BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,99
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. október 28. 19:55
  • Készítés helye: Makó
Békabsztrakt II

A képet Zoli cimborámnak (Chopper 34) ajánlom, akinek nagyon szépen köszönöm ezúttal is, h felszerelését kölcsönadta, h fotózni tudjak. Köszönöm, Zoli! Sok képet készítettem már brekikről, ezúttal szerettem volna valami rendhagyóbbat tölteni, nem 1 közelképet a fejükről....és nem szarvasaggancs, ruhafogas van a vízben, hanem 1 kiálló békaláb:)) Örülök, h fotóm a nap képe lehetett, KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KOMMENTEKET! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. november 1. | 03:55 | Jose Z Vargas

Ez remek pillanat csodás a színvilág és a mélységélesség a hab a tortán a víztükör.. Hogy lehet egy ilyen fotót összehozni technikailag.. Vagy szerencse kel hogy pont a fókuszba ugorjon a berki vagy csak pórázra kel tenni és idomítani :)
Mindenesetre gratulálok remek kép és szerintem érdemes pályázatokon pályázni vele. Üdv Vargas

froghunter válasza:
Szép jó napot, Vargas Úr! Egy ilyen fotót úgy lehet összehozni, h jó nagy szerencséje van az embernek...több képem is született úgy, h egész mást mentem ki fotózni...itt sem békalábat szerettem volna, de aztán ez lett belőle. 2 békát is fotóztam ekkor, felváltva mikor egyik, mikor másik dugta ki a fejét kis időkre a vízből, h levegőzzenek. Igazából, nem nagy kedvel kattintgattam, mert hasonló képek születtek azokhoz, amikkel már tele a padlás...de gondoltam, hátha történik valami olyan is, amire érdemes lesz lőni, így vártam...aztán, mikor az egyik breki úgy bukott le a víz alá, h lába kis része kikandikált a vízből, gondoltam, lövök arra is...aztán, itthon vsszanézve a képeket láttam, h 1 sokkal érdekesebb kép született, mint amire számíthattam volna...
A béka nem ugrott, mint ahogy gondoltad, egyszerűen csak lebukott a víz alá, a víz viszont sekély volt és a breki egyik lábának vége így 1 ideig, a víztükör fölé került...
Örülök, h úgy gondolod, h pályázatokon is helyt állhatna fotóm és annak is, h ennyire tetszik Neked.
Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 30. | 11:37 | TonyEricsson

Szia!
Ismét egy érdekes fotó! Technikailag rendben, élesség, szerkesztés és a nézőpont mind-mind jó, példaértékű! Szeretem amikor valami "elrugaszkodik" a megszokott sablonoktól és mutat valami újat! Nem kell belemerülni a színvilág és a téma boncolásába, mert ez egy absztrakt fotó! Tetszetős absztrakt :D! Ja!!! Remélem, hogy a lábhoz tartozik egy élő béka is! A viccet félretéve, nekem tetszik a képed! Gratulálok!
Szép fényeket! Üdv.: Tony

froghunter válasza:
Szia Toncsy! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
Hát most csak a békaláb volt leakciózva a hentesnél így csak 1 pár rántani való combot vettem...de jövő héten talán egész békát is veszek és miután lefotóztuk azt is, jó pörköltet eszünk majd a mellehúsából:)))
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 29. | 18:16 | evakar

Szia, néztem én mitől absztrakt egy levél a vízben, gondoltam leszúrható a fotós jöhet az oktatás:), de nem stimmelt a dolog, ez a levél nagyon megkövült :) inkább elolvastam a megjegyzést sose jöttem volna rá.....szerintem így sokkal nehezebb volt lekapni, de remekül sikerült,így tényleg egyedi a kép, még a színvilága is harmonikus ennek az "absztraktnak"
Gratulálok !

froghunter válasza:
Szia Éva! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h tetszik Neked, na meg annak is, h egyedinek tartod.
Ilyet még én sem láttam sehol, gondoltam, megmutatom Nektek.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 29. | 14:01 | macroscopic

Szia, kicsiben azt hittem valami falevél, de aztán ahogy megnyitottam leesett. :) Jó az élesség, de a kép egyedisége - ilyet nemigen látni - és az hogy egyben vicces is, megérdemli nálam a max pontot.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megftisztelő véleményed.
Örülök, h egyedinek gondolod és annak is, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

2013. október 29. | 13:57 | Pulykakakas

Szia!

Ilyen fotót sem láttam még!
Jó fajta!

froghunter válasza:
Szia! Mindig örülök, ha érdekeset tudok mutatni Neked.
Köszönöm a megtisztelő véleményt!
A legjobbakat! István

2013. október 29. | 12:44 | Zedam90

Sajnálom, hogy kinyomtam és már nem tudom pontozni, mert különleges kép. Megmondom őszintén elsőre nem tetszett, de minél többet nézem, annál jobban tetszik!

froghunter válasza:
Szia! Semmi gond, örülök, h pont nélkül is leírtad, h tetszik. Megtisztelő, h különlegesnek gondolod.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 29. | 11:34 | viktor88

Elvont...Tényleg absztrakt. Tettszik nem is ragozom túl. Az adatokra mondjuk kíváncsi lennék. Érdekes szemszögből van bemutatva a téma, és abszolút elszakadva a törvényszerűségtől. Grt.

froghunter válasza:
Szia Viktor! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h érdekesnek találod, s h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 3,5
2013. október 29. | 10:34 | arcsi

ez a vízből kilógó láb jól néz ki, de a színvilágot nagyon természetellenesnek érzem. pontosabban nem elég kontrasztos és a sárga fátyolosság van rajta. ettől lettek a zöldek is olyan erőtlenek.
további jó fotózást.

froghunter válasza:
Szia Csaba! A zöldek már sajnos így ősz vége felé nem mindig olyan szép üdék, mint korábban...legalábbis itt a békalencsék esetében...elég sápatagok voltak. Még dolgoztam is rajta utólag(nem keveset), h kicsit "természetesebb" zöldek legyenek.
Nem természetfotóként töltöttem, de még csak nem is állatfotóként, ezt gondolom láttad;) absztraktnál pedig nem gondolnám, h még ha a színeket, Te nem is olyannak látnád pont, amilyennek azt gondolnád a természetben, h ez miatt 3,5-et érjen a kép...persze az esetben megértettem volna a nagyobb vonást, ha lilára, vagy valami más baromira ízléstelenné, gusztustalanná színezem utólag a képet...
Köszönöm szépen, h írtál és köszönöm, a jókívánságod is.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 20:42 | h.j.

...érdekes darab! :) valóban rendhagyó,ha nem írod ki,biztos sokan nem tudnák mit látnak.
...legközelebb próbálj meg hamarabb kattintani,hogy a békát is le tudd fotózni mielőtt lemerül...gyakorolni kell még ezt ezzel a géppel...tudod mit kell ismételgetned....????
:))))
szóval 1edi bemutatás,1edi meglátás,jól szerkesztett,érdekes forma... gratulálok
nímbdacs

froghunter válasza:
Pedig igyekszek, Zsuzsi...de már öreg vagyok én ehhez, majdnem olyan öreg, mint Te...és hát aki olyan öreg már mint Te, annak már nem kell mondanom ugye, h milyen rosszak már az ember reflexei ilyen öreg korban...hiába szeretném én a békát fotózni, ha addigra már lebukik mire én kattintok....meg hát igazad lehet, talán keveset is ismételgettem mostanában a varázsigét...pedig az biztos segített volna:)))
Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed és segítséged!
Nbhmmníéúiszhhvnmcs és viadukt és klagenfurt és...

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 20:17 | chopper34

Nemááá!Nem kell köszönni semmit!Remek szerkesztés,remek fények,remek színvilág,Brutáljó pillanat!Gratulálok hozzá!Ez tuti nem az én gépem,az nem tudna ilyet!:D
üdv:Z

froghunter válasza:
hahahaha...pedig a Te géped cimbora, csak meg kellett kicsit taposni és párszor vízbe mártani és máris csodákra lett képes...hahaha...na jó ez még viccnek is rossz, vigyázok rá ne félj :)
Hogyne kéne köszönni, nekem is kedvenc képeim egyike lett és a segítséged nélkül soha nem tudtam volna elkészíteni;)
Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd, segítséged!
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 20:08 | Nefilim

Szia! Ez valóban egyedi és egyben rejtélyes is. Csak úgy alábukott fotózás közben? Érdekes mindenesetre. Grat!
üdv.

froghunter válasza:
Szia Robi! Nagyon szépen köszönöm,a megtisztelő véleményed, gratulációd. Örülök, h egyedinek találod és annak is, h tetszik Neked.
Sokszor alábuktak fotózás közben, ám ez a példány úgy, h közben lába is kikandikált néha a vízből:)) Persze ehhez az is kellett, h a víz sekély legyen és a parthoz közeli szakaszon, iszapos és kavicsos legyen a talaj, így ő azt érezhette közéjük ékelődve, h biztonságban van.
Készítettem 1 másik példányról néhány portrét is, de azokban nem láttam semmi érdekeset, így e mellett a kép mellett döntöttem.
A legjobbakat! István