BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. július 25. 16:45
Kakukk tojas

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. július 29. | 16:42 | FantomFonix

Igazad van. Elismerem kokler vagyok nem fotós. Csak azért értékelek, hogy legyen kreditem a képfeltöltéshez nem azért mert értek hozzá. A te két képed a hét legkevesebbet értékelt fotói között volt. Gondoltam leírom, hogy én miért nem értékeltem a feltöltéskor. Én örülök, ha egyáltalán valaki szóra méltatott. U.i. Én is értelmeztem a fotódat legfeljebb nem azt láttam benne amit te meg akartál mutatni.

candy válasza:
.

adott pontszám: 4
2014. július 29. | 09:00 | FantomFonix

Érdekes jó témaválasztás. Véleményem szerint azonban nagyon sok a kiégett és a bebukott rész a képen. Nekem nem jön be a tónusvilága.

candy válasza:
Visszaterve ide es utalva a hajos fotomra.
Igazabol en sosem ertettem, hogy az atlag fotosoknak miert odaig terjed a fotografiai szokincsuk, hogy bebukott, beegett, meg itt vagnek ott vagnek.
Ez egy eleg komplex foto, amit te valoszinuleg nem latsz. Te azt latod, hogy sotet meg vilagos reszek. De ez nem a te hibad. Vannak akik eloszor a kepet nezik. Eszreveszik az uzenetet, vag maguk krealnak bele egy uzenetet. Amit a foto mond nekik. Ez sajnos nem tanulhato. Ez adottsag. Vagy van vagy nincs. Ha nincs, akkor marad a bebukott kiegett es a vagas. Ezert van az, hogy nem mindenki fotos akinek gepe van. En egy kozepkategorias zseni kokler vagyok. De ha kell a melobol is elkesek egy jo kep miatt. Emiatt csak 20 percet kestem.

adott pontszám: 4,8
2014. július 25. | 19:04 | Omnius

Szia!
Érdekes képet sikerült készítened, megfogott a hangulata. Tetszik a kakukktojás kifejezés is, mert több szempontból is lehet értelmezni (ruha tónusa, tekintet iránya, mozgó emberek között az álló alak). A fényképező állványon is jól mutat, stabil pontnak számít a mozgó alakok között.
A képmező felosztása is remek. A korlát, a háttérben a hajó felépítménye is jól komponált. Az FF konverzió is illik szerintem a képhez, jelen esetben a színek nem érdekesek.
Egy kicsit zavar a kép alján, a patka belógása, illetve picit kiégés közeli a háttér felső része.
De gratulálok a képhez! További szép fényeket!

candy válasza:
Biztos a kiscicakat se lajkolod annyira szorosszivu vagy.

A kakukktojasos ertelmezest tenyleg sokfele lehet. Ezert is gondoltam ezt a cimet.
Orulok, hogy te is sokmindet latsz benne.