BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,18
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. október 24. 21:20
  • érzékenység: 200
  • objektív: Canon 35 mm f/2
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Vác
  • Készítés ideje : 2015-10-23
Őszi szépség.....

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2015. október 28. | 15:50 | zolqa

Szia.Nagyon aranyos és valóban őszi szépség ez a kislány ahogyan elgondolkodva áll a lépcsőn.Szép a háttér szinvilága,bár egy keveset vágtam volna még felül,de ez csak egyéni vélemény,kiváló hangulatfotó készült a kislányról.
Grat.Üdv.ZolQa.

Merciséf válasza:
Szia!
Köszönöm szépen a véleményedet,és örülök,hogy átjött a hangulata,hisz elsősorban ezt szerettem volna átadni annak ellenére,hogy van hibája a képnek.
Mondjuk a teret a fej felett direkt hagytam meg,de ez nagyon szubjektív vélemény,ahogy Te is írod,ami onann is látszik,hogy a véleményezésben volt akinek ez direkt tetszett,de volt aki ugyanúgy vágott volna belőle :)
Szép napot!

adott pontszám: 4
2015. október 25. | 22:18 | Rasputin79

Szia! Alapvetően tök jó kép, szép őszi színek, aranyos modell (bár nekem kicsit túl felnőttesnek hat), élesség jó. Egyedül a vágás bántja a szemem, én nem hagytam volna ennyi helyet a modell feje felett.

Merciséf válasza:
Szia!
Ha vágok fentről,akkor pont az ősz nem látszana a képen.
Direkt hagytam ennyi helyet.
Örülök,ha tetszik,és köszönöm,hogy írtál :)
Szép napot!
Üdv

adott pontszám: 4,3
2015. október 25. | 08:23 | apóka

Tetszik a háttér a kereszttel.Jók a színek talán sötétebben még jobb lenne. Így van ahol már kiégett,ami szerintem nem jó. A téma, a kislány is kedves ,bár az arc előtti kéz..nem tudom. Én jobbak érezném ha az arc nem lenne takarva..Mindent összevetve tetszik, az említett általam hibának gondoltak mellet is.További jó fotózást. Üdv.

Merciséf válasza:
Szia!
Kiégett bizony,túlhúztam a fényeket.
Vannak hibái a képnek,de a hangulata miatt feltöltöttem,sajnos hibátlan képet még soha nem tudtam készíteni,így ezt bevállaltam.
Ha nem nyúltam volna hozzá,lehet,hogy sokkal jobb lett volna.
Majd nekilátok mégegyszer ezeket szem előtt tartva.
A kéztartást nem én kértem,Ő csinálta magától :)
Az óvodai fotózáson kellett nekik így használni a kezüket,azóta ha nagy nehezen ráveszem a fotózásra,akkor egyből így tartja a kezét,bezzeg ott pózolt a vadidegen fotósoknak,mondták is,hogy a legjobb fotóalany volt,én meg itthon épphogy csak nem könyörgök neki 5 percért :)
Köszönöm,hogy írtál!
Üdv!

adott pontszám: 4
2015. október 25. | 08:19 | h.rom

Szia. Aranyos kislány, jó kompozíció, s tetszik hogy felül hagytál ennyi helyet, hogy érvényesüljenek az őszi színek.
Bár talán nem volt beleszólásod a ruházatba, mégis meg kell említenem, a rózsaszín tütülszoknya mennyire nem passzol a pulcsi+harisnya pároshoz.
Az utómunkával sem vagyok kibékülve. Sokallom a kontrasztot, a fényes részek túlhúzását. Főleg a gyermek arca az, amit elrontottnak találok. Ide kiegyenlítettebb fények kellettek volna a csúszkák eltologatása helyett. Az ősz _számomra_ a lecsendesedésről, a lenyugvásról szól, a szép meleg fényekről. A fókusz jó és a háttérelmosás kellemes.

Merciséf válasza:
Szia H.rom!
Nagyon köszönöm az értékelésedet és egyet is értek mindennel,a ruhát kivéve,mert a rózsaszín és szürke jól illik egymáshoz,és direkt szerettem volna egy kicsit élénkebb színnel kiemelni az öltözékéből és környezetéből ezzel a hangsúlyosabb szoknyával,sokkal erőteljesebb amúgy a szoknya színe ezt utólag korrigáltam.
A nyers fotó nincs ennyire kiégve,tettem rá egy szűrőt és fényességet,de túlhúztam ezek szerint meg a kontrasztot is,legközelebb jobban figyelek erre,nehéz megtalálnom az arany középutat.
Az a baj,hogy egy kicsit kapkodnom kellett,mindenképp szerettem volna kihasználni az utolsó melegnek mondható napsugarakat,összeszedni a családot sétálgatni és fotózni egy kicsit.
Gyorsan változtak a fényviszonyok,az én kicsi lányom pedig nem az a fotózkodós fajta,örülök,hogy 5 percre rátudtam venni arra,hogy maradjon egy helyben :)
Így utólag próbáltam javítani a képeken,de lehet,hogy jobb lett volna,ha nem teszem,vagy csak módjával nyúlok bele,de ezekből a hasznos tanácsokból kiindulva nekiugrok mégegyszer.
Köszönöm mégegyszer és szép napot kívánok!
Üdv!