BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,96
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2012. február 29. 17:41
  • objektív: 18-135
Függőágy

Szerintem tök jó pasi, csajok, hol vagytok?!:) Közepesben nézzétek! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. március 4. | 18:08 | dert

A kép jó,mert kifejez vmit,és ezt már először is írtam.Ne rám haragudj azért,mert nem azt a hatást váltotta ki ,mint amit vártál.Nem egy Marlboro reklám (tudod férfiasság,meg ilyesmi)ez a fiú.Ha ezt egészséges nemi identitással produkálta,akkor lehet ez akár egy jó "szinészi" teljesítmény.Nyugodtan mond el neki.A személyiség fejlődése szempontjából jót tennél vele. Egyébként,meg senkinek semmi köze az ő beállítottságához.Ezzel egyetértek.Érdekes,ahogy az ujjai kilátszanak a feje mögül.Olyan mintha fülbevaló lenne.
Szép fényeket

jacare válasza:
neked is viszont szépeket.

2012. március 3. | 23:30 | dert

Háát??Nem is tudom.Ez a szelymes tekintet,ez a kifinomult kéztartás,ez a nőies környezet.A foto jó ,de a "másság" cím találóbb lenne. Üdv.

jacare válasza:
Pff, ezzel eléggé mellé lőttél... Ezt inkább nem mondom el neki... És ha "más" lenne akkor mi lenne? Itt fotókat kell értékelni, nem a szexuális hovatartozást, komolyan mondom, nem értem az embereket... Gondolkozz már el egy kicsit...

2012. március 3. | 08:59 | vmadarasz2

Szerintem az obival nincs gond, mert a feje meletti rész nagyon szép éles, csak elcsúszott a fókuszpont a szeméről. Ha kéznél van a modelled, feltétlen ismételjétek meg a fotózást, még ha nem is így ebben a formában, de nagyon jó fotógén a srác, így csak jó képeid születhetnek! :)

jacare válasza:
Nem tudom, akkor én lehetek a béna, de én sem látom tökéletesen élesnek szinte egyik képem sem... Amúgy a srác modellkedik, szóval tényleg jó fotóalany, csak az a baj, hogy utálja a "privát" fotózzák... Köszi, hogy visszanéztél:)

adott pontszám: 4
2012. március 2. | 21:01 | TheNorthFace

Szia!
Tetszik a FF, nagyon jól eltaláltad a képkivágást is, jó a modell arcszerkezete,olyan fotogén,tetszik a mosoly is, DE, az élesség hiánya eléggé zavaró mivel pont az arcán,szemén kellett volna lenni,hogy ötös kép legyen,akkor viszont csillagos.:) nyomhattál volna még több expót erre..
Gratulálok!
Üdv.:)

jacare válasza:
Igazat kell adnom, kezdem azt hinni, hogy ez az obi nem volt a legjobb választás, a kompakt gépem sokszor élesebb...szép fényeket!

adott pontszám: 4,9
2012. március 2. | 18:14 | vmadarasz2

Ilyen jó pasi és csak 2 értékelés??? Csajok, hát tényleg hol vagytok!? Bezzeg ha valami dupla D-s csajt lenne a képen… na nem is folyatom…!:))

Tetszik a fekete-fehér perspektíva, illik a srác karakteréhez és a szerkesztés is találó, ahogy bal oldalra helyezted. De rendezői balról egy kis derítés nem ártott volna, hogy ne legyen olyan sötét az arc árnyékban lévő része. Jó a homogén háttér is, de fókuszpont elcsúszott, az arc előtti függőágyra, sajnos nem a szemén van az élesség. Kár érte, mert nagyon jó modelled volt, igazán igéző szemei vannak!
Ami még elvonja a tekintetéről a figyelmet a feje alatt lévő kéz, azaz a belógó ujjak. Érdemes lett volna vagy kiretusálni, vagy megkérned a modelled, hogy tartsa inkább úgy a fejét, hogy a keze ne látszódjon ki a feje mögül.
Hirtelen ennyi jut eszembe, de szerintem alapból jó a kép. Nem fogok szigorúan értékelni, mert örülök neki, hogy végre nem csak csinibabákat láthatunk az oldalon és remélem követed ezt a vonalat és jobbnál jobb pasikat raksz fel nekünk! :D

További jó fotózást kívánok!
Üdv:
Viki

jacare válasza:
Szia. Elkapott pillanat volt, így nem akartam tőle semmit kérni, mert szerintem akkor valahogy megszűnt volna AZ a nézése:)Az élesség jogos, azt hiszem az az obi nem volt túl jó választás, a kis kompaktom sokszor élesebb... És szerintem is tök jó pasi, nem értem, a fotós csajokat:) szép fényeket!

adott pontszám: 4,8
2012. március 2. | 12:46 | AlexandraGeorgina

Szia!
Szerintem nem jó a pasi, de ez legyen az én bajom:-)
Háttérben zavaró a sötét növény(?) az nem kéne oda.Valamint alul picit többet hagytam volna mert így nagyon furi a keze/karja.
És nekem inkább tűnik beállítottank, mint elkapott pillanatnak, de ez szintén az én bajom:-)
Összeségében amúgy teszik, tipikus 15 éves csajok szobájába poszternek való.-)

jacare válasza:
Ha beállított lenne nem az elkapott pillanatok közé raktam volna:) Köszi, hogy értékelted! szép fényeket

adott pontszám: 4,8
2012. március 1. | 19:43 | realgonzy

Üdv!
Úgy látszik a pasis képek nem örvendenek olyan népszerűségnek mint a csajosak. :) Lehet ez a Fotozz.hu nemi megoszlásáról is ad valamilyen információt. :) Maga a kép nekem tetszik, elkapott pillanatnak meg kifejezetten jó. Úgy gondolom a fekete-fehér konverzió is jót tett neki, lehet enélkül a háttér kicsit kiégettnek tűnne. Az átlós szerkesztés eltalált, ha jól gondolom egy függőágyban látható az alanyod, amit ez a szerkesztés jól érzékeltet. Amit a kép hátrányaként tudnék említeni, az a pontatlannak tűnő életlenség. További szép képeket!

jacare válasza:
Szia, nagyon köszönöm hogy értékelted! Igen, engem is kicsit meglep ez a közömbösség, annyira én sem gondolom rossz képnek, meg amúgy a pasi se rossz, hát ez van :) szép fényeket!

adott pontszám: 5
2012. február 29. | 19:21 | tgabor

Szia!

Úgy emlékszem idáig nem értékeltem még férfiről készült képet. Kicsit furcsa is megmondom őszintén :-)
Jó a szerkesztés, a négyzetes vágás, a FF.
2 észrevételem volna. Kicsit lehetne élesebb. Nem a penge élesség hiányzik....csak a szemeknél még egy pici élességet hiányolok.
Másik, hogy enyhén dől jobbra. A háttérben a vízszintes vonalakon látni.
Ja...és eredeti méretben sem vészes :-)

Ui.: még mindig furcsa érzés értékelni :-)

Üdv: Gábor

jacare válasza:
:) Sajnos az obi élességével én sem vagyok kibékülve... Utazó zoom obi és sajna nem tűéles.. Én nem látom annyira zavarónak a dőlést. Azért örülök, hogy a hibákkal együtt is tetszik. szép fényeket!