BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,58
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. január 15. 18:37
  • érzékenység: 400
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
Elhagyatott templom

Ez az első képem amit feltöltöttem ide! Kíváncsian várom a véleményeket! :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,7
2013. február 14. | 16:42 | haha

Szia!

Szerintem egy kis kiegyenesítés ráfért volna a képre, és sajnálatos, hogy a bejárat egy része lemaradt. A kompozíción is lehetett volna igazítani, egy kicsit balra húz a fotó. Egyébként kellemes színű esti felvétel.

kovecs1995 válasza:
Köszönöm :) sajnos a kaput nem tudtam bele rakni mert tele volt kocsival előtte :(

adott pontszám: 4,5
2013. február 14. | 10:54 | tulok99

szia! a kép gyönyörű, a kompozíció is tetszik, egy hajszállal lehetett volna világosabb, de ez ízlés kérdése, illetve én megpróbáltam volna a "kék órában" megcsinálni ezt a képet, persze erre nem tudhatom, volt-e lehetőség, mert akkot az égbolt már éjszakát ábrázolta volna, de mégis kicsit világosabb, és kivehetőbb lenne a két torony teteje is. de ettől függetlenül nagyon jó kép! gratulálok!

kovecs1995 válasza:
Köszönöm szépen :)

adott pontszám: 3,4
2013. január 18. | 15:25 | aperture

Szia! Ugy erzem, hogy az adottsagogkbol tobbet is ki lehetett volna hozni. Ha este fotozol erdemes kek oraban tenni azt, hogy szep kek szinu legyen az egbolt. Kar volt atrakni ff-be, mert ekkor be lehet loni a szineket, megha az alapkepnel kicsit elmegy sargaba is. Az alja es a teteje is hianyzik a keprol. Es egy kis perspektiva korrekcio is jot tenne neki. Erdemes lenne ujrafotozni, mert tobb lehetoseg is van benne.

kovecs1995 válasza:
Igen :) köszönöm. Tervezem a közeljövőben az újra fényképezését :)

adott pontszám: 3,6
2013. január 17. | 13:39 | froghunter

Szia! Üdv az oldalon! Remélem, h a kapott kritikák ellenére(vagy pont azért) jól érzed majd magad, itt.
Nem tudom, h az első próbálkozásaid közül való-e a kép, vagy csak mint feltöltésre szánt fotó, lett első...de ha az első kattintásaid közül való, akkor nem is olyan rossz próbálkozás ez(legalábbis szerintem). A perspektíva adott volt, a szerkesztés viszont nagyon nem jó így, túlságosan szűkre vágtad, vagy már a kép készítésénél rosszul komponáltál, egy biztos, így nem jó...felül is szűk, lecsípted a templomtornyot, alul is kéne még egy kis tér... javítandó.
A legjobbakat! István

kovecs1995 válasza:
Köszönöm! Tetszik az oldal,tetszik hogy mindenki őszinte! Igen kicsit szűkös lett..de a templomnak a bal teteje nem volt már benn e alapbol,mert ha feljebb viszem akkor az alja nincs benne :S hátrébb nem tudtam menni,mert autó pálya volt mögöttem. A következő képemre oda fogok figyelni az ilyenekre. Kb jovoheten lesz az új képem, Normafára megyek kirándulni és most egy napot rá fogok szánni a kép minőségre stb fontos dologra. Remélem az már kicsit sikeresebb lesz az embereknél/fotó társaimnál.
Köszönöm mégegyszer a véleményed!
Üdv.: Ákos

adott pontszám: 3
2013. január 16. | 15:52 | skornel1

Szia! Jó kis kép lenne. Picit még tudatosabban kell használnod a finomhangolásokra a keresőt. A templom torony csúcsát szinte le sem írom, mert biztos mások is megteszik. Valamint a templom bal oldalát is valahogy még beleszerkesztettem volna a kompozícióba. Az elgondolás jó, finomítani kell. Jó fotózást

kovecs1995 válasza:
Szia! köszönöm a véleményed! igen már írták páran :D sajnos kicsit szűkös volt a helyem. A templom bal oldalánál egy fa volt és nem akartam hogy bele lógjon(bár így utólag nem is lett volna rossz :D) a csúcsával ugyan ez hogy hátrébb nem tudtam menni mert autó pálya volt mögöttem és nincsenek öngyilkos hajlamaim :D ha meg feljebb tolom a gépet akkor meg az alja marad le :/ már van még 1 képre elegendő pontom,de nem rakok fel semmit, a héten megyek fotózni és majd azok közül választom ki a szerencsés képet :)

adott pontszám: 3,6
2013. január 16. | 14:54 | berczy79

Szia! Bocs, de ezt nem érzem egy jól sikerült képnek. Az árnyékok és fények nem rosszak, bár kicsit unalmasak. Viszont a kompozíció szerintem nem jó. Rettentő szűk, minden oldalról. Fent ráadásul le van vágva a templom teteje. Az, hogy elhagyatott, abból semmi nem érződik.

kovecs1995 válasza:
Tudom, már hallottam párszor hogy szűk :S majd legközelebb jobb lesz :)

adott pontszám: 3,5
2013. január 16. | 14:14 | m3ss

Udv. Nagyon szuk lett a kep minden iranybol, nincs eloter, felul belevagtal, oldalrol is jo lenne tobbet mutatni.

kovecs1995 válasza:
Értem, köszönöm a véleményt :)

2013. január 16. | 11:06 | Jimmyy

Szia! Első képhez képest elég mutatós egy darab! A téma kicsit talán hétköznapi, a perspektíva sem tartogat meglepetéseket ettől függetlenül érződik az épület mérete. A kép minősége egy kicsit gyenge lett, olyan maszatos nyomtatott fotó hatása van. Valamint a közelebb eső torony tetejét lecsippenteni sztem nem volt jó ötlet, csonkoltad vele a látványt hiszen ez a fő téma, annak pedig nem szerencsés ha hiányzik egy része a képről. Továbbá én egy kicsit világosítottam volna a tornyok tetőszerkezetén mert így teljesen részletvesztett lett. Még egy ötlet, ha pl. egészen a földről lősz, netán még közelebb mész az épülethez és vagy a tövéből, alulról vagy egészen a fal síkjából exponálsz sokkal izgalmasabb tud lenni a látvány mégha nincs is benne az egész templom a keresőben csak egy része! Ettől függetlenül ötletes kép, csak így tovább!

kovecs1995 válasza:
Köszönöm szépen ! :)

adott pontszám: 3
2013. január 16. | 08:02 | garimi75

ÜdV! Nem lenne ez rossz fotó,ha nem csited volna le az alját. Én ugy gondolom vagy csak részletet fényképezel a templombol,vagy ha már a teteje éppen hogy benne van,akkor vagy vágd joval feljebb,és a trnyot mutasd meg,vagy az egészet,de akkor lássam,hogy hol tudok "bemenni" a templomba.
Legközelebb jobb lesz! Üdv!

kovecs1995 válasza:
Szia! Igen valóban jobb lenne ha több része is benne lenne,csak szűkös volt a hely . Az alja benne lett volna ha bele tudtam volna rakni ,csak a templom elött egy jipp ált,ami megnehezítette a munkám . A tetejét utólag vágtam le,nen gondoltam volna hogy ez nagy hiba lesz. De örülök minden kritikának mert mindből tanulok valami újat és mindig fogok is valami újal bővíteni az agyam! A következő kép egy hosszú záridővel lekapott autó pálya lesz. Már előre tudom hogy egy hiba, mert még nincs állványom,de ahoz képest szerintem jól sikerült!
Köszönöm a véleményed !
Üdv.: Ákos

adott pontszám: 4
2013. január 15. | 23:04 | Bice

Szia!
Alapjában véve nem rossz kép, de nagyon nem hoz át semmit a monitor ezen oldalára. Jól belepasszíroztad a képbe a templomot, de még így sem teljes a kép, a torony teteje, illetve a kapu kilóg a képből, amiért szerintem nagy kár. Jó lett volna a nézőpont, de akkor rendesen mutassunk meg mindent, vagy egy érdekes részletet az épületből. A fekete-fehér árnyalatok használata jó húzásnak bizonyult, feldobja a képet.

kovecs1995 válasza:
Köszönöm ! :)

adott pontszám: 3,7
2013. január 15. | 22:48 | jethro

Szia!
Templomot fotózni nehéz,abban az értelemben,ha egy kicsit másképp akarjuk láttatni,mint ahogy látjuk általában,mert hát a nézőpont általában elég kötött. - alsó
Itt is. Olyan helyről és úgy lőtted meg ,ahogy bárki látja.
Mondjuk a fényviszonyokkal sikerült egyedibbé
tenni, ez a komorabb hangulat passzol az épülethez.
Az egyediségen kívül azonban még szerkesztési problémákat is meg kellett volna oldani.
mindenhol belevágtál.
Beszorítottad,egy olyan épületet amit azért emeltek,hogy a képzelet az egekig szárnyaljon.
Azonkívűl a gép megbillentése és az oldalsó nézőpont választása miatt az épület maga is torzult.Ez nehezen kivédhető,vagy meg kell oldani,vagy a torzulást a fotó előnyére felhasználni.Itt sajnos egyik sem történt meg.
Így ez a kép összességében sztem kreatív ,de javítandó.
Jó fotózást!

kovecs1995 válasza:
Köszönöm :)

2013. január 15. | 22:01 | Zorko

Szia,

A kép kontrasztja, és az ff tetszik, de mint épületfotó sok hibája van. Nincs alja, levágtad az egyik torony tetejét, stb. Nem akarom a kedved szegni, de ha nem csak ez a kategória vonz, akkor érdemesebb egyszerűbbel kezdeni a feltöltést. Mert a nehezebb témákban gyorsan szétkaphatják a képet a szőrösebb szívű értékelők. Mondjuk szerintem első ide feltöltött fotónak nem rossz! Küldök egy kreditet a következőhöz...

Üdv,

Zorko
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

kovecs1995 válasza:
Köszönöm szépen! Nem zavarnak a kritikák,jól bírom őket,és megfogadom amit javasolnak ! :)

adott pontszám: 3,5
2013. január 15. | 21:36 | BRoland88

Szia! Tetszik, a kép, a szög is jó ahonnan fotóztad, viszont kicsit szűknek érzem baloldalt és alul. Illetve a bal torony tetejét is bennhagytam volna a képbe.

kovecs1995 válasza:
Szia! köszönöm a véleményed! Valóban kicsit szűkös, legközelebb igyekszem erre is odafigyelni :)