BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,31
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. április 18. 19:35
Bia

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. június 7. | 19:41 | kulcsarati

Ez a kép nagyon nem...

cs.g. válasza:
nem baj. nekem igen :)

adott pontszám: 4
2013. május 18. | 08:06 | zoltanp

Szia. Nekem tetszik a kep, van egy kis hibaja szerintem megpedig az hogy serintem a modell mogotti hatter egy kicsit kiegett es azert a kep bal oldala olyan kivehetetlen eletlennek tunik.
udv.

cs.g. válasza:
köszi

adott pontszám: 4,6
2013. április 28. | 22:29 | Lazlo85

Kár hogy nem feldolgozható, pedig lehetne ezen a meseszép képen mit javítani... pl.:eltüntetni az ágy és a lepedő nem kívánatos részeit, mert a kompozíció és a testtartás, és ez a mosoly 5 lenne...

cs.g. válasza:
köszi

2013. április 19. | 19:53 | Hakapeszi_Maki

Nagyon jól megfogtátok a kategória lényegét. Igazán nőies modell, pajkos tekintet és a hozzá illő test és kéztartás, sokat is meg nem is takaró ruha, amiről nem is tudom eldönteni, hogy body vagy alul semmi, beindul a fantázia és a kíváncsiság. Szóval glamour a javából, gratula :) Fényvisznyok is illenek a témához, jó hogy a jobb felső sarok nincs kiégetve, így van felső kerete is a képnek, megy a beállításhoz a végeredmény.

cs.g. válasza:
köszi

2013. április 19. | 11:40 | pilipár

Szerintem jó a piszkos fantázia, ha glamour-nöt fotózol, söt kell is.......csak ne lépd át a határvonalat (melyiket is? :) , ha itt publikálod. De inkább legyen piszkos a fantáziád a fotózáskor, amiböl visszaveszel, mint "lapos", amit már utólag nem lehet feltuningolni :))

cs.g. válasza:
a megoldás: Ariel

2013. április 19. | 11:16 | pilipár

Szia Gábor, az ágytámla számomra azért zavaró, mert - látod - nem egyértelmü, hogy mi az. Ha többet mutattál volna belöle, nem lenne kérdéses a mibenléte, és még szerepet is kaphatott volna, így viszont csak egy tárgy, ami funkciótlan...... a témához illö képi elemnek kevés, zavaró tényezönek meg sok :)
De szerintem nem attól nem jó ez a kép.....nekem az a fotós fantázia hiányzott belöle, ami a tetovált lányban benne van.....most már, hogy kiderült, az is a Te képed, hivatkozhatom rá. :)
Ildikó

cs.g. válasza:
fantáziatlanul voltam ott akkor, ezek szerint :)
(és milyen jó, mert így legalább, az nem lehetett semmilyen: legfőképpen nem piszkos :D )

adott pontszám: 4,1
2013. április 19. | 08:43 | mszabolcs1985

Szia! Igen, jó kép_lenne_de sajnos vannak hiányosságok, illetve csúnya szóval kifejezve problémák. Nem akartam ez a szót használni, hiszen orvosolhatóak ezek a "problémák" de most nem találom a szinonímákat. Az látszik, hogy nem kapott sok retust a bőr, ami nem baj, hisz szinte hibátlan a fotóalany, de a mai modern fotográfia megkövetel legalább egy alapszintű Ps munkát, hisz Te is tudod, nagy a verseny. Az utómunka főleg a szemeknél fontos, de a bőrt is lágyítani kell egy kicsit. Ennél a képnél elvesztek a részletek a mell vonalában, teljesen egybe olvad a fallal, ez sem szerencsés dolog, így veszít az eszmei értékéből. Kicsit távolabb a fényforrást, vagy más beállítást ajánlanék. (Egyébként a modelled nagyon szép, Neki jár a 10-es :) Gratulálok!

cs.g. válasza:
köszönöm

adott pontszám: 5
2013. április 18. | 23:23 | Cayman

Több ilyen fotot kérnénk az oldalra, ne csak mindig bogarakat meg nyovenyeket plz... Pont en rinyalok amikor az utolso feltöltött kepem epp egy virag :D
Szuper a kompozicio,fenyek,szinek,stb,5-ös!

cs.g. válasza:
köszi

2013. április 18. | 21:08 | zoliologia

Csak értékelek:
A matrac (vagy mi) elég gáz hogy kilóg,Soha nem fogom megérteni hogy akik ilyen képet lőnek azok amikor visszanézik (főleg publikálás előtt átvizsgálják),hogy tudnak átsiklani egy ilyen dolog felett.
Az arcra még el kéne egy kevés fény,látom a törzsére elég jutott,talán kicsit sok is.Ennek fényében (hoppá micsoda szóvicc :) ) az arc "alulexponáltnak" tűnik.
De ami engem egyből (negatívan) megfogott,az a combján a bőr.Tiszta pötty,folt,óriási hiba.(egy ilyen hibás képi elemen sem tudom hogy lehet átsiklani)Lassan stúdiófotózni fogok ,új dolog lesz,de el nem tudom képzelni hogy egy ilyen képnél pl. a fent említett hibákkal publikáljam a képem.Nekem az a kiinduló pontom hogy a fotós a képéről azt gondolja jó.(A fordítottját nem igazán tudom elképzeli "Szar a fotóm,de megmutatom mindenkinek :) )
Volt egy jó lehetőséged,de az eredmény.....
Csak értékeltem....

cs.g. válasza:
köszönöm

adott pontszám: 4
2013. április 18. | 20:45 | pilipár

Ez tipikusan az a kép, ami biztos lelkesíti a férfiakat, de nincs benne semmi egyedi, amitöl ez a fotó nem "csak egy csinos lány". Kerek a popsi, és biztos csábos a mosoly.....de kissé átgondolatlan a környezet, kilátszik hátul a matrac (?), és az egész alig több, mint egy fehér lepedön térdeplö fehér ruhás nö. Pedig játszhattál volna a fényekkel, lehetne a látvány hangulatosabb, titokzatosabb, érzékibb....biztos érted, hogy gondolom, én nö vagyok, lehet, hogy másképp látom és mást várok el egy "szép nö"-fotótól.....de ez annyira puritán....ebben a lányban sokkal több van. Szerintem. De úgy érzem, a fotóson múlt, hogy nem sikerült ezt bemutatni. Mert nem elég, hogy éles, és természetes a bör színe. Most nem.
Üdvözlettel! Pilipár

15.

cs.g. válasza:
köszönöm
(nem matrac, az ágy íves "teteje" - valóban ennyire zavaró?)

adott pontszám: 4,5
2013. április 18. | 20:40 | Zorko

Szia,

Jó ez a kontraszt a fekete hajjal a fehér környezetben. Bia is csinos, és kellően kacér mosolya van a glamourhoz. A fény elég lágy, kellemes, és jó hogy az arc vonásait sem hagyja ez semlegesen. Csak apróságokat találok amit megemlítenék hogy lehetne mégjobb. Az egyik hogy egy kis szemfény nem ártott volna. Nem tudom honnan jött a világítás (természetes vagy mesterséges) de a szép fekete szeméhez passzolt volna valami csúvsfény. Aztán a puha paplan szintén passzol a kép lágyságához, viszont ha behúzod a falig, vagy alacsonyabbról lövöd akkor kimarad az a parkettás sáv a háttérből. Ahhoz kevés hogy megtörje a talaj és a háttér fehér folytonosságát, de ahhoz sok hogy bezavarjon a képbe. Összességében tetszik a kép!

Üdv,

Zorko

cs.g. válasza:
köszönöm
(szemfényben ja, és az segített volna azon is, amit zoliologia írt, joggal)