BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,85
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. április 7. 19:46
SHOWGIRL

nehéz ügy...elhiszem... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. május 8. | 10:32 | Dani77

Úgy látom lemaradtam...néztem vagy 2 hete, hoigy milyen jó kis kép, de be sem léptem, sajnos ellustultam a dolgot.
Ezért csak pont nélkül: végre merész képet látni az oldalon. Nem glamour, inkább divat, vagy bármi.
Jó a csík, a rendetlenség és a lazaság!!!
Van egy tök hasonló képem, szerintem imádnád( csak a modellnek még hoszabb és vékonyabb a lába :) ) privátban átküldöm !

kulcsarati válasza:
Nagyon várom, küldd kérlek!
Örültem, hogy tetszik!
Kár, hogy nem jöttetek!
QQ

adott pontszám: 2
2013. május 1. | 16:57 | Salamander25

Szia! A piros csíkot nem igazán értem a kép bal felén. Nekem nem igazán jön le, hogy mi volt a célod a képpel. Kicsit kusza az egész, minden szanaszét a szobában a lány elveszlik a képen. Jobb lett volna más szögből fotózni és jobban megvágni.

kulcsarati válasza:
Egyszer majd talán...

2013. április 23. | 22:52 | hcsabi

Norbikám, a sok-sok "Sonkatekercs" habzsolástól már egészen elfelejtettél magyarul, éppen itt az ideje egy kis korrepetálásnak...
:)
Ha tudnád QQ, hogy micsoda szavakra tanítja azt az ártatlant, hát arcpirító...!

kulcsarati válasza:
és ha tudnád, hogy engem mikre tanít... :-)

2013. április 21. | 14:16 | And so it goes Hombre

Nagy volt a tavolsag!

Messze vagy b***

Drop me a candy floss ya knob jockey!

14 nap

kulcsarati válasza:
Shut up ya scoish cunt 'cause i'll face off...Ya douschebag...

11 days

2013. április 13. | 17:45 | hcsabi

Mivel abban a kivételezett helyzetben vagyok, hogy bővebben is megismerhettem ezt a sorozatodat, nyilvánvalóan másként tekintek rá, mint a kevésbé szerencsések!
A fent említett anyagban egyaránt láthattam vad glamourokat, letisztult portrékat, "díszlethangsúlyos életképeket" valamint fekete-fehéreket és buja szín kavalkádot!
A SHOWGIRL című képed kapcsán az az érzésem, mintha egyetlen kockában próbáltad volna meg bemutatni, belesűríteni a teljes sorozatot!
És hogy ez sikerült-e?
Egyrészről vitathatatlanul van a képnek egy brutálisan erős hangulata, amit a sok apró részlet egysége (a fények, a színek, a döntött szerkesztés, a "díszletek" és persze a NŐ!) együttesen hoznak létre!
És azt kell mondanom, hogy ez nálam, és a hozzám hasonló "hangulat centrikus" fotósoknál abszolút működik is!
Ránézek a képre, és tetszik!
Tetszik, mivel nem veszek el a részletekben, hanem az általuk együttesen alkotott egységre fókuszálok!
Másrészről viszont meg kell, hogy mondjam, nagyon-nagyon, szinte grammra pontosan ki lett itt mérve minden!
Mert bizony bármelyik képi elemből egy picivel több, és máris átbillenhetne a mérleg nyelve, és amit látunk, az egy "Hangulatos délutáni csendélet, egy fotós-műterem kellékszertárában... "
:)
De tudod mit?
Most, hogy leírtam a "kellékszertár" szót, kezd egyre jobban tetszeni ez a hasonlat!
Ugyan miért is ne lehetne ez egy "kép előtti KÉP"?
A "díszletek"(beleértve ebbe akár a NŐ-t is) csendben várakoznak, hogy "színpadra" szólítsák őket...!
A spontán pillanat, amit megmutatsz nekünk az, amikor az ügyelő a szobába lép...
Egyelőre talán ennyi, de remélem, hamarosan személyesen folyatjuk!!!

Csabi

kulcsarati válasza:
Zseniális gondolatok. Sokáig gondolkodtam, hogy mi tartalmasat írhatnék soraidra, de nem tudok rá okosat. Telibetalált. Kellékszertár...imádom ezt a szót.
Igaz személyesen egy qrva szó nem esett a képről de sebaj :-)
Köszönöm Csabi!
QQ

2013. április 10. | 22:30 | doreo

Én egy pillanatig sem gondolkoztam, hogy tetszik-e vagy nem - elég volt elcsípni a lány tekintetét. Én nem keresek hibákat, viszont fáj a szívem, hogy nem tudok adni rá egy hatalmas ötöst. :)

kulcsarati válasza:
Tanulság: nem szabad engedni a kíváncsiságnak és kinyomni :-)
Köszönöm!

2013. április 9. | 01:17 | graymoon

Köszönöm, hogy elfogadtad az értékelést, bár én úgy gondolom, ha nekem jogomban áll 1-5-ig tartó skálán értékelni, természetesen neked is jogod van nem hasznosnak jelölni, ha valóban nem az :)
Elolvastam Pilipár véleményét és nekem még ezek után se esett le, hogy mit is kéne látnom ebben a képben, a címről meg nekem nagyon nem ez a képi világ ugrik be, úgyhogy valószínűleg az én készülékemben van a probléma. :)

kulcsarati válasza:
annyi baj legyen...köszi a figyelmed!

adott pontszám: 3,5
2013. április 8. | 23:44 | graymoon

Őszintén sokáig nem tudtam, hogy milyen pontot adjak erre a képre. Ami megkapó benne az a színvilág, a zöld és a pink valahogy nagyon passzol egymáshoz, érdekes színvilágot generál.
Sok dolog viszont egyszerűen nem tetszik és pont ezért voltam nehéz helyzetben, mert nem tudom, hogy ezek mennyire szándékos dolgok voltak. Nekem például zavaró a nagy vörös fénysugár, ami "elvágja" a modell lábát, túlságosan vezeti a szemet, pedig nem azt kéne nézni. És ha már vezeti a szemet elvisz a kép alsó részéhez, mely nagyon-nagyon zajos, nekem olyan, mintha egy túl sötét képen jól meghúztad volna az expo-t, és ezt látom a modell arcán is.
Szintén nem értem a képben felejtett tárgyak funkcióját, (ha van nekik), nekem nem igazán jött át, sőt kicsit igénytelenséget tükröz a kikent-kifent leányzó mellett a kép jobb oldalán felejtett fehérnemű, a bal oldalon kallódó cipő és ventillátor.
Nos nálam ezért lett ez csak 3,5, mindenesetre van még fantázia a helyszínben is és a modellben is, úgyhogy ha rokon/ismerős a lány, akkor még egy pár fotózást meg lehetne ejteni vele :)

kulcsarati válasza:
Nehéz egy képhez magyarázatot adni, ha az elsőre nem jön át. Valójában nem hinném, hogy kell. Ha a címmel együtt sem értelmezhető, akkor kár bármit is magyaráznom. Neked is Pilipár véleményét ajánlom figyelmedbe mert abban minden benne van.
Hasznosnak jelöltem...nem volt az ;-)
Köszönöm a figyelmed!
QQ

2013. április 8. | 21:34 | vargacsaba

Kicsiben nézem, mondom milyen jó kis kép lesz ez. Aztán nagyban valahogy elvesztette a hatását. Aztán nézem még, mondom ez a szörnyű randa fürdőruha, meg ez szörnyűzöld fotel így együtt, azért az már egy találkozás. Na meg ott az az értelmezhetetlen piros ufoleszállás a bal oldalon, ez most vagy jó, vagy nem. Majd pont én döntöm el.
Üdv!

kulcsarati válasza:
:-)
Ez bizony az a fajta kép ami vagy átmegy vagy nem. Hát most nem ment. Annyi baj legyen.
Köszönöm a figyelmed!
QQ

adott pontszám: 3,1
2013. április 8. | 21:10 | Fruskaa

Szia!
Az a piros sáv nagyon nem hiányzik oda, de tetszik, hogy ennyire élénkek a színek.Azokat a ruhákat a jobb oldalról elpakolhattátok volna, nincs különösebb jelentősége és csak ront a látványon.Szépek a fények az arcon és a beállítás is egészen jó.

Üdv,
Fruskaa

kulcsarati válasza:
Köszönöm!

2013. április 8. | 20:37 | Józsa Levente

Szia. Pont nélkül véleményezem, nem szeretnék keveset adni senkinek. Kiosztottam párat és emiatt sokan nem is kedvelnek. Nem igazán jön be most nekem ez a fotó, sajnálom, remélem nem haragszol meg ha kifejeztem amatőr és kezdő véleményemet, csupán csak az én szemszögemből és majd eldöntöd, hogy mennyire adsz rá. Szerintem ezt kicsit újrakellene gondolnod. Úgy vélem azzal a géppel és egy kis elgondolással sokkalta jobb fotót lehetett volna készíteni. Bár hagyjuk most a gépet, annak semmi köze. Túl nagy a keszekuszaság, amivel nem is lenne gond, de nincs ami odavonzza a szemem a lányra. Persze, hogyis ne vonzaná, de mellette pattog a szemem, hol az előteret nézem a ruhadarabokkal, hol a hátteret , hol azt a csúnya piros vonalat amit nem tudok eldönteni, hogy micsoda. Egy kis játék a mélységélességgel sokat dobott volna rajta. Egy kicsit legugolni, lentről fotózva a lányt, ezzel megváltoztatva az egész kompozíciót. Kár, a modelért. Egyedül ami tetszik az az arca.

kulcsarati válasza:
Szívesen válaszolnék hosszasan, mert magad is hosszan ecsetelted a véleményed. Viszont Pilipár oly telibetrafált a véleményével, hogy abban minden bene van amit válaszként írnék Neked.
Köszönöm a figyelmed!
QQ

2013. április 7. | 23:08 | pappati

nocsak...fotozz-gatunk? :-)

kulcsarati válasza:
nocsak...fotozz-gatunk? :-)

2013. április 7. | 21:17 | Luigi2008

Kinyomtam ugyan, de nálam is 5. Nem egy szokványos glamour, mi több ha a környezetet nézem pláne nem, de összességében mégis összeáll! Nagyon hangulatos, amit a piros sávok csak fokoznak. grat

kulcsarati válasza:
Nagyon köszönöm!
Üdv QQ

2013. április 7. | 20:01 | pilipár

Ne menekülj innen, fotózz!! :))
Küldjek még? ;)

kulcsarati válasza:
NEEEEE...17 van még! :-D

adott pontszám: 5
2013. április 7. | 19:53 | pilipár

Nem tetszik alul a kö, és ahogy a lány a rúzsecsetet tartja, de az egész képnek egyébként olyan a hangulata, hogy az csuda! :))
Biztos a színek is segítenek, az az olajzöld fotel, körülötte a becsillanások, a rózsaszínes pirosok, szuper! Ezekkel együtt még a nagy "rendetlenség" is látványossággá nemesül....ja, hogy egy lány is van a képen? :)) Ö sem rossz, de most nekem az egész összkép lett hatásos, most ellövöm az egyébként általam sosem használt szóösszetételt: ezt a képet nem a lány viszi a hátán :))
Ügyes, tetszetös!
Üdvözlettel! Pilipár

27.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

kulcsarati válasza:
Ha tudnád, hogy a rendetlenség megrendezésében micsoda koncepció van :-)
Valahogy azt a bizonyos hangulatot próbáltam megteremteni és rendkívül örülök, hogy átjött Neked!
Köszönöm a figyelmed és a kreditet is, de így sosem fog elfogyni... ;-)
QQ