BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. október 25. 09:40
  • Készítés helye: Makó
Dínók utóda

Fürge gyík ( Lacerta agilis) Megtisztelő, h ilyen sokan írtatok és örülök, hogy ennek köszönhetően, a hónap képe lehetett fotóm...KÖSZÖNÖM SZÉPEN ! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2014. január 17. | 17:46 | Mark300HX

Eszméletlen szép kép ennél élesebb nem is lehetne gratulálok hozzá valóban megérdemelte a hónap képét! A gyík kellően kiemelkedik a háttérből szuper! Bejön! Gratulálok!

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök,h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

2013. december 1. | 10:57 | fotozz.hu-admin

2013. október hónap legsikeresebb képei közül (átlag×véleményszám) a
3. helyezett.

Gratulálunk! Jutalmad 10 kredit.

(a kép törlése esetén a jutalomkredit visszavonásra kerül)

A legsikeresebb 25 fotót <a href='http://pixinfo.com/hu/blog/2013/12/01/a-fotozz-hu-legsikeresebb-25-fotoja-oktoberben/'>ITT</a> találod.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm!
Minden jót! István

adott pontszám: 5
2013. november 21. | 21:30 | sz_zozo

hello!
zsenialis a gyik, tipikus kiallas, kivetel a nyitott szaj.. tamadni keszul? melege van?! az nem lehet )) a hatter amugy utomunkas? vagy ennyire fenyegeto volt az eg? mindenkepp nagy jo a foto! gratulalok!
Udv!

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A háttér ilyen volt, egy kisebb domb adja a hátteret, amit megvilágít a nap.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. november 17. | 11:03 | m3ss

Hello! :) Reg jartam fotozzon, meg is nezem gyorsan az uj kepeidet...remek. Jo lett ez a hatterszin, a temarol, pillanatrol nem is beszelve.

froghunter válasza:
Szia József! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h újra töltesz, no meg persze annak is, h tetszik Neked, képem.
Minden jót! István

2013. november 7. | 18:20 | Untitled-1

Na beléd olvastam kicsit. Szeretem tudni ki omrézgat a neten:) Szóval nagy kapcsolatépítőnek tűnsz, gondolom ezért ilyen magas az átlagod. Majd gyere hozzám is gratulálgatni meg kreditet küldözgetni és akkor nem lesz más választásom: mindenre ötöst kapsz:) -hahaha

adott pontszám: 4,5
2013. november 5. | 16:50 | Untitled-1

Gyönyörűszép ez a gyík portré, a színei nagyon tetszenek. Gondolom a hátteret egy nagy kő adta és a lemenő nap pedig sárgára festette. Jó ez a szög is ahonnan fotóztad. Egy dolgot hiányolok kicsit a nyelvét. A gyík nyelv nélkül nekem kicsit furcsa. De mindent összevetve remek kép.

froghunter válasza:
hahahaha...vicces kis gyerek vagy te... sajnos ez nem kerül a hasznos vélemények közé...de viccnek jó volt;):)
Köszi szépen a kommenteket! :)))

adott pontszám: 5
2013. november 3. | 11:40 | fodorzs28

Szépen megörökített pillanat. Nagyon jó a háttér ami még jobbá teszi az amúgy is jó képet.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

2013. november 3. | 09:18 | evakar

Szia, gratulálok a hónap legjobbjához!:)
Éva

froghunter válasza:
Szia Éva! Nagyon szépen köszönöm!
A legjobbakat! István

2013. november 3. | 05:36 | bromis

Szia István! Gratulálok a hónap fotójához! :)
Üdv: Péter

froghunter válasza:
Szia Péter! Nagyon szépen köszönöm!
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. november 1. | 20:49 | Jancsik

Szia, nagyon tetszik a gyík test helyzete, a nyitott szája félelmetes. Szép színei vannak a képnek, éles és jól van megvágva, megszerkesztve.
Gratula!

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 30. | 08:01 | macroscopic

Gyönyörű kép, nem hiába lett a legjobb. Éles és jól komponált, és nagyon részletgazdag a gyík, a háttérelmosás is príma. A színek számomra mindent visznek.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 29. | 13:40 | kzsolti

Nagyon szépen átgondolt kompozíció, ott éles, ahol kell . Tökéletes szemszög, szép a mohás fa és a háttér, szépek a színek.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 19:44 | kickin8210

Szia! Nagyon jól elkapott és beállított kép, már ha lehet egy állatot beállítani. Ami nagyon tetszik az a szeme, ahogyan a fotóst figyeli, kiváló pillanat. A színek és a vágás is kiváló. Gratulálok!

froghunter válasza:
Szia! Köszönöm szépen, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

2013. október 28. | 19:27 | viktor88

Teljes mértékben kimerítő volt a válaszod, és köszönöm szépen. Tudod mióta fotózok sosem élveztem így mint most, viszont a képek valahogy nem úgy alakulnak ahogy szeretném. Azt hiszem ,hogy én is oda jutottam ,hogy sok akadály leküzdhető egy apró kis alsó kategóriás géppel viszont valóban több az esélyed a több jó fotóra is ez tény. Természetesen egy jó technika nem minden. Tapasztalat elszántság és szenvedély az ami azzá tesz egy fotót amivé. Az örök igazság ,hogy az amatőr a felszerelése miatt aggódik a profi a pénz miatt és a mester a fény miatt. Köszönöm a hasznos válaszod. Kíváncsi vagyok majd új képekre. Minden jót Neked! Viktor

froghunter válasza:
Szia Viktor! Igazán nincs mit, én köszönöm, h ismételten írtál és megosztottad velem gondolataidat...amikkel teljes mértékben egyetértek.
Örülök, h ilyen lelkes vagy...én is ilyen voltam, 2,5 évvel ezelőtt, meg most is nagyobb lett lelkesedésem, h 1 jobb technika került a kezembe.
Aztán persze minden fotós életében vannak/lesznek, kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de ezzel sincs semmi baj, az év 365 napján nem lelkesedhetünk ugyanúgy, még kedvenc időtöltésünkért sem...néha alábbhagy a lelkesedés is, nincs ihlet és ilyenkor úgy érzi a fotós, h semmi nem jön össze, de akiben van elég elszántság és kreativitás, az átlendül gyorsan ezen az állapoton is és újabb ötletek is jönnek majd, h újra jó képekkel álljon elő az ember.
Kívánok Neked én is minden jót! István

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 16:06 | viktor88

Szervusz István! Gratulálni tudok csak a fotódhoz. A szerkesztés nagyon tettszik. Jók a színek és jók a fények. Az élesség kiváló. És innentől kezdve megvan a lelke is a fotónak ami az élesség és a színvilág. Ebben az esetben tökéletes egyvelege. Kérdezhetnék valamit? Nem merül fel benned a kérdés ,hogy mire lennél képes egy profi felszereléssel? Tényleg nagyon érdekel mit gondolsz ezt illetően. Nem az örök vitára gondolok ,hogy persze jobb lenne vagy nem lenne jobb egy profi géppel, hanem amit Te érzel a saját fotóiddal kapcsolatban. Tudom ,hogy számodra több a fotózás mint sok más hobbi fotósnak. Elég ennyi, hogy ez a fotókon is látszódjon? További jó képeket kívánok. Üdv: Viktor

froghunter válasza:
Szia Viktor! Persze, h jobb 1 profi géppel...azért nem is feltételes módban írom, h jobb lenne, mert már néhány napja, Zoli cimborámnak( Chopper34) köszönhetően, 1 elég jó felszereléssel kattogtatok....pár napja küldte le nekem gépét és 1 szuper kis objektívet hozzá, h tudjak fotózni, mert kompaktom már szinte használhatatlan... Ezt már akkor is tudtam, h jobb lesz 1 normálisabb felszereléssel, mikor a Zoli felszerelését még kezembe sem fogtam...De a felszerelés nem minden, ha az emberben van elég kitartás, alázat(és ez nem csak a fotózásra értendő), akkor sokkal gyengébb technikai háttérrel is meg lehet ugrani sok olyan akadályt, amiről az ember nem is gondolná elsőre, h lehetséges...
Nem tudom, h olvastad-e a következőt, harmincasnak és még korábban valakinek írtam már itt, h saját Öcsém is kinevetett az elején, amikor telefonon közöltem vele, h van egy kompakt gépem és most én azzal természetfotókat szeretnék készíteni:)) Öcsém nem volt tehetségtelen fotós és korának egyik legjobb felszerelését birtokolta, ezért volt rálátása a dolgokra...és valószínű, ha mást kérdek meg arról, h mi a véleménye arról, h kompakttal próbálkozzak, ugyanígy reagált volna. Én mégis megpróbáltam és már az első pár hét terméséből válogatva, versenyeket nyertem képeimmel, 1 nemzetközi oldalon (mondjuk azt hozzáteszem, h már messze nem volt olyan színvonal az oldalon, mint amikor regisztráltam ott)
Kérdésedre visszatérve, miszerint nem merült-e fel bennem, h mire lennék képes 1 profi felszereléssel...dehogynem...az elmúlt 2 évben minden nap megfordult a fejemben ( bár most azt vallom, h semmivel nem tudnék jobb képeket készíteni, eddigi képeimtől, csak sokkal több lehetne a jó képem...de aztán lehet, h nem így lesz) és sokszor bosszús is voltam az elején, amikor kompaktomnak köszönhetően, rengeteg jó pillanatról lemaradtam.
Ma már nem az érdekel elsősorban, h milyen képekkel térek haza... élvezem, h a terepen lehetek, élvezem, h olyankor nem a város bűzét szívom, élvezem az erdő illatát, élvezem a madarak dalát és ha 1 hónapig 1 értékelhető kép nem születik, akkor sem vagyok már bosszús...
...és ezt ráadásul úgy sem volt nehéz elérnem, h így gondolkodjak, h a fotózás számomra valóban több mint azt, a legtöbb embernek jelenti...az elejétől kezdve több mint hobbi, hisz az életem is e-köré épül, a fotózásra mint művészetre tekintek és talán pont ezzel tudom megválaszolni az utolsó kérdésed is...talán pont ezért elég ennyi (egyenlőre), h ez a fotóimon látszódjon...
Korábban nem így volt, sőt semmiben nem így gondolkodtam, versengő, örökké versenyző típus voltam, legyen szó a sportokról, különböző művészetekről, stb...aztán rájöttem, h még a sportban teljesen helyénvaló az, ha az ember verseng a többiekkel, a jobb eredmények eléréséhez ez elengedhetetlen is...de a művészetek az már más tészta...eleinte sokat versenyeztem rajzaimmal is, meg néhány fotómmal is nemzetközi oldalon és élveztem, h kezdő létemre sokat nyertem a profik ellen...aztán rájöttem, h ez semmit nem számít...a régi babérok gyorsan elszáradnak, az élet gyorsan halad és pár év múlva szinte senki nem fog rá emlékezni, h ezen vagy másik fotómegosztón milyen sikereket értünk el képeinkkel. Ezért én azt gondolom, h a legfontosabb az, h jól érezzük magunkat, mikor a természetben járunk, ne legyen rajtunk semmilyen teljesítmény kényszer és ne csüggedjünk akkor sem, ha a sokadik nap után is "üres kézzel" térünk haza.
Mint írtam, a jó felszerelés nem garancia semmire, ha hiányzik az ember a gép mögül...magamon is észre veszem most, h kicsit lelkesedésem alább hagyott, h hiába van a kezemben most jobb technika, mint korábban bármikor, ha nem teszek azért eleget(értem ez alatt, h nem megyek eleget terepre, ha kint is vagyok, hamarabb megunom a várakozást mint korábban, nem hozok már olyan áldozatokat 1 jó kép elkészültéért mint korábban), akkor semmilyen csoda nem is fog történni...
De bízom benne, h ha már Zoli cimborám ilyen rendes volt és rendelkezésemre bocsájtotta, felszerelésének 1 részét, akkor sem Neki, sem Nektek nem okozok majd csalódást és tudok 1 pár értékelhető képet is produkálni majd vele...
Nagyon szépen köszönöm még 1x, h írtál Viktor...elég fáradt vagyok, így ha valamire nem adtam kielégítő választ, akkor azt írd meg és még 1x nekifutok holnap.
A legjobbakat! István

2013. október 28. | 12:40 | kicsirigo

Csodás kép, sejtettem, hogy a te műved! :) Gratula! Nagyon különleges és megfogó!!!!!

froghunter válasza:
Szia Orsi!Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 28. | 11:03 | Toojack

Gyönyörű színek, harmóniában. Van háttér, előtér, a kis állatka is "pózol neked". Számomra nincs benne hiba. 5 pont :)

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 27. | 20:44 | .virus.

Elsőre ,az jött le , hogy ez egy tökéletes , műtermi beállítás .
Nagyon szép textúrás háttér , persze a megfelelő világítással , meg a beülő kő , a szükséges épphogy mohás-növénykés előtérrel , és a tíz percen keresztül "kiabáló" gyík , amit persze így már könnyű lekapni ........

De , ez valószínűleg , nem így történt .....
Úgyhogy le a kalappal !!!

Nagyon szép fotó !

Gratula .....

froghunter válasza:
Szia János! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h képem elnyerte tetszésed.
Gyíkokat fotózni, nem olyan nehéz feladat (a siklókhoz képest meg egyenesen leányálom), persze nem is olyan könnyű, mint azt sokan gondolnák. De, jól előkészített terepen, amit a gyíkok gyakorta vesznek igénybe napozásra, esetleg táplálkozás céljából is felkeresnek, ott már inkább cak türelem kell hozzá, h kivárjuk a megfelelő, kellően érdekes pillanatot...
Még 1x nagyon szépen köszönöm, h írtál!
A legjobbakat! István

2013. október 26. | 17:46 | balatonifotós

Szia István!

A képed a kategóriájában nekem etalon.

Hibátlan munka: nagyon tetszik a színvilága, hihetetlen jó lett a póz (rám néz!!), tökéletes mélységélesség...stb,stb.
Az plusz jól áll neki, hogy nyitja a száját...kíváncsi lennék, hogyan érted el...csak várakozással?

Gratulálok még 1x és ne haragudj , hogy kinyomtam, de természetesen nagy ötös !!

Üdv, Z.

froghunter válasza:
Szia Zoli! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
Semmi gond, h nem ponttal írtál...
Sokat figyeltem őket(igaz tavaly még sokkal többet...akkor sokkal több érdekes képet készítettem, mint idén), persze a legtöbb fotón semmit nem csinálnak, csak sütkéreznek...de ide általában mindig olyan képeimből válogatok, ahol a minőség mellett, a különleges pillanat is megvan.
Csak hát ilyen képből tud az ember nagyon keveset készíteni...ezért is nincs még 50 képem se a galériámban...
Még 1x köszönöm szépen, h írtál!
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 26. | 13:04 | R.János

ez tényleg gyönyörű fotó...túl az élesség tökéletességén, a színek pompáján....valóban olyan, mintha a múltból bukkanna elő ez a csoda....a háttér (is) nagyon-nagyon jó, a fények a lehető legszebbek.....szóval le a kalappal! gratulálok!

froghunter válasza:
Szia János! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

2013. október 26. | 10:42 | Anita484

szuper,,,,

2013. október 26. | 10:42 | Anita484

szuper,,,,

froghunter válasza:
Szia Anita! Köszönöm szépen, örülök, h tetszik.
Minden jót! István

adott pontszám: 5
2013. október 26. | 01:28 | citromos12

Szia!

A nap képe pozíció után már könnyű, de mégis:
félelmetes pillanatot kaptál el /aki tud fotózni, annak szerencséje is van/, és kiválóan örökítetted meg. A gyíkocska tényleg mint egy ősi óriás jelenik meg előttünk, haragosan tátja az állkapcsát, az ember rögtön arra gondol, jobb lenne menekülőre fogni.
A kép minden szabálynak megfelel, a gyík szeme a kép kitüntetett pontján, az élesség, mélységélesség ott van és annyi, amennyi kell, a háttér jól mosott és szép színű.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h képem elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

2013. október 25. | 20:47 | murypeti

Az egyik legjobb fotód, István!
Gratulálok. Péter
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

froghunter válasza:
Szia Péter! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd és a kreditet is.
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 20:40 | bolek

Szia!
Azt hiszem teljesen új értelmet kapott a kép ezzel a hihetetlen részletgazdag és rendkívül éles világgal mely így már talán nem is egy Fürge gyíkot mutat be a nézőnek, hanem egy sátáni kacajt láthatunk egy félelmetes Dinótól!
Hátborzongató ahogy a karmok belevájnak a puha mohába és közben egy kis gonosz tekintet fúródik a szemünkbe, mintha csak hívogatna egy erőpróbára.....
Pazar a fények és árnyékok játéka, remek a háttér és a képi színvilág!
Nagy gratuláció!
Szép fényeket kívánok!
Üdv.:Zoli

froghunter válasza:
Szia Zoli! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd, jókívánságod.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
Viszont kívánok én is, minden jót Neked! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 19:07 | Nefilim

Szia! Úgy látom nem is olyan fürge... :))) Szép természetes színvilágú, minőségi fotó. Jó a témaelhelyezés és a nézőpont is! Grat!
üdv.

froghunter válasza:
Szia Robi! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 18:47 | Amarton

Nagyon jól elkapott pillanat és remek a megvilágítás is. Eddig ez a legjobb gyíkfotó amit láttam itt az oldalon.

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h ilyen jónak találod.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 18:23 | alphard

szia Istva:) ismet egy tokeletes alkotas!!nagyon tetszik a gyik mimikaja,tenyleg egy ordito dinora emlekeztett,es kozben a fotost meregeti....nagyon eltalalt a testartasa,remek a hatter szinvilaga,en nagyon szeretem az ilyen semleges szinvilagot,tokeletes szerkesztes,peldas munka:)csak gratulalni tudok!!

froghunter válasza:
Szia Béci! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 18:15 | calabash

Szia István! Ismét nagyszerű természetfotót alkottál. Nagyon jó fények és színek jellemzik a fotódat. Szeretem az ilyen részletgazdag fotókat, jó elidőzni rajtuk és nézegetni a részleteket. Szerintem ez a legjobb gyíkos fotód, nekem legalábbis ez tetszik eddig a legjobban. Gratulálok, hogy ilyen gyorsan bekerültél a 30 nap legjobbjai közé!

froghunter válasza:
Szia Szabolcs! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 18:08 | Vidasaa

Szia!Nagyon szép háttérmosás.Nagyon jó kompozíció.Szép színek amik ráadásul összhangban vannak egymással(Sárga-zöld).
Az a gyík még ráadásul átlósan is néz ami tovább javítja a helyzetet:-)Tök szép a talaj amin mászik.Ez eredeti természetes élőhelyen van vagy egy beállított kép?(Ez csak egy kérdés így is meg úgy is frankó). Hibának fel tudnám róni az állat fejének az utólagos élesítését-de kiemeli a lényeget és oda vezeti a szemet ahova kell.Emiatt meg nem vonok pontot jó ez ahogy van.
Szerintem minimum a hét-képe de inkább hónap-képe-gyanús a kép.
Gratulálok......

froghunter válasza:
Szia! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
Sokat figyeltem őket(bár tavaly sokkal többet) természetes élőhelyükön, több területen is, ez a kép is természetes élőhelyükön készült. A hátteret viszont én "építem" a legtöbb helyen, a kihelyezett napozó fáktól megfelelő távolságra (mivel a kompaktommal nem igazán lehet elmosni a hátteret kellően, erre néha szükség van), itt is én építettem agyagból, homokból, kb. 1 méterre azoktól a fáktól, kövektől, amiket a gyíkok gyakran birtokba vettek. (néhány méter hosszú homokfalak, dombok ezek...legalábbis azon képeimnél, ahol ezt a sárgás, barnás színvilágot látod).
Még 1x nagyon szépen köszönöm, h írtál!
A legjobbakat! István

2013. október 25. | 17:49 | Asztalosné

Szia!
Van egy mondás "Aki tudja csinálja,aki nem tudja tanítja".A képeidet elnézve Te vagy a kivétel.

froghunter válasza:
Szia! Örülök, ha tetszenek a képeim és köszönöm szépen, h írtál.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 16:26 | blaise21

Szia! Ritka szép fotó, kellemes meleg fényekkel, korrekt munka, szép kompozíció, érdekes pillanat, én csak gratulálni tudok, nagyon tetszik! Üdv! Balázs

froghunter válasza:
Szia Balázs! Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h ennyire tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 15:56 | evakar

Ó de szép környezetet kapott dínóka , gyönyörű a háttér, a moha és minden, nem véletlenül mosolyog ő is és még kacsint is egyet , hogy látod milyen sorom van? Pontos a szerkesztés is és minőségileg is toppon van összességében remek fotónak gondolom és
gratulálok!

froghunter válasza:
Szia Éva! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 15:22 | Zoran_2

Szia!

Megérdelmetl helyéna predátor :)
Nagyon komoly így nyitott szájjal, idefelé kacsintó szemmel. Ravasz, és félelmet keltő látványa van.
Technikailag is rendben van nagyon a kép.
Azt hiszem sokra fogja itt vinni.

Zoran

froghunter válasza:
Szia Zoran! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 12:51 | TonyEricsson

Szia!
Elképesztő! Csodálatos fotó! A színvilág mesés és szép a környezet! Szinte látszik a "dínócskán", hogy fenyegetően lép fel! :D -Menekülj! A viccet félretéve ismét csak gratulálni tudok! Egy remekül elkapott pillanat, a megfelelő fényeknél és környezetben, jól szerkesztve! Sok ilyet még!
Szép fényeket a megvalósításhoz!
Üdv.: Tony

froghunter válasza:
Szia Tony! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, jókívánságaid, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 12:29 | mazzz

bármennyire is nem szeretem a gyíkos képeket, ez megérdemli az elismerést, látványos, színekben és részletekben gazdag, jól szerkesztett gép. A háttér zavaró árnyékfoltját egy enyhe vignettel fedve szerintem kevésbé lenne ennyire szembemászó.

froghunter válasza:
Szia! Megtisztelő a véleményed, nagyon szépen köszönöm, h írtál és örülök, h tetszik Neked.
Hát az az igazság, h voltak képeim korábban, amikbe eléggé belenyúltam, főleg a hátteret érintve az utómunkánál...itt nem nagyon bántottam azt... természetfotóimnál lassan meg is kell majd szoknom, h a lehető legkevesebb módosítást végezzem utólag...
Még 1x köszönöm szépen, h írtál!
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 11:50 | capsi44

Szia! Hát ez igazán jól elcsípett kép lett! A fókusz rendben, az előtér csodaszép, a háttér , mintha műtermi lenne! Gratula, gyönyörű kép! Szép fényeket! :-)

froghunter válasza:
Szia Béla! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h elnyerte tetszésed.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 10:35 | chopper34

Nem mindennapi pillanatot kaptál el,remek a háttér színvilága,szerkesztés,élesség a töled megszokott.
Gratulálok a nap képéhez!
üdv:Z

froghunter válasza:
Szia Zoli! Nagyon szépen köszönöm, a megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik Neked.
A legjobbakat! István

adott pontszám: 5
2013. október 25. | 09:51 | h.j.

szeretem ezt a képedet,mert baromi jó a háttér, a fény,a színvilág,a mohás "kiülő"...kimondottan szép,hangulatos kép,ja és még 1 gyík is van rajta,aki beleröhög a kamerádba.... ügyi

froghunter válasza:
Nagyon köszönöm Zsuzsi! A Te véleményed mindig nagyon sokat jelentett nekem, most is jól választottál képeim közül;)
Köszi, mcsktf