azt, mármár nyomasztó is. Egy kicsit úgy érzem, hogy egy letűnt korszakot idéz annak minden kegyetenségével, rideg szabályaival, bár már feltűnik egy-két modernebb épület a képen, ami, mint abban a korszakban, a remény sugaraként melegíti fel a képet.
Egy kicsit sajnálom, hogy nem tudom mi az, ami ki lett takarva, és hogy miért lett. De talán ez az, ami a kép igazi erejét adja. Ötöst adok rá, mert nagyon rendhagyó és szerintem egy jól sikerült próbálkozás.

KennyOMG válasza:
Kitakarva semmi nem lett, egyszeruen ket expos "panorama", mondjuk ugy. Ami benne van, az belefert, ami nincs, az nem. :)

Erdekes egyebkent, amit irsz. En teljesen mashol vagyok leragadva a gondolkodasommal, mason rugozok, amikor ezt a kepet nezem, de teny, hogy az is benne van, amit te irtal. Sot!

Koszi, hogy beneztel!

adott pontszám: 4,5
2016. augusztus 18. | 10:00 | majabiene

Szia, nekem nagyon bejön. Egyedi megoldás ez a vágás, szerkesztés. Igazából ez viszi nálam a képet, mert a téma nem hordoz semmi érdekes önmagában. üdv

KennyOMG válasza:
Latom nagy szukseg van a kreditre, dobtam egyet, hatha segit. Kosz, hogy beneztel. :)
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.