BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. augusztus 13. 10:54
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Laskó patak
ellenfényben

Azért pontozható, mert nincs kreditem! Ez egy hangulat fotó! Kérlek ne írj olyan marhaságokat, hogy sok a jobboldalon a sötétség és levágnád, meg hogy a csillanások nem asszisztálnak a levélnek, : ÚrIsten :)))) mert ettől falnak fogok menni! Ha nem tetszik, szerinted rossz úton járok adj egy egyest indokolj és haladj tovább..., ha tetszik élvezd a fotót és írd meg légyszi mert jól esik. :) Ja... A kiégési pöttyöket ne számolgasd légy oan kedves! Köszönöm! Üdv. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2014. augusztus 15. | 10:43 | tojasosnokedli

Az előző (pontosabban a második) sokkal jobb volt. Az jobban tetszik. Itt sokkal nagyobb a kontraszt ami itt nem nyerő. A bal oldalon igen erős a fény a jobb oldalon teljes a sötétség. A téma bemutatását így kevésnek érzem bár tény hogy az apró csillagocskák jól mutatnak. Nyilvánvaló hogy a képnek nincs és nem is lehet mondanivalója ezt a kategória is jelzi de akkor legalább a címmel harmonizáljon és legyen hangulata. Halljam azt a csobogást! Ehhez viszont olyan képi világ is szükséges hogy kivehető legyen az is mit látunk.

adott pontszám: 3,6
2014. augusztus 14. | 15:39 | mail007

Szia!
Nekem a képnek a jobb oldalával semmi bajom sincs, de a bal oldalon a sok csillogás nekem már nagyon sok, annyira elveszi a figyelmet a fő tárgytól a falévéltől. A falevél az tetszik szépen átvilágítja a nap.
Üdv. Tamás

erőslacc válasza:
Köszönöm Tamás! Üdv

2014. augusztus 14. | 13:40 | Largo65

A pontok mindig viszonylagosak...bocs a hibáért...

erőslacc válasza:
ok

2014. augusztus 14. | 13:38 | Largo65

A pontok mindig viszonylagosok...ritkán függ az abszolút tudástól, de leginkább az aktuális (jelenleg meglévő) tapasztalattól, de ezt nem lehet számon kérni attól, aki ezen az úton jár...és még csak egy bizonyos szakaszt élt meg...!!! ...és bizony van e fölött egy szujektivitás is....amivel mindig számolni kell!!

erőslacc válasza:
:) nehéz ügy :)

adott pontszám: 5
2014. augusztus 14. | 12:50 | Largo65

Szia!
Jézus Maria annyi instrukció van az értékeléshez, hogy biz ' Isten nem tudom jól csinálom-e... :)?
Én a Te helyedben hagynám gondolkodni az értékeklőt és -talán- azt írja le, hogy ő mit gondol....
...és ,ha érdekel..én azt gondolom, hogy tetszik, nagyon is hangulatos, de fogalmam miért védekezel...az nem baj, ha valakinek nem tetszik valami....
Tetszik a falevélen áthatóló fény mely láttatja az erezeteket...tetszik a csillanás éa a másik oldal sötétsége...
Kérlek ne menj falnak egy hangulatos számomra tetsző fotót töltöttél fel !!!
Üdv: L

erőslacc válasza:
Köszönöm :)))

Pályázatra tettem és ezeket írták alá 3 ponttal megerősítve! :)

Örülök, hogy tetszik neked, köszi, még 1 szer! Üdv.

2014. augusztus 14. | 09:41 | SilverGhost

Üdv megint. Politikusi szokásomhoz hűen kiemelnék megint a fenti képleírásból egy részletet : "Ha nem tetszik, szerinted rossz úton járok adj egy egyest indokolj és haladj tovább..., ha tetszik élvezd a fotót és írd meg légyszi mert jól esik. :) Ja... A kiégési pöttyöket ne számolgasd légy oan kedves! Köszönöm!"
A másik : "lehet, hogy valaki ide dob egy 1 pontot, de nem érdekel akkor is meghagyom a galériámban, mert nekem is tetszik"
Akkor nem is értem miért megy a képem alatt a vita. Ha az új tag csinál ilyen képet, azért a fejét kell venni, de ha egy olyan tag, mint te, akkor az helyén való, mert "neki tetszik". Akkor most mi is van?

erőslacc válasza:
Na ez százszor rosszabbul esett mintha 1 pontot adtál volna! :)

Ez szerinted olyan fotó, mint a te szitakötősöd?

akkor most mi van????

2014. augusztus 13. | 15:05 | Dodi61

Nahát , azért egy kissé több mozgásteret hagyhattál volna ( egyes , vagy semmi ) . De azért tetszik. Csak azért mert passzolt a hangulatomhoz. De mivel nem adhatok egyesen kívül mást , ezért nincs pont :) . Nem mindig az az esztétikus ami tökéletes . Ez nem egy tökéletes fotó ( mint mondtad) , de esztétikája , hangulata van.

erőslacc válasza:
Nálam ez a fontos, hogy ez meglegyen és a fotóm 90%-a erre épül, a mondanivaló általában egyszerű természeti részlet...! Ha valaki nem lát benne hangulatot, akkor 1, mert itt minőséget meg rendszert keresni...:? :) minek? ... :) Még lehet, hogy valaki ide dob egy 1 pontot, de nem érdekel akkor is meghagyom a galériámban, mert nekem is tetszik. Azért pontozható mert nincs kreditem... Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, örülök, hogy átment! Üdv.

2014. augusztus 13. | 12:51 | Pulykakakas

Szia!

Jobboldalon a sötétséget levágnám!:D

Jó a leírás. Azért nem teljesen értem...
Ha nem lehet véleményezni, csak dicsérni, miért nem a F közösségi oldalra teszed?
Ezek szerint tökéletesen elégedett vagy a képpel és a tudásoddal.

Csak megjegyzem, hogy szép a kép, tetszenek a vízen a csillagocskák.
Én kicsit balra fordítottam volna a helyszínen a gépet , így több van a kellemes vízből és a jobbos vágási problémád is megoldódik:)

erőslacc válasza:
Indítottam az ellenfény pályázaton és ezeket a hozzászólásokat olvastam, de az agyam elszállt tőlük komolyan mondom. Nem azt mondom, hogy egy hibátlan fotó, de ilyeneket írni, hogy menj jobbra, akkor jobban asszisztálnak a csillanások a levélnek...stb. Meg sötét a jobb oldal vágd le...Ha nem lenne sötét hogyan lennének vakítóak a fények? A harmadolóban a levél ha vágok a "margón" harmadolón kívülre esik, ezek nem hasznos vélemények. Ha valaki hasznosat ír és megfelelően indokol elfogadom, ha csak kötözködik kínjában, akkor nem! Egyébként ha valaki készített már hasonló fotót az tudja, hogy itt tizedmilliméteres arrébmozdulás, vagy zoomolás egy teljesen másik fotót eredményez, az, hogy így összeálljon a víz és lencsecsillanás nem egyszerű történet... vízben hasalva meg pláne! :) Ez a fotó egyébként vagy nagyon tetszik valakinek első látásra vagy tök sz@r és én nem tudok elképzelni "erősen javítandó mert" című kritákát! Erre a hangulat képre nem! Talán ha tárgy fotó lenne, vagy makró...

Nem lehet véleményezni? Dehogynem lehet, Te is véleményezted!!! és ennek örülök is!Üdv.