BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,96
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2015. október 8. 00:21
  • objektív: Zeiss 24-70 F2.8 SSM
Csíkos Ingben

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2015. október 8. | 22:34 | mazzz

totál furcsa egy kép, ilyennel még biztosan nem találkoztam itt, ezért a pont, és meg sem próbálom értelmezni. Viszont a steril hátterekkel kapcsolatban még mindig van egy enyhe ellenérzésem. Példaként hoznék jópár glamourost az oldalról, akik ilyenkor hotelbe mennek, emi kellően mozgalmas, érdekes mégis letisztult és ismerős hátteret ad, ezért a néző jobban bele tudja magát élni a képbe. Szerintem.

Zorko válasza:
Igen van benne igazság. Mondjuk egy glamournak van bőven költsége, de még egy hotelszoba ár is hozzá? :)
Na viccet félretéve most egy éve hogy van stúdióm, és meg kell mondjam még rengeteg olyan képet meg kell fotózzak amelyek számomra mérföldkövek, és még az alap háttérszínek előtt készülnek. Nekem ez egyenlőre jó játék, ugyanakkor tudom hogy ezek mindig klasszikusok fognak maradni minden fotósnál. Ettől független biztosan fogok majd más berendezéssel is dolgozni.

Köszönöm, Üdv,

Zorko

adott pontszám: 4,9
2015. október 8. | 13:17 | Jose Z Vargas

Hello! nagyon tetszik a póz és a FF (színvilág) minden ott van a helyén a képen. Egyedül a levágott lábbal nem tudok mit kezdeni és nem a szabály miatt mondom csak hiányzik befejezetlennek érzem a képet . Viszont 21 csapdája mert nagyobb kivágással úgy hogy a láb is beleférjen tuti nem lenne jobb. Üdv Vargas

Zorko válasza:
Köszönöm,

Eredetileg úgy fotóztam, és amíg nézegettem gondolkodtam hogy címnek jó lenne a "nyalóka" megnevezés. Kicsit azt a hatást keltette a hosszú vékony lábon tetőző figura. De nem emiatt vágtam meg. Egyszerűen nem működött úgy.

Üdv,

Zoli

adott pontszám: 5
2015. október 8. | 13:02 | harmincas

Hú de szép. Érdekes póz, gyönyörű modell, szép szürkeárnyalatok. És általában nem szokott jó vége lenni, ha a falhoz ilyen közel fotózzák a modellt, de itt még az árnyéka is jó a képen. Gratula. Kicsit mondjuk gondolkodtam azon, hogy jobb lenne-e a kép,ha nem lenne levágva a lába, de arra jutottam, hogy jó ez így is.

Zorko válasza:
Köszönöm,


Látom nagy dilemma sokaknál ez a láb-nemláb dolog. :) Megértem hogy sokan hiányolják, de mint te is írod, szerintem is így volt jobb. A háttérről még annyit, hogy amikor csak belógatott hátterem volt sokszor neki akartak dőlni a modellek, de majd hanyatt estek, mert a fal csak 30-50 cm-re volt mögötte. Alig vártam hogy kivitelezzem azt a hátteret ami nekidőlésbiztos, és meglőjem az első ilyen vetett árnyékos képeket :)


Üdv,

Zorko

adott pontszám: 4,7
2015. október 8. | 11:31 | Karlsky

Szia! Nekem ez úgy alapjába veve tetszik... egy-ket apróság amit eszrevetelezek... kicsit előrebb állítottam volna nem ennyire a hátterre lehet szebben rajzolodott volna az árnyek... az arcon nehol kieges szeru foltok... es eleg soknak erzem a tónuskülönbséget az arcon ezeken meg dolgozhatnál kicsit ps dodge&burn... valamint a cipőtartó/fogó kez kicsit fura nekem... ezt leszámítva jó kis megfogó kep ez!

Üdv. K.

Zorko válasza:
Köszönöm Karlsky,

Nos a tónusvilág inkább ízlés dolga, hogy a fotós milyenre szerkeszt, milyen szemmel látja a világot. Én szeretem az árnyékokat, meg a fényeket vegyesen, ezért kontrasztosan szerkesztek sok esetben, és ha nem így teszek, vagy nem ilyen képet látok emberi ábrázolásnál, nekem sokszor laposnak is hat, mert kevésbé élvezni a domborulatokat, gödröcskéket. De elfogadom az ízlésvilágod természetesen.

Üdv,

Zorko

2015. október 8. | 10:19 | dmcdmc

Zoli, jó kép, de ez most nekem egy picit furcsa. A pózzal bármennyire akarom nem tudok kibékülni.
Tudom, hogy szereted a húrt feszegetni, és sokszor a merész ötleteiddel nagyokat húzol, és nagyon jól csapódik le, de ez most nálam nem így történt. Azért remélem nincs harag.

Zorko válasza:
Persze hogy nincs harag :)

Annak örülök hogy szerinted is belepasszol az általam képviselt merészebb képalkotásba

Üdv,

Zoli

adott pontszám: 4,5
2015. október 8. | 09:26 | distant.gates

Szia! Nagyon ötletes pózt találtál ki. Gyakorlatilag egy szép női test minden kellemes, szemet gyönyörködtető íve, lágy hulláma, feszesen izgalmas vonala uralja a pillantást, és a kép hangulatának egyensúlya a dinamika, és a statika terén, és az ff adta árnyalatok szinte leheletnyi különbségei, ahogy egymásba mosódva, ám mégis kontrasztot sugallva kifejező módon érintik az ember tudatalattiját... Hát felettébb hatásos.
A temperamentum, és a finom visszafogottság, mely az attraktív modelledről sugárzik, nagyon betalált. Az érzékien takaró csíkos ing, amely pont annyit takar amennyitől nincs az a fantázia, amely ne bontaná részleteire az alatta feszülő, ívelő vonalakat, a melltartópánt vékony, kihívó sötétje kiegészülve a picit hangsúlyosabb cipővel, ebben a nagyon jól eltalált fény harmóniában - teljesebbé teszi a kompozíciót.
Számomra egyetlen motívum kong kissé üresen, mégpedig a jobb láb egésze, amely bizonyára egy kecses bokával, a vádli alsó hajlatával tenné számomra tökéllyé a képedet.
Nyilván Neked így tetszett jobban, hisz így alkottad meg, ami természetesen teljesen érthető alkotói szabadságból ered, és el kell fogadni, ám szívesen megnézném a hölgy teljes egészét, ugyan ezen kompozíció összes jellemzőjének fényében :)
Üdv! -dg-

Zorko válasza:
Köszönöm,

Nos megértem a hiányérzetet. Vagy 10 képetcsináltam egészalakosat, ahol a lába is teljesen meg volt. Sőt ezen a képen is. Viszont akármelyiket választotam, vagy forgattam, billegettem nem működött. Aztán próbaként vágtam egyet, és nálam összeállt a kép! Ez a hiteles történet :)

Üdv,

Zorko