BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,89
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. szeptember 25. 08:13
-

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2011. szeptember 29. | 19:22 | Appendix

Egészen jó képek vannak a hivatkozott albumodban.

szega válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 3
2011. szeptember 29. | 19:12 | Appendix

Alapból készült monokrómnak vagy sem, a fekete-fehérből építkező fotó kontrasztja kidomborítja a letisztulatlan elképzeléseket. Az előtérben lévő lámpa képbe nyomulása a jobb szélen nem megoldott az emelet ívének lezárójaként, hogy a csarnok zavarosságát keretbe foglalni, ellenpontozni tudja, így inkább ez utóbbi rendezetlensége lesz domináns képalkotó, amelynek egyenetlenségei (zaj, túlélesítés, komponálatlanság) a fotó egészére nyomják rá a bélyegüket.

szega válasza:
Köszönöm az értékelést! Eddigi egyik leghasznosabb. Ez a kép is mint sok másik, kísérleti dolog volt, megpróbálok új dolgokat találni, kipróbálni, sajnos olykor nem sok sikerrel. Így utólag mindenképpen igazat kell hogy adjak, sajnos tényleg túlzottan is elvesztem a formai világban, és nem figyeltem oda a helyes expozícióra, és ami még nagyobb baj, ami némileg abszurd is. A kép helyes kompozíciójára. Minimális formai világgal szerettem volna játszani, de inkább lett ez kaotikus, mintsem letisztult.. Mindenesetre ebből is sikerült konklúziót levonni, talán még tanulni is. Örültem a soraidnak.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 2
2011. szeptember 27. | 13:31 | Corvidae

témájában gyenge kép, megvagtad, nem lett jobb, áttetetd ff be, nem lett jobb.Hangulata nem elég erős, fények nem szépek.

van egy fajta geometriája de nem adja el a képed!

szega válasza:
Köszönöm a rendkívül építő kritikát, nagyon hasznos volt..

adott pontszám: 3,9
2011. szeptember 26. | 13:13 | Nagyak

Elviekben szeretem a geometriai formákat, vonalakat, a nem túl elvont módon absztrakt képeket, de ez nem az igazi. Egyrészt a fehér görbület túl nagy részen helyezkedik el, elég lett volna csak érzékeltetni, másrészt a "fekete folt" középtájon alul önmagában nagyon kortraszttalan, hozrdozhatna több információt is.
Pedig az elképzelés nem lett volna rossz.

szega válasza:
Sajnos kétségtelen hogy a fekete részek bebuktak, viszont szerintem lényegesen csúnyább hatást keltet volna ha éppenséggel az alsó ív égne ki. Ahogy írták már kétségtelen hogy egy expoziciós sorozat kellett volna. Örültem!

adott pontszám: 3
2011. szeptember 26. | 10:20 | orultspanyol

Szia. Hú, hát első körben elég zajos a kép, de azt gondolom te is észrevetted. Másrészt nem teljesen értem a témát. Valamilyen ház felső része a hullámpala alatt. Ez eddig oké, de nekem semmit nem mond, ne haragudj. Ettől még természetesen nem rossz a kép, de nekem nem az igazi. Azon kívül szerkesztésileg jó, bár az alulexponált rész ami ott feketéllik egy kicsit zavaró.. Összességében egy 3-ast adok, mert abszolút nem tudom eldönteni, hogy végül is mi van. Ha a dilettantizmusom miatt nem vettem volna csak észre a lényeget, akkor javíts ki kérlek, mert érdekelne a mondandód a képpel :)
Üdv

szega válasza:
Maga a téma egy épület belső tartószerkezete, és a belső teret bevilágító fényforrások lettek volna. Sajnos tényleg alexpos, ezzel kezdeni kellett volna valamit. A zajossága, a képnek szándékos volt, hogy jó e.. most már nem vagyok benne biztos. Örültem!

adott pontszám: 3,5
2011. szeptember 26. | 09:43 | deakjozsef

Szia! Igazából mint absztrakt fotóhoz nem tudok érdemben hozzászólni és tippeket adni neked, de ami első ránézésre kiderült számomra az egy technikai hiba. A kép nem megfelelően lett kiexponálva. A lámpák kiégtek, ami természetes dolog, viszont a kép egy jelentős része teljesen bebukott. Ezen a fotózáskor expozíció kompenzációval segíthettél volna, hiszen a világos részek ígyis-úgyis kiégtek, a sötét részeken viszont sokat segített volna...szerintem.

szega válasza:
Teljesen igazad van, kétségtelen alexpos a kép némely része, ami segíteni kellett volna. Vagy utólag, vagy inkább még a készítésekor. Örültem!

adott pontszám: 3
2011. szeptember 25. | 18:50 | Dante Darker

Ez a kép sajnos igencsak elszerkesztett a számomra. A feketék bebuktak, a látvány nem ad semmi extrát bár harmadolós szerkesztése jó. A fehér gömb, a sok világos rész elveszti azt amit az ívek és szögletek ellentéte mondhatott volna. Sajnálom...

szega válasza:
nincs mit.