BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. január 17. 11:06
  • fókusztávolság: 50,5 mm
  • zársebesség: 1/12 s
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Farkasok Holdja

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2016. január 20. | 05:05 | Tern

Szia!
Biztos keservesen voníthat ez a farkas. Mintha befagyott vízen át, egy verem aljából látná a holdat.
Tetszik a keretes kompozíció, az alap körforma sugalmazása.
Érdekes a középső fényes rész is. Ott jól áll az éles kidolgozás, viszont a széleken talán érdemes lett volna lágyítani, egyrészt hogy némi mélységérzetet keltsen, másrészt szebbek lennének a sötét árnyak, kevésbé érződne a grafikus hatás.
Szép fényeket!

distant.gates válasza:
Szia!
Örülök, hogy foglalkoztál a képpel, és köszönöm a meglátásaidat, melyek azon félresiklásokat jelzik, melyeket - sajna - dőre mód benne hagytam a végeredmény potenciáljában.
Üdv! :)

adott pontszám: 4
2016. január 19. | 23:23 | Rasputin79

Szia! Kicsiben nagyon megfogott, bármi is legyen a fotód témája. Rá is kattintottam gyorsan, viszont felnagyítva már látszik az erős kontraszt miatti szemcsézettség, ezért úgy már kevésbé tetszetős nekem. De ez szubjektív, mint minden vélemény.

distant.gates válasza:
Szia!
Örülök, hogy időt szakítottál rá! :)
Sajna én bénáztam bele a folyamatba, így nagyobb méretben tényleg visszaesik a látvány ereje.
Üdv!

2016. január 19. | 17:04 | mate.lauber

Szia!
Amikor kicsiben néztem a képet azt hittem hogy valami izgalmas, mintás üveg felületen keresztül fotóztál le valami fényforrást és tökre tetszett, aztán megnéztem nagyban és rettentően elkeseredtem. Nem tudom hogy mivel csináltad ezt és hogyan de bennem azt az érzetet kelti mintha becrashelt volna a szerkesztő program és úgy gondolta hogy elviszi a képet absztrakt irányba egy kicsit. Nagyon csúnyák ezek az elkenődött formák és a tónusaik, pláne a közepén azok az éles vonalak. Kicsiben azért jobb ez a kép mert nem ilyen élesek az elkenések határai és úgy sokkal esztétikusabbak.
De persze ez csak az én véleményem, simán benne van a pakliban hogy én látom rosszul. Épp ezért nem szeretném pontozni a képedet mert ha már jól leszóltam akkor legalább az átlagodat ne rontsam.

distant.gates válasza:
Szia!
Köszi a meglátásaidat. :)
Átérzem a véleményed realitását, és bizony pontosan tudom, hogy hol siklott túl a folyamat, ám már itt van, mint végeredmény.
Egyébként ez a teli Hold a szomszéd fájának kopasz ágai között.
Üdv!

adott pontszám: 4
2016. január 18. | 13:05 | dmcdmc

Szia!

Elsőnek telefonon néztem meg, ott nagyon ígéretesnek tűnt.
Nagyban megnyitva viszont már egy dolog zavar, ami miatt nem tuduok max pontot adni.
Te biztosan tudsz mélyen szántó gondolatokat társítani mellé, én nekem most annyira nem jut eszembe semmi, viszont nagyon látványos a kép. A középén a világosabb rész feldobja, bár én egy picit e belehúzásokat soknak érzem, szerintem csak világosítva azt a részt is megállna a helyét. A körkörös vignette is nagyon tetszik, amivel viszont nem vagyok kibékülve az a széleken látható szemcsésedés, ami inkább tűnik valami nagyon erős, és rossz utómunkából fakadó megoldásnak. Igazából akkor látok ilyet, amikor ilyen egyszerű képszerkesztő programok beépített effektjeit használjuk, és valami rajz szerű hatást húznak rá... na ez, picit gyámoltalannak érzem, szépen átmenetesen a feketébe gradientezve sokkal jobb lenne, mint így szemcsésen.
Ez megoldva nálam biztosan egy falra való 5-ös kép lenne.

Üdv,
Gergő

distant.gates válasza:
Szia Gergő!
Igazad van.
A szélekre bekúszó fekete tónust valóban én bénáztam bele, mert helytelen sorrendet választottam.
Töprengtem is e felett, ám teljes képernyőn ízlelgetve nem tűnt oly vészesen pongyolának.
Az eredeti képhez viszonyítva pedig talán az zavarhatta meg az 'éles-látásomat' ily ennyire, hogy a kép átlényegülésének élménye jobban rám telepedett, mint kellett volna. :)
Majd legközelebb. :)
Üdv!