BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,07
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. november 8. 02:24
ablakban ülve

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2012. december 7. | 00:07 | Blendix

Üde, friss, szép tónusok, érdekes, és jó szerkesztés. Egyetlen megjegyzésem, hogy talán nem kellene ilyen görcsösen markolnia a haját:-).

victoriasmith válasza:
Köszönöm szépen!

adott pontszám: 3,5
2012. november 9. | 15:39 | binci.

Szerintem kissé szűkre vetted ezt a fotót, pláne ehhez a pózhoz. Talán kicsit zavaró, hogy a végtagok csak úgy "jönnek" valahonnan, majd eltűnnek a kép másik részén. A fejtetőből és a bal könyökből pedig éppen annyit csípsz le, ami nem tudatos elvágás/skalpolásnak tűnik, hanem talán zavaróan a határon van. Én egy sokkal tágabb vágást próbálnék meg, mert egyébként nem lehet a képben hibát találni, a színek, tónusok a helyén vannak, a modell természetes...

victoriasmith válasza:
Köszi az értékelést! Igen igen a kivágás, már megkaptam érte párszor, igazatok van.

adott pontszám: 4,8
2012. november 9. | 00:26 | fefe1963

Szia!
Megfogott a kép, azért írok véleményt.
És szerintem ez már vélemény! Megfogott!
Nagyon jó hangulatú kép, mosolygós modellel. Csinos, fiatal, lendületet ad a képnek.
A fotót nagyon eltalált fényekkel készítetted, valószínű, azért akadt egy kis segéd fény is az ablakon beszűrődő napocskán kívül. (Nem vagyok profi nem tudom megitélni, csak sejtem.)
Nem tudom vágtad-e a képet, de én a jobb vállát azért lehet?, hogy bevettem volna a kompozícióba. Tágabb felvételen talán még jobb lenne? 4,8 szerintem.

victoriasmith válasza:
Szia, köszi az értékelést, örülök hogy tetszik! A kérdésedre válaszolva, az ablakból beszűrőfő fényeket használtam és azt visszaderítve szembe..ennyi a turpisság mindössze :)

adott pontszám: 4,5
2012. november 8. | 17:42 | Zorko

Szia,

Színes képet is csinálsz? Szerintem érdemes mert ez egy jó fotó. Bár egy kicsit szerintem szűk lett a vágás. Valószínűsítem hogy az ablakkeretet nem akartad benn hagyni. Oldalt ez kevésbé hátrányos, de felül kevésbé szerencsés hogy érintőleges a fejtető, és a keze. Összességében tetszik a megszokott jó minőség tőled. Ja van fenn egy két "első lépések" portrém. Ha kíváncsi vagy a kezdeteimre nézd meg őket......

Üdv,


Zorko

victoriasmith válasza:
Oké, mindenképpen megnézem!

adott pontszám: 4
2012. november 8. | 16:39 | bolek

Szia!
Huhh nem sajnáltad, vágtad mindenütt de keményen, egyedül talán a hajat igazító kézfej maradt sérülés mentes!
Annyira jó és szép arca van a modellnek és már sokadszorra nézek a szemébe de mégis elindul a tekintet és keresem a további információkat és már mehetek is vissza az arcra mert egy újabb csonkolásba ütközöm.
Talán a kevesebb több lenne, így nincs megnyugvás és csak rágódom mit szeretnél ezzel kifejezni??
Sajnálom de az arc és a szem most nem elég hiába szép és kifejező.
Szép fényeket!
Üdv.:Zoli

victoriasmith válasza:
Köszi az értékelést, a vágás hagy némi kívánnivalót maga után talán, szeretek belemászni a témába és a lényegtelen dolgokat nem beletenni egy portréba..lehet h hiba!

adott pontszám: 4
2012. november 8. | 16:25 | pilipár

Igazán kedves arcú lányt volt alkalmad fényképezni és az elkapott pillanat is nagyon jó. Tetszik a színvilág, az élesség.....ami kevésbé, az a térd mögé és a felkar alá szorult pici zöld folt (így nincs igazán szerepe, mint háttér), és az össze-vissza szabdalt kompozíció. Tudom, azt fogod írni, minden tudatos a képeden, de érdekelne, miért így vágtad a jobb vállánál a szürke póló ívénél, a lábakat boka környékén, a bal könyököt? És felül a szigorúan képszélre szerkesztett fejtetö és kéz?
Véleményem szerint sokkal jobb lett volna, hogyha meghagyod a lányt teljes egészében, mert én úgy látom, ez nem az a vágás, amire azt mondjuk merész, de az alkotói szabadság része......ez inkább átgonolatlan hatást kelt. Pedig a "fötéma" remek! :)
Üdvözlettel! Pilipár

25.

victoriasmith válasza:
Köszi az értékelést..sajnos a hely valóban nem adta magát a fekete ablak gumírozással és szegéllyel, portrénak indult amihez nekem az arc tartozik egyedül..minden más csak kiegészítés..de ezek szerint nem jól használtam a "kellékeket" :) Elismerem, h lehetne jobb is a vágásom, igazatok van.

adott pontszám: 4,6
2012. november 8. | 09:42 | mazzz

Szia, még mindig gyönyörű a modell és még mindig nem tartom problémának, ha nem látszik a lába - bár biztos vagyok benne, hogy az is megérdemelne pár fotót. A kivágást, kompozíciót jónak tartom, azzal a megkötéssel, hogy a jobb kéz a lábon kissé fura, nekem túl idegenül hat, ahogy visszajön a képbe, mintha nem is az övé lenne, hanem valami törpe taperolná fotózás közben. Jobbnak gondolnám, ha az a kéz nem lenne a képen, eltenné hátra vagy valahova. Minden más tetszős. grt

victoriasmith válasza:
Szia, köszi az értékelést a vágással többeteknek gondja volt, be is ismertem h igazatok van! :)

adott pontszám: 5
2012. november 8. | 09:09 | vakhalfoto

Szia
Úgy vagyok ezzel a képpel, mint egyszeri ember a buldoggal: Annyira csúnya, hogy ez már szép.
Átfordítva a képre a hasonlatot, azt mondhatnám, hogy annyira fel van darabolva szegény modell, hogy ez már direkt tetszik. Szinte nincs testrésze amibe ne vágtál volna bele. Ebből a szempontból már szinte hiányolom a fejtető levágást, ami talán csak véletlenül maradt egyben (hajszál híján)
A modell már múltkor is tetszett, itt is nagyon aranyos. Úgy gondolom, hogy így ez a kép nem egy hétköznapi portré, amiért én meg is adom rá az 5 pontot.
Gratula!

victoriasmith válasza:
Köszi, érdekes értékelést kaptam, de igyekszem megemészteni :) Azért örülök, hogy tetszik a tökéletlensége valakinek!

2012. november 8. | 06:49 | imrebácsi

Üdv!
Nem pontoztam a fotót mert nem tetszik a vágás. Minden a egyéb a helyén van: jó a megvilágítás, a derítés, az élesség, a színek, a tartalom, gyönyörű a modell, sorolhatnám.
A vágás! Miért csaptad le a könyökét? Miért nem adtál felül egy picivel többet? Ami a legjobban sérti a szemem (ez az én bajom), az a másik kéz. Mintha nem is a leányé volna, idegennek érzem, csak úgy bejön a képbe.
Ettől függetlenül gratulálok
Tisztelettel: Imre bácsi

victoriasmith válasza:
Nyugodtan tessék értékelni, nem csak akkor kell, ha valami tökéletes!A vágás a portré jellegzetessége marad már :) Köszönöm, h benézett, legközelebb szabad ám értékelést adni!