BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,91
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. február 6. 18:31
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Gyermekkor

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,9
2013. február 8. | 19:32 | fotosapoka

Szia!
Nekem kicsit erőltetett a megjétszott jelenet....olyan művi.
Techikailag azt kifogásolom,hogy vagy túl van élesítve, vagy nagyon nagy rajta a szaturáció, de mintha a pixeleire esett volna.

Jancsó Gergely válasza:
Sajnálom, hogy nem tetszik

adott pontszám: 4,5
2013. február 7. | 23:43 | matejasz

szia!
nekem tetszik a képed, bár nem az oldal fő vonalát követi. Van benne valami elvont. Nem tudom, hogy mennyire volt komoly a szándékod, mennyire játékos, mennyire akart groteszk lenni. Bennem leginkább az utóbbi hatást kelti, bár kétségtelenül az előbb említetteket is kifejezhetné. Hadd magyarázzam meg miért: ami abszolút disszonánssá teszi nekem a képet, az az átlóban futó parketta csík. Ez mutatja nekem azt, hogy itt nem viccről van szó. Szóval tetszik, gratulálok hozzá.
Üdv: M.

Jancsó Gergely válasza:
Köszönöm, szándékos az átlós szerkesztés, nem tudom miért minősülne ez viccnek, de köszönöm, és örülök hogy tetszik.
Gergő

adott pontszám: 3
2013. február 6. | 22:47 | csollala

Szia!
A felülnézetes nézőpont megválasztása jónak bizonyult valamint tetszik a parketták átlós futása is és az FF megoldás is. A fényviszonyok viszont abszolút rosszak és kevés is, a női alany nagy része bebukott, a parketták jobb oldali felének nagy része szintén sötét. A gyermekkor ábrázolását a női témára vagy a babára érted? Mert ha az utóbbira, akkor nem értem a műbaba választását sem.
További jó fotózást!

Jancsó Gergely válasza:
Pont ez a lényege, az erős kontraszt, ajánlom, hogy picit kulturálódj fotóművészet terén, persze nem rossz indulatból mondom, tényleg csak tanács, nézz kicsit körbe, hogy milyen képek mennek ilyen téren.
Köszönöm hogy írtál.

2013. február 6. | 22:34 | pilipár

Erre a képre emlékszem.....szerintem évekkel ezelött már láttam itt.....talán akkortájt, amikor az oldalra kerültem.
Nem tudnám a pontomat indokolni, és azt sem tudom megmondani, igazából tetszik-e a fotód, vagy sem...mert az kétségtelen, hogy érdekes a perspektíva, szokatlan a "gyermekkor" élményének ilyen bemutatása......és bár a színvilág (ez egy szomorú gyerekkor?), az egymáson keresztül futó vonalak dinamikája, a mozgás érzékeltetése ugyan nyújt képi élményt, de nem tudom eldönteni, milyet.....számomra nem kellemeset......ami nem a Te hibád, inkább csak magamnak magyarázom a képet.
Majd késöbb visszanézek, lesznek-e, akik jobban "látták", amit szerettél volna kifejezni...... kíváncsi vagyok rá.....mert én most nem tudok ráhangolódni....
Üdvözlettel! Pilipár

5.

Jancsó Gergely válasza:
Hát nem éppen a jó hangulat volt a cél, de mondjuk ezt a sötét tónusok elárulják. Várom majd a kommented :)