BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,55
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. április 27. 15:30
  • objektív: Nikkor AF-S DX 18-55mm
Kötéltánc

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,9
2012. április 29. | 18:47 | gabor1964

Szia!
Inkább egy szárító kötélre emlékeztet amire kilógattak egy virágot. Sokkal jobb lett volna ha a virágot a szára végénél rögzíted a kötélhez és ezután állítod fejre a fépet. A kötelet nem széltében hanem hosszában kellett volna fotózni és akkor valóban hasonlított volna egy kötéltáncoshoz. A kis virág szirmai hasonlítanak egy kis balerinához. Hosszában fotózva a kötelet a fókuszt pontosan a virágra állítani és így a kötél eleje is és a vége is szépen el lett volna mosva. A kis virág pedig szépen egyensúlyozva élesen látszódna. Az ötlet jó de ebben a formában nem érvényesül a kép. Mindenképpen újrafotóznám úgy, hogy valóban egy egyensúlyozó balerinának látszódjon a virág.
További jó fotózást!
Üdv. Gábor

sulyok.emese válasza:
Köszönöm, hogy értékelted. MSE

adott pontszám: 4
2012. április 29. | 12:22 | unterhaltung

Szia! Tetszik a fotó atmoszférája. A szín és formavilág végtelenül egyszerű, és ezáltal lényegre törő is egyben. A kompozíciót is stabilnak érzem. A mondanivaló minimális "kapaszkodót" nyújt ugyan de majdnem teljesen a nézőre bízza magát. Ez egy ilyen minimalista fotónál nagy erény. Kizárólag a fotó mélységével kapcsolatban vannak fenntartásaim. Annak ellenére, hogy előrelátóan a képszélek irányába sötétül a háttér, illetve a virág kis mélységélességének köszönhetően meg tud jelenni a térben, mégis túlontúl kétdimenziós az összhatás. Ha azt mondom, hogy egy halvány árnyékvetéssel a szemközti falon, jobban életre kelne a virág és a madzag is, akkor már egy másik fotóról beszélnénk, de ha van rá lehetőség én tennék egy ilyen próbát. Ezekkel együtt jó fotónak tartom.
Üdv.:
Boldizsár

sulyok.emese válasza:
Köszönöm, hogy értékelted. MSE

adott pontszám: 5
2012. április 27. | 17:53 | pilipár

Szerintem a "kötéltánc" sokkal szebb, mint a "légi balett" :) Nekem legalábbis jobban tetszik :)
Egyszerü, de nagyon kedves ezzel a virággal, olyan, mint egy igazi hölgy....gyönyörü a ruhája, kecses a mozgása..... szerintem ez így igazán szép.
Tetszik a szerkesztése, a színvilág is.
Üdvözlettel! Pilipár

sulyok.emese válasza:
Köszönöm szépen pilipár! Nagyon örülök, hogy tetszik Neked. szép fényeket! MSE