BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,88
KATEGÓRIA: csendélet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. július 27. 20:09
  • érzékenység: iso-64
  • fókusztávolság: 10mm
  • rekeszérték: f/11
  • zársebesség: 1/5s
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: tatabánya konzumpiac.
kofátlanság-lezárva

a képet ajánlom froghunter az egy kreditér mivel nem jött elegendő értékelés illetve tanács azt hiszem lezártam magam is 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. augusztus 9. | 06:18 | Zoran_2

Szia!
Ezt a képet máshol is megdicsértem. Ez jó lett nagyon, érdekes megoldás, jó észrevétel - az ff itt kötelező volt azt hiszem.
Zoran

RICSI73 válasza:
szia nagyon szépen köszönöm.örülük a véleményednek itt is:-)

adott pontszám: 4,8
2013. augusztus 3. | 23:21 | fotosapoka

Szia!
Jó hogy leírtad a megjegyzésbe amit írtál.
Nos....ez elég nagy hiba, ha mások miatt vagy azért zársz le valamit, mert nincs rá értékelés.
A fotozz.hu egy példa mint a kerékpármárka vagy kocsi....bmw, merci, jaguár...ne várj sok segítséget a képpel kapcsolatban ( felteszem azért raktad fel ).
Amúgy sorozat lévén , ha sok része van sose hagyj fel fele.Én általában 8-15 részt készítek, ha tetszik valakinek, vagy nem egy sorozathoz.
A lényeg, hogy neked tetszen és ne csdak ide tölts fel.Hanem ahova csak tudod, poályázz és kialakul a stílus amiből nem engedsz és tudod, hogy az a tiéd és nem mások mondják meg milyen legyen.
A fotózásos értékelés most már olyan sablonos egysíkú.Sok jó fotós már nincs vagy csak alig van itt akik tudnának segíteni.
Én azt javaslom készíts több képet, emberekkel, zárás után, csúcsforgalomban és tedd hozzá egyedi hangulatát a helynek, vagy csak a te stílusod.Csak fotozz sokat és ne engedd, hogy mások mondják meg hogyan fotozz.az alepvető dolgokat úgy is megtanulod, ha fotós szeretnél lenni.
sok sikert.
Amúgy én trash hangulatban készítettem volna kicsit ezt a képet :), több kontraszt esetleg zaj, szemcse, több csúcsfény.

RICSI73 válasza:
köszönöm szépen őszintén szólva ez volt egy korrekt értékelés . mi az a trash hangulat?

adott pontszám: 5
2013. július 28. | 12:33 | Fülig Jimmy

Még mindig nagyon tetszik nekem ez a kép. A szerkesztését és a kompozícióját is tökéletesnek tartom. A koszlott, karcos üveg és az általa megtört látvány párosul egy kiváló fekete-fehér feldolgozással. A finom tükröződés és a lakat egyaránt hozzáad a képhez. Igen jó, hogy mindezt egy bezárt ajtón keresztül látjuk. Erős hangulatú és látványos munka, átad a nézőnek egyfajta drámai érzést. Technikailag is kifogástalannak látom.
További szép fotonokat!

RICSI73 válasza:
szia köszönöm szépen

2013. július 28. | 00:53 | pilipár

Zoltán, én abból a képböl tudok következtetéseket levonni, amiket ide feltöltesz, és abból szerzek benyomásokat a tudásodról, a tehetségedröl, amit itt a fotóidon keresztül megmutatsz Magadból.....vagy elmondasz. Lehet, hogy máshol ennél sokkal jobb galériád van, én csak a piacos sorozatodat néztem végig, nekem volt, ami azokból tetszett, volt, ami kevésbé. Ezt jónak gondolom, söt majdnem hibátlannak, a pontom kis javításra utalt.
Úgy érzem, mintha a választott perspektíva miatt a kép nem lenne teljesen szimmetrikus...mint amikor valamit alsó szögböl fotózol, ezért utána az épület olyan hatást kelt, mintha hanyatt akarna esni.....felül befelé döl. És engem zavar alul kétoldalt a vignettnek ható sarokfolt. Szépen kidolgozott a színvilág, hatásosnak is mondanám, úgy érzem, az már nem szükséges oda alulra. A többi tetszett :)
És azért biztattalak folyamatosan, mert úgy tünt, le akarod zárni, be akarod fejezni....de Magaddal is ellentmondásba keveredsz, mert végül még most sem tudom, akkor most igen, vagy sem? És a sorozatot? Vagy az itteni szereplést? vagy a fotózást? Én csak jót akartam :)
Szép estét!
Ildikó

RICSI73 válasza:
értem igen picit alsó nézetből fotóztam állványról gondolom ezért van ez a hatás hogy rád akar borulni a csend gondolom a sarkot szelektív világosítással meg lehet oldani de nem szeretem meg nem is nagyon tudom használni a ps-t végnett nem volt rajta .igen gyötör hogy abbahagyom a fotózást. szolit Ricsinknek mindenki így hív mindenki család barátok . köszönöm :-)

adott pontszám: 4,6
2013. július 27. | 23:52 | pilipár

Zoltán, ha tanulni szeretnél, ennél sokkal több kitartásra van szükség! Nem lehet 4-5 kép alatt gyüjtött tapasztalatból eldönteni, hol tartasz, meddig jutottál, mennyi tudás van a tarsolyodban. Tényleg ne bántódj meg rajta, de a piacos képeidnél sokkal jobb képek tünnek el szinte komment nélkül a süllyesztöben.....mégis nézünk, látunk, fotózunk......mint említettem Neked, legyél türelmes, fotózz szorgalmasan, és igyekezz minél többet hasznosítani az itt kapott tanácsokból. Mert kaptál, biztos vagyok benne.
Ne legyél elégedetlen, ne akard egy hét alatt megváltani a világot. A fotózás müvészet, aminek a technikai részét viszonylag gyorsan el lehet sajátítani, de a fotós agyhoz-szemhez vagy van hozott tehetséged, vagy formálódhat mások segítsége által (is).
Ne zárj le semmit, hanem csináld! Ha igazán érdekel a dolog, ne hagyd abba!
Szerintem ez pl. egy kifejezetten jó kép, van benne mondanivaló, és bár technikailag bele lehet kötni néhány dologba, nekem tetszik. A sorozat jó lezáró eleme lehet, de kívánom, hogy legyen kedved egy új fotózási szakaszt elindítanod vele....
Üdvözöllek! Ildikó

19.

RICSI73 válasza:
köszönöm technikai részt kifejtenéd bővebben? de ez nem a vége a sorozatnak:-))de úgy érzem hogy ennyi.köszönöm szépen. ne ebből az ide töltött képből vond le a véleményt más galériám is van az elejétől idáig ott látszik min csináltam és most mit csinálok. köszönöm véleményed.

adott pontszám: 5
2013. július 27. | 23:09 | froghunter

Szia Zoli! Köszönöm szépen az ajánlást! Örülök, h végül ezt is feltöltötted, szerintem a sorozat legjobb képe.
Remek kompó, ff, hangulat és látom a dőlést is szépen kijavítottad.
Ne add fel, inkább gondolkodj, mielőtt így döntenél! Várd meg, h ehhez a képedhez pl. mennyien írnak majd...azután gondold át, h a korábban feltöltött képeidhez, miért írhattak kevesebben, vagy miért kaptál esetlegesen negatív kritikákat. Ha a negatív kritika olyantól jön, aki hasonló témában fotóz, mint amiben Te próbálkozol mostanában, és galériáját átnézve azt látod, h érti a dolgát, akkor a negatív kritikáért is légy nagyon hálás Neki, és duplán köszönd meg, h idejéből áldozott Rád...hidd el, a negatív kritikákból tanulhatsz igazán, biztos mindenkinek jól esik, ha agyon dícsérik képét, de az olyan dícséretözön, ami hozzá nem értőktől jön, az nem sokat ér...legalábbis a fejlődésed szempontjából.
Kitartás, keményen szelektálj a képeid között és csak a tényleg arra érdemes képeidet töltsd fel ide. Ha egyedül nem tudsz dönteni, h melyik képeidet mutasd meg, akkor kérj segítséget.
Gratulálok még1x!
Minden jót! István

RICSI73 válasza:
szia de kitől kérjek segítséget ? csak a feltöltés alapján tudok választ kapni jó vagy nem jó. köszönök mindent neked.