BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. március 25. 20:28
*

(társas magány) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2012. március 27. | 21:46 | R.János

Gondolatébresztő fotó.... Igen szomorú...."közöttetek vagyok, de nem vagyok veletek..." Önvallomás-hangvételű kép. Nagyon tetszik, hogy sötét a "mélység": a perspektíva. A szerkesztését is telitalálatnak érzem, mert bár a főszereplő jól kivehető, a hangsúly mégis a viszonyuláson, a kapcsolat-hiányon van. Így a főszereplő a címben megfogalmazott állapot lesz....Szimbólumkép, és mint olyan megfejtőre vár....nem vagyok biztos benne, hogy a fotózz.hu-n sikeres lesz., de nem akarok jós lenni. Technikailag csak azért érdekel, hogy fogadják el az értékelésemet: a célnak megfelelő technika: kötelező sötét tónus, amiből a fokozatos világos elemek "értelem-szerűen" bontakoznak ki. Biztos, hogy lehetne szebben, jobban stb. de nekem így tetszik.
Gratulálok!
J.

Morenthena válasza:
Kedves János,
El sem hiszed mennyire örülök annak, hogy írtál! :) Nem az 5 pont miatt, hanem azért, mert szántál pár percet a képre és megpróbáltad...! Ennyire voltam kíváncsi, hogy képes-e hatni, elgondolkoztatni vagy csak én láttam bele túl sokat... Tudom, hogy egyáltalán nem tökéletes a kivitelezés, talán pár hét múlva már nekem sem fogja elhinni az agyam, hogy a képi elemek harmonizálnak, kevésbé fog összeállni vagy nem is tudom. De nem is nagyon érdekel, mert a hozzákapcsolt gondolat miatt nekem kerekké válik és Te ennek egy tökéletes megfejtését adtad. Igazad van abban, hogy a fotozzon kevésbé találhat megfejtőkre, de azért reméltem, hogy talán valaki leírja majd mesél-e valamit. Persze várható volt, hogy nem és inkább meg sem nézik, de a technikai rész (sajnos?) sosem érdekelt igazán sem a fotózásban, sem az értékelések megírásakor... Ha más már nem ír, akkor is megérte feltenni. :) Köszönöm szépen!!

adott pontszám: 1,2
2012. március 27. | 09:37 | SZT77

Szia!
Maga az ötlet nem lenne rossz, de a kivitelezéssel elég sok a probléma. A szárny nincs rendesen összedolgozva a testtel, teljesen más szögben állnak, nagyon külön áll a kettő. A lány beillesztése sem a legjobb, teljesen elkülönül attól amin ül, sem árnyék, sem átmenet, nincs összemosva. Az előtér élessége a háttér mosottságával, élesen, átmenet nélkül találkozik. Tulajdonképp ami a cél lenne, hogy több kép egybemosásával egy újat alkotni, az nem sikerült. A különböző képek, teljesen elkülönülnek egy fotón belül. A vágás sem a legjobb, a "modell" elveszik a feje felett lévő hatalmas térben. Ezen kívül szerintem egy kicsit sötétre is sikerült a fotó.
Remélem nem veszed bántásnak, de nekem ezek jutottak eszembe a fotód látva.
Üdv!
Tibi

Morenthena válasza:
Egyáltalán nem veszem bántásnak, köszönöm, hogy írtál!

2012. március 25. | 22:00 | Senang Anggrek

Az a baj hogy a mondanivaló elsikkad a vicces kivitelezésben.
üdv, s.a.

Morenthena válasza:
Nem érzem viccesnek, úgy tűnik egyedül vagyok vele... Köszönöm a hozzászólást.

2012. március 25. | 21:15 | ynwa

Üdv
remélem nem mond neked semmit ez a kifejezés...de olyan Pirx kapitányos lett ez a kivitelezés...

Morenthena válasza:
köszönöm a véleményt