BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. szeptember 29. 12:37
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Cegléd
Ó plébánia Szent Kereszt felmagasztalása templom.

Cegléd. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. szeptember 30. | 10:10 | R.János

a kereszt, az azt felmutató templom, az égbolt, a magasság összevágó és kifejező alkotó eleme egy életérzésnek, szemléletmódnak. feltételezem, hogy a fotó készítőjének elkötelezettségét is szimbolizálja a kép, és ez számomra a legértékesebb. a fotó elsősorban a visszafogott, "tárgyilagos" színvilágával fog meg. a témából fakadó letisztultságot érzem ebben a színhasználatban.
gratulálok!
j.

apóka válasza:
Köszönöm János a véleményedet.Mértékadó... Örülök hogy tetszik.Az elkötelezettségben igazad van.Én ugyan hívő református vagyok,ez pedig katolikus templom.De ugyan azt a Krisztust hisszük... Meg a fényképezés nem hit kérdése.Sajnos állvány nélkül belső képet nem csináltam.De ha beírod a keresőbe. Hogy "Cegléd templomai,, ott van belső kép is.És sok jó kép e témában.További jó fotózást. Üdv.

2012. szeptember 29. | 13:37 | vakhalfoto

Templomnak nem rossz, de szerintem kicsit kevés. Vagy sok. Nézőpont kérdése.
Lehet, hogy szándékosan vetted be a képbe a baloldali lombozatot, de szerintem igazából nem hiányzik ide. A torony középre rendezése sem túl szerencsés. Ha jobbról legalább levágtad volna a sok üreset, akkor hatásosabb lenne. És felül sem kell annyi égbolt, még ha a felhő pamacsok annyira meg is tetszettek neked. Egy templom toronynak az a sajátossága, hogy égbe tör. Ez megállt félúton. Az alapötlet, mint templom jó (lehet, sokan ezt sem fogják díjazni), de a kivitelezésben lenne mit javítani. Talán jobbra két lépéssel kizártad volna a templomnál is magasabb fát, utána lehetne vágni, esetleg egy kis plusz színtelítettséget rádobni, és kész.

apóka válasza:
Köszönöm hogy leírtad a véleményed.Szándékosa ilyen.Csináltam több képet is.De azért is tettem egyéb kategóriába, mert nem csak a templomot akartam megmutatni.Így nem épületfotó,nem tájkép.Bár ez mindegy is.Jól gondoltad ..az ég valóban tetszett.És a templom a lombok, az éggel találkozva, adnak egy átlót a képnek...Lehet ha tiszta kék az ég, nem is fényképezem le.jó fotózást. Üdv.