BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. április 10. 15:26
Digigram 8

Ez olyan, mint egy fotogram, csak digitális technikával készült, szóval semmi köze hozzá az elkészítést illetően, "csak" a kinézete hasonló. Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sokáig a főoldalon tartottátok a képemet! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2013. április 15. | 05:02 | Tern

Szia!
Nem szeretnék felvágni vele, hogy túl sok fotogramot láttam, pláne, hogy készítettem volna...de azok valahogy átláthatóbbak voltak...és ahogy írod, valóban csupán hasonlóság lehet, hiszen ehhez a képhez kellett fényképezőgép, sőt még objektív is ha jól sejtem.
A kompozíció maga a káosz, ami bizonyára célja a képnek, vagy inkább a káosz rétegeinek bemutatása. Ahogy a fényszerű vonalak körbeveszik a sötét kis szálakat. Egy átláthatatlan kanyargás, kapcsolatok sora, megfejthetetlen rendszer, vagy rendszertelenség ami valahogy mégis összeáll?
Van benne ritmus és a fehérségnek köszönhetően van némi formai keretezettség is, de lehet mert nem elég sokáig néztem, nem érzem, hogy igazán egyben lenne, hogy magával akarna ragadni, valahogy nem mutat utat a belseje felé. Kisérlet egy végtelen kirándulásra.
További érdekes kisérletezést!

vargacsaba válasza:
Kösz szépen, azt hittem már hozzászólás nélkül süllyed el ez a kép.
Csak azt a képi világot próbáltam digitálisan rekonstruálni, ami egy fotogramon látszik. Ez csak amolyan vizuális élmény akar lenni, már persze akinek az.
Üdv!