BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. szeptember 11. 12:01
  • objektív: Carl Zeiss MC135 analóg
Utunk közepén

sajnos a konvertálás során a kép közepének élessége jelentősen romlott, pedig ez fontos elem lett volna... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2014. szeptember 12. | 12:18 | evakar

Szia!
Többször is visszatértem a képedhez, mert látszik a tudatosság a szerkesztésben és a hozzáadott címben is, de így hogy utunk közepén egy toll átlósan részletek és minimális élesség nélkül kevésnek tűnik. Utunk közepén már ennyire kiégtünk? A talaj kiszáradt életre alkalmatlan ha ennyire pesszimistán is szeretnénk látni, láttatni környezetünket akkor is kell a minőségi bemutatás szerintem ,így tudatos elgondolásnak érzem de még javítandó kivitelezésben.
üdv

F.Zsolt válasza:
Szia!
Köszi, valóban arról szólna a kép, amit érzel benne - hogy ez így van-e, az persze egyéni megítélése az ember saját életének.
Az élesség a konvertáláskor veszett oda (valamit elronthattam), mert amúgy a Carl Zeiss bizony tűéles képet készít. Feltöltés után láttam, hogy nem jó a kép minősége, de már nem tudom javítani. Pedig itt bizony az élességnek nagyon-nagy szerepe lenne. Kár érte, de ez itt már így marad, sajnos.
Köszönöm a véleményedet!

adott pontszám: 3
2014. szeptember 11. | 15:57 | halligalli

Szia!
Nagyon szeretem az ff képeket, nagy egyszerűséggel sokszor nagyon sok minden közölnek velünk.
Itt azonban nem értem a cím alapján sem, mit szerettél volna sugallni a képpel. Utunk közepén: egy madártollat látok egy szárazságtól megrepedett földön. Tehát valahogy ez a cím nekem nem mond semmit, bár lehet ám, hogy ez az én hibám és nincs elég képzelőerőm.
Az átlós szerkesztés az egyetlen amit tudatosnak érzek.
A másik dolog az a technikai rész. Csak teljesen kiégett és teljesen bebukott részek vannak, nekem szinte élvezhetetlen, teljesen eltűntek a részletek, így egy nem igazán sikeredett fotónak gondolom, de lehet, hogy tévedek és bennem van a hiba.
Én mindenképpen javítandó fotónak gondolom.

üdvözöllek:
halligalli

F.Zsolt válasza:
Szia!
A néző sohasem téved, hiszen neki szól a kép! :-)
Sajnos a minősége a konvertáláskor katasztrofálisan leromlott (nem tudom, mit rontottam el). Elvileg az lett volna a lényeg, hogy a toll közepe éles, a két vége pedig életlen (=homályba vész), jelképeként az életünknek. A körülötte lévő tér (út) pedig kiégett, bebukott, sivár és repedezett, utalva az élet nehézségeire, stb. De ha már magyarázni kell, akkor az KO a képnek...
Végül is azért tettem ide, hogy lássam, működik-e. Nos, ez most nem.
Köszönöm a részletes véleményedet!
Üdv!
Zsolt