BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,47
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. szeptember 8. 16:31
  • Készítés helye (ország): Olaszország
Csend-Élet

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2014. szeptember 14. | 12:26 | koppim

Jól megkomponált kép, ügyesen megszerkesztetted. Kicsit azért lehetne élesebb, és kontrasztosabb.

DORKA950426 válasza:
Szia!
Köszi a véleményt.
Szerintem az élesség rendben van(így nem jut túl nagy szerep a háttérben nézelődőknek), a kontrasztot pedig így találtam megfelelőnek.
Szép fényeket!

adott pontszám: 3,7
2014. szeptember 9. | 23:56 | agysebész

Szia,

Az elképzelés jó volt de a képkivágásért kár. A sétány ívéből hagyhattál volna többet úgy kellemesebb lenne a szemnek. Továbbá a háttérben lévő alakok kicsit elvonják a tekintetet. Ez nem egy egyszeri megismételhetetlen pillanat érdemes ilyenkor kicsit helyezkedni mocorogni több szögből meglőni és rendben lesz. ;)

DORKA950426 válasza:
Ez a tó partján közvetlenül készült, és mindössze erre az egy képre volt alkalmam. Aki ebben a városban megfordul, az rendszerint végigsétál, így ez volt a legkedvezőbb pillanat, amikor a lehető legkevesebben tartózkodtak ebben a "képkockában".
És én pont ezt emeltem ki, ahogy a címválasztásnál is látszik: Csend-Élet - vagyis a reggeli nyüzsi és ez a nyugodt úriember, amint ott olvasgat.

2014. szeptember 9. | 23:06 | JohnDoo

Szia!

Nagy kár hogy ilyen kicsi. Tetszik ahogy a fák viszik a tekintetet, nyugodságot és természetességet sugall. Grat.

DORKA950426 válasza:
Szia!
Csak annyi volna a gond, hogy egy picit kisebb méretben töltöttem fel? Amúgy minden rendben van és mégis csak 4 pont? Kicsit keménynek találom így különösebb indoklás nélkül.
Szép fényeket!

adott pontszám: 4
2014. szeptember 8. | 22:40 | Zorko

Kár hogy ilyen pici, és a part ívét a bal alsó sarokba komponálhattad volna. A meglátásod csillagos ötös! A kivitelezés szerintem jobb is lehetne.

Üdv,

Zorko

DORKA950426 válasza:
Köszönöm az értékelést :)
Igen, én is utólag néztem, hogy a méretezést egy kissé elbénáztam :/
Sajnos ez az egy kép készült, mert kicsit későn is vettem észre a pillanatot, illetve maga a hely nagyon forgalmas és egy másodperccel később már egy turistacsoport lépdelt be az előtérben lévő fa mögül. Szóval ezalatt az egy kattintásnyi idő alatt csak ebből a szögből tudtam egyet próbálkozni és azóta is bánt, hogy nem maradhatott több a szegélyből
Így kezdőként viszont nagyon jól esett, hogy a meglátást dicsérted :) A többi meg majd alakul, több próbálkozás és akkor a beállítás is jobban sikerülhet a jövőben.

Szép fényeket! :)

adott pontszám: 4,7
2014. szeptember 8. | 20:39 | calabash

Nekem tetszik a kép, csodálkozom, hogy még nem értékelték. A fasor szépen vezeti a tekintetünket végig az egész képen. A fatörzsek harmóniáját időnként megtörik a padokon ülő és kikandikáló, olvasgató emberek. Különösen a legelső kalapos úr került jó helyre. A kép aljából lehetne egy keveset vágni (nagyjából a feléig), hiszen ott csak a kövezet van. Nem értem miért ilyen kicsiben töltötted fel. Most, hogy megemelték a fájllimitet bőven beleférne nagyobb méretben is és jobban kijönnének a részletek.

DORKA950426 válasza:
Szia!
Nagyon köszönöm az értékelést!
Próbáltam az alsó vágást, de nekem az úgy nem nagyon tetszett, mert úgy kicsit túlságosan "előtérbe kerülne" az a kiálló térkő.
Az eredeti kép sajnos csak otthon van meg, így csak egy korábbi emailből tudtam letölteni és az jóval kisebb méretű :/
További szép napot, szép fényeket! :)