BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. április 1. 10:04
* * * * *

Pilipárnak szeretettel! :-)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. április 13. | 11:53 | tojasosnokedli

Hopp. Szerencséd van 4,9-et akartam :)

pappati válasza:
hűű, ezt megúsztam! ;-)

adott pontszám: 5
2014. április 13. | 11:53 | tojasosnokedli

Csodálatos modell remek fotó. Szépek a fények és a póz is tetszetős. A jobb kézfejnek kicsit furán van vége így hogy takarja a láb.

pappati válasza:
hát igen, van benne valami! :-) köszönöm a véleményed!

adott pontszám: 5
2014. április 8. | 23:01 | mazzz

hello, milyen ismerős kép, mintha nemrég láttam volna egy honlap címoldalán :)
Gyönyörű fotó, a tónusok, fények, a póz, mind ott van, grt.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

pappati válasza:
szia!
bármi hasonlóság a weblapos nyitóképpel csak a véletlen műve! ;-)
köszönöm a pozitív elbírálást... és persze a nagylelkű kreditet is! hamarosan beváltom! :-)
szép napot!

2014. április 3. | 14:43 | fotosapoka

Szia!
Bocsánat, térdet akartam írni.
Igazából nem szokott érdekelni a nagykönyv, örülök, is ha meg lehet szegni sokszor, de ebben az esetben, mint írtam jó lenne látni a térdet, hisz valakinek az a fétise.... :), és megmaradok ennél a véleménynél.
Szép képeket!

pappati válasza:
értelek, megértelek... így is örültem a véleményednek! :-)
üdv
Ati

2014. április 2. | 22:07 | Zsichla Mate

Valóban szubjektív, ezért nem is lenne képem vonni, főleg, hogy most a dekontrasztolt korszakom élem. Figyelemreméltóak a munkáid, képeid. Csuhai Janiékkal készített anyagodból pl nem sokat láttam, viszont érdekelne, fent van valahol több is egyben?

pappati válasza:
nincs, mert azt a témát még csak kóstolgatom! :-) Zsuzska portrét épp készülök ide tölteni! :-)

adott pontszám: 4,6
2014. április 2. | 15:21 | fotosapoka

Szia!
Nekem kicsit sötét az egész kép mint hangulatilag, mint árnyalatban.
A bokánál vágás nekem azért nem tetszik itt, mert a tekintet oda is cikázik és valahogy keres valamit ami nincs ott mert eltűnt :/.
Amúgy a többi része, élesség, fények az arcon, fej behajlása nekem bejön.

pappati válasza:
Szia!
A sötét tónusvilág teljesen tudatos, nekem tetsző. Bokavágásról szó sincs, nyilván a térdre gondoltál. Ezt a részt picit "nagykönyv" szerintinek érzem, de ezt majd kinövöd! :-) mind így kezdtük.
Örülök, hogy bejövős a fotó! Köszönöm a véleményed!
üdv
Ati

adott pontszám: 4,8
2014. április 2. | 14:49 | tamasbellak

Szia! Nagyon igényes fotót sikerült alkotni, egyből ez ugrott be: úgy erős a kép erotikus kisugárzása, hogy kellően sejtelmes marad a hangulat köszönhetően a kidolgozásnak és a fényeknek. A háttérválasztás (nem lett túlbonyolítva, és ez benne a jó) és a ff kidolgozás is kiváló. Egyetlen zavaró elem a jobb oldali kézfej egy részének takarása. Kicsit feljebb "helyezve" a combokon jobban mutatna és a hangulatot is fokozná. Üdv

pappati válasza:
igen, más is felvetette ezt a kézkérdést. talán van is benne valami! :-)
köszönöm a részletes véleményed!
üdv
Ati

adott pontszám: 5
2014. április 1. | 22:13 | Zsichla Mate

#1
Klasszikus szépen bevilágított kép. Tetszik a póz, ami precíz szerkesztéssel párosul, valamint egy tetszetős fekete fehér konverzióval. Itt jegyezném meg az egyetlen észrevételem: egy picit levelsben, ha húzol még rá a nadrágnak talán jót tenne. Nem néztem meg, de mint ötlet merült fel bennem, a háttér textúrájáról jobban leválna. Ettől függetlenül nagy erőssége a háttér is, ami szépen kiemeli a modellt. Vágás rendben van, és a kéztartások természetessé teszik. Összhatásra nőies, tetszetős, életszerű, feelinges.


pappati válasza:
Szia Máté!
A kemény tónusvilág nyilván szubjektív, részemről szándékos. nem volt célom a sötét tónusok részletgazdagsága, de természetesen értem a felvetésed. Mostanában bátrabban bánok a bebukással, kiégéssel. :-)
Köszönöm a véleményed!
üdv
Ati

2014. április 1. | 22:07 | pilipár

Hízelgö, amit mondasz, Ati, de sosem próbáltam....a látásmódomat pedig Ti (is) csiszoljátok :)
Én örülök, hogy kicsit megélénkült mostanában az oldalnak ez az ága is......mert bizonyos szempontból számomra vannak átfedések a portré müfajával, ezért is figyelem a glamour fotókat, és az életképeket is. Mindent, ami emberes. Vagy nöcis :)))
Egyébként a bal kéz jó úgy a zsebben......a jobb ne lógjon ;)

pappati válasza:
én is úgy érzem, hogy a portrétól a glamouron át az aktig sok áthallás van és bármelyikben fejlődök, jótékony hatással lesz a többi irányzatra is. nálam egyébként egyre fontosabb szerep jut a modellel történő kapcsolatteremtésre, és egyre kevesebb a technikai részletekre. persze nyilván nem teljesen igaz ez az állítás, csak miután a technikai rész már ösztönösen jön, így nem érzem hogy sok energiát fektetnék rá. a hangulatra viszont annyit, hogy egy 3 órás fotózásról úgy megyek haza, mintha bányában lenyomtam volna egy műszakot. ilyen ez a sport! :-)
...kezek már így maradnak! :-)

adott pontszám: 5
2014. április 1. | 20:44 | pilipár

Nem tudom, miért nincs senkinek véleménye a képröl.....nekem van, és akkor is lenne, ha nem nekem ajánlottad volna, amit most is köszönök!
Szeretem az ilyen képeket, ezt a kissé titokzatos fényes, elbújós beállítást, mert ha ügyesen csinálod, nagyon szépen kiemeli a nöies formákat, a hosszú combot, a karcsú derekat, a kebleket.....kissé rafináltan, hiszen színek híján az ember sokkal többet kell idözzön a modellen, míg fentröl leér (vagy fordítva, kinek-kinek kedve szerint), amíg a szeme mindent alaposan ki/letapogat ....nem csapja azonnal arcon a nö látványa :)
Sokat ad a látványhoz, hogy ilyen textúra a háttér, szebben kiemeli a tiszta bör szépségét, nekem tetszenek a fürtök és a kissé dögösre vett tekintet. A lefelé nézésben most nem érzek szemérmességet....nem tünik olyan szégyellös lánykának :)
Éles, jól szerkesztett, jó ez a "már nem vagyok felöltözve, de még nem mutatok meg mindent"-pillanat.....tetszik a melltartós nöiesség, bizonyíték rá, hogy a farmer örök, és a selyemblúztól a kockás ingig mindennel csini!
Esetleg a jobb kézfej pihenhetne a combon.....vonjak? :)
Üdvözöllek, Ati! Ildikó

pappati válasza:
sokadszorra érzem azt, hogy képes vagy férfiszemmel látni a csajos fotókat! ezek után most már kíváncsi lennék a te aktfotóidra! :-) mármint amit te készítesz, készítenél! asszem menne neked ez a műfaj, pedig vallom, hogy ez többnyire a férfiak kiváltsága.
nekem utólag a bal kézfej talán picit sok a zsebben, de bánja fene. :-)
örültem, mint mindig!...

adott pontszám: 5
2014. április 1. | 20:38 | h.rom

Szia. csodálkozom, hogy ennyire senki nem értékel egy ilyen fotót, ami ennyire profi és hangulatos. Technikailag rossz képet tőled _én_ még nem láttam, plusz ennek a légköre is megragadó azon túl, hogy a modelled gyönyörű, de ez nálad az alap. :)
Gratulálok, és még sok ilyet.

pappati válasza:
szia!
nagyon köszi a gondolataidat!
a nézettség megvan, a fontos ingereket megkapom, és hát legyünk őszinték, azért nem egy békafotó! :-)
üdv
Ati

2014. április 1. | 14:23 | kulcsarati

Nagyon szép fényekkel rajzolt fotográfia! Szépen átlóba szerkesztve. A "belement egy bogár a köldökömbe" nézéssel kinyírva...A farmer melltartó kombó sem az igazi...a remek ff konverz ellenére sem...
Bocsi :-)

pappati válasza:
nem értünk egyet! :-)