BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
-N-
KATEGÓRIA: állatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. január 29. 13:19
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Színes nyári hangulat

Nemsokára makró szezon, addig is remélem ki tudom zökkenteni a társaságot ezzel a fotóval egy kicsit a télies hangulatból.:) A környezetből próbáltam minnél többet meghagyni a színek miatt. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. január 31. | 17:04 | kicsirigo

Szia! Nagyon tetszik ez a fotó! Azt mondom, hogy tökéletes :) Talán a színvilága tetszik a legjobban. Még a béka is, mintha mosolyogna rajta :)

-N- válasza:
Köszi szépen!:)

adott pontszám: 5
2013. január 31. | 10:14 | alphard

szia.....valoban jo otelet volt minnel tobb szint meghagyni a kepen,a szerkesztes remek,az elesegg a helyen,a hatter gyonyoruen mosott,a breki unalmasanpozol neked es tetszik hogy a tekintete iranyaba a bal sarokba kipirosodik a novenyzet,ez egy remek foto!gratualalok'szep fenyeket:)

-N- válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést!:)

2013. január 30. | 18:42 | froghunter

Szia! Csodálkozok, h ilyen kevesen értékelik, pedig ez bizony 1 nagyon jó békás kép...
Most olvastam, Pleko-nak adott válaszod és látom, h Te is milyen "gondokkal" küzdesz, a hátteret illetően. De ha nem írod, nem is gondoltam volna, mert nagyon szép a háttér, minden képednél.
Nagyon örülök, h tetszenek a képeim.
Nálunk már 1 hónap múlva előbújhatnak, ha nem keményít be a tél február végére...
arra emlékszek, h tavaly előtt, már március legelső napjaiban előbújtak a zöld varangyok.
Felétek lennie kell mocsári békáknak, szoktál velük találkozni?
Szép estét! István

-N- válasza:
Szia! Hú hát pont a mocsári béka lenne a következő célpontom, ha jól tudom február végefelé párzanak, esetleg március elején, ami nagy esemény hiszen a hímek csodás kék "ruhát" vesznek fel.:D Úgyhogy február vége felé tuti beiktatok pár mocsári körutat és figyelni fogom őket, de nem lesz egyszerű, hiszen az adott probléma még mindíg az, úgyhogy tuti nyakig leszek a vízben.:) Amúgy meg adom az email címem, erre tudsz válaszolni és tudunk is beszélgetni ha gondolod.:) Nekem is lenne pár kérdésem.:)
mailcím: indigostar@freemail.hu

adott pontszám: 5
2013. január 29. | 21:12 | Sunslayer

Szia!

Tetszik a békád, remek fotó. Szép éles ahol kell. Tetszik a jól megválasztott mélységélesség, és a szép színes háttér/előtér kombináció.Én egy picit a világosságán vettem volna visszat, de szerintem ez már ízlés kérdése. Gratula

-N- válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést! Igen kinek mi. Lehetne még egykis kontraszt, egy kis ez meg az, de szerintem így is jó.:) nem akartam rajta semmit erősíteni, ez egy ilyen kis szolid kép.:D Amúgy kontrasztmániás vagyok. Köszi hogy benéztél.:)

adott pontszám: 5
2013. január 29. | 15:53 | pleko

Szép kép nagyon. Belekötni nem is tudok. A képelrendezés az tökély. A béka az üres tér felé néz, így azt is kitölti. A növények is mint, egy út a kép egyik oldaláról a másik fele megy, így ez is kóser. A béka szépen jön elő az elmosódott háttérből. Gyönyörűen kiemeled a háttérből. Gondolom jó makro objektíved van ,mivel a mélység élességet jól tudja, a színek valóság hűn visszaadja. A zöld az szép selymes és a zöld és a kék közt nagyon jó átmenet van. A breki meg szép szürke. Mégegyszer a háttér elmosás az nagyon szép. A színe háttérnek pont jó semleges. Még sok ilyen képet kívánok neked!
Üdv.: Pleko

-N- válasza:
Üdv! Nagyon köszönöm az értékelést! Nincs makró objektívem, kitobjektívet használok, vagyis egy alap 18-55-öst.:) Az elmosást úgy oldom meg, hogy mindíg odafigyelek, hogy olyan szögből fotózzam a témát, hogy a mögötte lévő dolgok minnél meszebb legyenek, így valóban olyan hatást kelt, mintha egy komolyabb objektívvel csinálnám. Néha ha zajos, photoshoppal segítek rajta, így azis mos rajta kicsit, de inkább az előbbire figyelek és akkor nem lesz kusza a háttér.:) Mégegyszer köszi.

adott pontszám: 5
2013. január 29. | 13:41 | m3ss

Udv. Bizony mindjart itt a makroszezon, mar en is varom..:) Ez meg egy jol sikerult kep lett, jo az elesseg, szep a hatter is. Talan egy kis kontrasztot/mikrokontrasztot en meg raeresztenek...

-N- válasza:
Köszönöm az értékelést!:) Úgy bizony lassan elárasztanak minket a rovarok és pókok, a fóbiások bánatára.:D De mi ennek csak örülün;) Kontrasztoztam, csak kicsit féltem hogy a béka alatti árnyékok erősek lesznek. Bár olyan sok árnyékot nem vet, de meglesem majd hogy mutat majd.:) Köszi a tanácsot és az értékelést!

adott pontszám: 5
2013. január 29. | 13:33 | froghunter

Szia! Ó, hát nekem egyből jobb hangulatom lett, a képedet meglátva.
Jól tetted, h nem vágtad szűkebbre, mert valóban szép környezetben mutatod a brekit.
Kiváló élesség, szép színvilág, környezet, remek nézőpont és szerkesztés.
Nagyszerű felvétel, gratulálok!
De régen fotóztam már őket...de 1,5 hete tettem fel 1 tavaszi képet én is, Zöld varangyok párzásáról, ha benézel galériámba, megtalálod.
A legjobbakat! István
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

-N- válasza:
Köszönöm istván!:) Örülök hogy értékelted. Természetesen megnézem, gyakran szoktam nézegetni a galériád, nehéz vele betellni. Csodásak a képeid. Én is alig várom már hogy előbújjanak, de már csak 1-2 hónap és jönnek.:)