BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. november 11. 11:41
Deli András - Hatalom

 

A PROFI ÉRTÉKELÉSE
Bizony, sokat segít, ha a fotósnak van humorérzéke. Mit látunk: három állig felfegyverzett izraeli katona ballag majdnem „zárt alakzatban”, derűs napsütésben. A kép címe is talányos: Hatalom. Persze egyszerű az asszociáció, akinél a csúzli, azé a hatalom, és itt aztán van csúzli bőséggel. De mit látunk a képen? Ez a három, korántsem igazán marcona harcos elmerülten buzerálja a mobiltelefonját; valószínűleg nem hadparancsot kapnak éppen, tán sms-ben csevegnek kedvesükkel, vagy a facebookon nézegetik a friss posztokat. Mindez persze csak találgatás, de ez ennek a fotónak az igazi varázsa!
Értékelte: Szüts Miklós
festõmûvész, fotográfus, mûvei megtalálhatók az összes nagyobb köz- és magángyûjteményben Magyarországon a Digitális Fotótanfolyam oktatója: www.digitalisfototanfolyam.hu
A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. január 14. | 20:42 | M.Ati

Bocsánat, nem a Művész úr véleményével szemben írom, minden tiszteletet megadva Szüts Miklósnak: nekem inkább a mobilok, és a mai technikai eszközök hatalma jutott eszembe a képről. Még ők is, még ilyenkor is... Nagyon sokatmondó kép, gratulálok!
M.Ati